Şimdi Ara

iPhone 5 power tuşu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim telefonda silikon kılıf kullanıyorum son iki gündür power tusunda aksatmalat görüyorum hemen algılamıyor illa braz gücle basmak gerekiyor..aşırı bi güc uygulamıyorum ama eskiye nazaran biraz daha basıyorum.. Acaba garantilik bir sorun mu garantiye göndersemmi beklesem mi sizce ?

• bendede olumustu, sol tarafina basinca sorunsuz algiliyor birazda öyle aliş, flexinin degişmesi lazim ,bir cok iphone5 te ayni problem oluyor garanti halleder, yada dişaridada 100 tl ye yapiyorlar

,http://img.scoop.it/OM95Kg4aqdHd6gpDNTxG24XXXL4j3HpexhjNOf_P3YmryPKwJ94QGRtDb3Sbc6KY
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperalper23

bendede olumustu, sol tarafina basinca sorunsuz algiliyor birazda öyle aliş, flexinin degişmesi lazim ,bir cok iphone5 te ayni problem oluyor garanti halleder, yada dişaridada 100 tl ye yapiyorlar

,http://img.scoop.it/OM95Kg4aqdHd6gpDNTxG24XXXL4j3HpexhjNOf_P3YmryPKwJ94QGRtDb3Sbc6KY

Garantiye göndermeye gerek var mı sizce algılarlart mı hatayı.. kullanıcı hatası derler mi yoksa ücretsiz tamir ederler mi ? sizce vereyimmi garantiye hemen gelir mi ne kadar bekletiyorlar

• Bedeviii kullanıcısına yanıt
    benim arkadaşıma hatalı üretim serisinde deyip değişim yapmışlardı. sende serisini internetten araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedeviii

quote:

bendede olumustu, sol tarafina basinca sorunsuz algiliyor birazda öyle aliş, flexinin degişmesi lazim ,bir cok iphone5 te ayni problem oluyor garanti halleder, yada dişaridada 100 tl ye yapiyorlar

Garantiye göndermeye gerek var mı sizce algılarlart mı hatayı.. kullanıcı hatası derler mi yoksa ücretsiz tamir ederler mi ? sizce vereyimmi garantiye hemen gelir mi ne kadar bekletiyorlar

cihazininizn garantisi nedir acaba kvk mi genpami brightstarmi, garanti karşilar bu durumu, üzerinde veya o köşede darbe yok ise, %100 karşilar hangi frima sizinki

• SleekSleep ' le belki idare edebilirsin dostum , ios 7 desteği var mı tam olarak emin değilim ama . Belki işini görür .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bedeviii

quote:

cihazininizn garantisi nedir acaba kvk mi genpami brightstarmi, garanti karşilar bu durumu, üzerinde veya o köşede darbe yok ise, %100 karşilar hangi frima sizinki

Benim telefon sıfır gibi cizik bile yok kılıfsız kullanmadım ki hiç hemde.. genpaydı galiba ya telpa da olabilir vodafonedan aldım ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_hatip

benim arkadaşıma hatalı üretim serisinde deyip değişim yapmışlardı. sende serisini internetten araştır.

Serisi derken ? nerde yazar
  • Bedeviii kullanıcısına yanıt
    arkadaşım fransa dan almıştı. telefonla irtibata geçti apple ile. apple ona bir kod verdi, herhangi bir Avrupa apple store dan değişim yapabilirisin demişlerdi. almanya dan değişim yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_hatip

arkadaşım fransa dan almıştı. telefonla irtibata geçti apple ile. apple ona bir kod verdi, herhangi bir Avrupa apple store dan değişim yapabilirisin demişlerdi. almanya dan değişim yaptılar.

ben vodafone dan aldım
  • Benim bir arkadaşta da buna benzer sıkıntı var. Benimkiside çat diye algılarken onunkisi bazen iki veya üç kez basmayı gerektiriyor. 100 TL'ye yapıyorlar,garantisi olmadığı için para vermek zorunda. Senin garantin varsa yolla gitsin hallederler. Bu pek kullanıcı hatası bölümüne girmez çünkü.
  • bende de aynı sorun var. sağ taraf basmıyor sol kısım basıyor. garantiye göndericem inşallah değişim yapılır. iphone 5 in üretimi durduğu için tamir edip göndermeleri yüksek ihtimal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: COTTONS

bende de aynı sorun var. sağ taraf basmıyor sol kısım basıyor. garantiye göndericem inşallah değişim yapılır. iphone 5 in üretimi durduğu için tamir edip göndermeleri yüksek ihtimal..

