Şimdi Ara

İphone 5 Şarj Aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda İphone 5 elime geçti.Sabahtan beri haşırneşir oluyorum ürünle.Sormak istediklerim var,öncelikle Şarj aleti. Ürün Yurtdışı olduğu için içinden çıkan şarj aleti bizim prizlere uymuyor.Bende gittim 1 TL gibi bir rakama aşağıdaki siyah ürünü aldım.Bu ürün şarj aletine sorun vermez değilmi ? Sonucta dönüştürücü.

İphone 5 Şarj Aleti

Diğer bir sorumda şuan cihazda 6.0.1 yüklü.Sizce 6.0.2 ye güncellemelimiyim bana zararı yada yararı nedir ? Şuanlık Pil durumu.

İphone 5 Şarj Aleti

• Sıkıntı olmaz
    6.0.1 de kal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donusturucu sorun cikarmaz 6.0.2 surumune gecmek icin bence biraz oturmasini bekleyin ama siz bilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.0.1'de kaliniz.

Aldiginiz aparat ile kullanabilirsiniz, ben de o sekilde kullaniyorum. Yalniz hem o aparat prizden cikabiliyor, hem de iPhone sarj adaptoru o aparattan cikabiliyor yanlislikla telefonu az bir sey cekerseniz vs.

Dolayisiyla kullandiktan sonra isin dandikliginden yakinirsaniz BUNU ONERIRIM, ben saglam olsun diye laptop adaptorumde senelerdir bunu kullaniyorum, memnunum, hem de universaldir, 3'li ingiliz fisi de gelse, sizdeki gibi 2'li Amerikan fisi de gelse donusturur.
  • aynı aparata ve usa adaptore sahibim 30dkdır :) kullanıyorum sorun yok suan ısınma az dokunmatigi bozmuyor gibi
    ios6.0.1 kullanıyorum

adaptorde 100-240v input yazıyor sorun olmaz sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 14 Ocak 2013; 22:18:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı aparattan bende de var.Sarj aletiyle aparat tam tutmadığı için şarj aletinin bir ayağını dışarı doğru büktüm. Şuanda orjinal gibi oldu.
  • Bu tarz iPhone 5 şarj aleti ürünleri cihazınıza zarar vermez. Tabii ki kaliteli bir ürün seçmeniz gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TelefonAksesuarlari -- 30 Ağustos 2013; 23:52:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 13 şarj
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.