Değişim söz konusu olur mu ki ya.. ben sanmıyorum ufak bişey için yapacaklarını.. 5s versinler abii :)
  • geçen yaz bir arkadaşımın aynı sorundan dolayı değişim yapılmıştı. ama dediğim gibi şimdi üretim olmadığı için değişim yapacaklarını sanmıyorum. ufak sorun gibi görünüyor fakat bu kronik bir arıza yani hatalı üretim. bırak 5s vermelerini ben beyaz ile değiştirseler razıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: COTTONS

geçen yaz bir arkadaşımın aynı sorundan dolayı değişim yapılmıştı. ama dediğim gibi şimdi üretim olmadığı için değişim yapacaklarını sanmıyorum. ufak sorun gibi görünüyor fakat bu kronik bir arıza yani hatalı üretim. bırak 5s vermelerini ben beyaz ile değiştirseler razıyım...

En azindan fatura fiyati cek versinler biz istedgimizi alalim yanii. Beyaz var bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim iphone de aynı sorun vardı. açma kapama tuşuna sürekli el alışkanlığı yapmıştım tesbih çeker gibi aç kapa yapa yapa bir gün içine doğru kaçtı dışarı çıkmadı ve tuş kullanılamaz hale geldi,garantisi devam ediyordu teleservice firmasına gönderdim garantiden cihazın sıfırı geldi.garantisi varsa geçmeden gönderin servise yenisi gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatli45

benim iphone de aynı sorun vardı. açma kapama tuşuna sürekli el alışkanlığı yapmıştım tesbih çeker gibi aç kapa yapa yapa bir gün içine doğru kaçtı dışarı çıkmadı ve tuş kullanılamaz hale geldi,garantisi devam ediyordu teleservice firmasına gönderdim garantiden cihazın sıfırı geldi.garantisi varsa geçmeden gönderin servise yenisi gelsin

O kadar buyuk sorun degl benimkisi. Algilamasi yavasladi. Sag tarafin

• Merhabalar,

Aynı sorundan bende cihazımı garantiye gönderdim. Ben TİM'den almıştım, Genpa garantiliydi cihaz. Tamir edip gönderdiler. Şu aralar yine gitti gidiyor tuş, sanırım tekrar göndereceğim. Forumdan bir arkadaş benden sonra göndermişti Genpa'ya ve değişim aldı.

Ayrıca samimi bir arkadaşım aynı problem ile garantiye gönderdi. O da Vodafone'dan almıştı. Garanti firması neydi tam hatırlamıyorum. Ama ona da değişim vermişlerdi. Fakat 1 aydan uzun süre bekledi. Araya tatil çok girmişti. Yani cihaz değişimde alabilir, tamir de edilebilir. Ama ben değişim istiyorum diye belirtmeni önerebilirim.Çünkü kendi cihazımın tuşu tekrar bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbetk

Merhabalar,

Aynı sorundan bende cihazımı garantiye gönderdim. Ben TİM'den almıştım, Genpa garantiliydi cihaz. Tamir edip gönderdiler. Şu aralar yine gitti gidiyor tuş, sanırım tekrar göndereceğim. Forumdan bir arkadaş benden sonra göndermişti Genpa'ya ve değişim aldı.

Ayrıca samimi bir arkadaşım aynı problem ile garantiye gönderdi. O da Vodafone'dan almıştı. Garanti firması neydi tam hatırlamıyorum. Ama ona da değişim vermişlerdi. Fakat 1 aydan uzun süre bekledi. Araya tatil çok girmişti. Yani cihaz değişimde alabilir, tamir de edilebilir. Ama ben değişim istiyorum diye belirtmeni önerebilirim.Çünkü kendi cihazımın tuşu tekrar bozuluyor.

Hmm istyorum diye belirtebilyorsak ederim. Lakin algiliyor ama brazcik daha kuvvetli basarsam. Bunu sorun teskil edip degistirirler mi ki acaba. Hani cok belli degl anlamaz bile belki ben surekli kullaninca anliyorm

• Benim cihazım da aynı durumdaydı. Zaten kronik sorun. Formda yazarsan sağ taraf algılamıyor diyerek, test edip hemen işlemini yaparlar. Sen şu an cihaz algılıyor diye düşünüyorsun ama belli bir süre sonra hiç algılamayacakbüyük bir ihtimalle. Çünkü arkadaşımın böyle başlamıştı, ardından hiç algılamaz oldu. Bende bundan dolayı senin ki gibiyken gönderdim hemen.

Cihazı bir an önce göndermeni öneririm. Çünkü gerçekten can sıkıcı bir durum oluyor belli bir süre sonra. Acele ile sen basıp cebine koyuyorsun, kapanmamış oluyor. Bazen elini cebinin üstüne koyduğunda ekran algılayabiliyor. Çekinmeni gerektirecek bir şey yok. Sadece belli bir süre bekleyebilirsin değişim cihazı için. Tamir olayı bir hafta gibi kısa bir sürede halloluyor zaten.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.