Şimdi Ara

iphone 5 sarj potansyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konuyu acmamin nedeni gercekten iphone 5 in bu b*ktan sarj suresini biraz olsun uzatmaya calismanizi saglamaktir ( durustum) cunku fark ettigim kadariyla bu forumda ne zaman iphone sarj suresi hakkinda bir konu gordugumde karsilastigim su tip insanlar var ;
    1-Abi benim sarjim soyle guzel , sukadar 3g aciyom , su kadar oyun oynuyom , bukadar sarjim yetiyo diyen YALANCİLAR :)) ( ustune alinan gidip simdi bir soguk su icsin )
    2- saf arkadaslarimiz ( ama durust ) : abi benim sarj anca 4saat dayaniyo , napicam abi ? nasil kullandigini soylermisin ?? :((( ( caresiz saflar )
    3- *EN TEHLİKELİLERİ ( ta*ak gecenler)- abi kasayi yan yatir daha cok sarj gider
    -abi ben su anda everestteyim 8 saat gidiyo.

Benim amacim bu arkadas turlerinin yerine yeni birsey anlatmak yeni birsey ogretmeye calismaktir.
    2 tane fotograf koydum , umarim eklenmistir .
    yaklasik bir 11 saat kullanimim var , ve harbiden 11 saat boyunca telefonun anasini aglatiyorum
    ama nasil 11 saat tutuyo diyorsunuz ?
    o 11 saat bikere yalan beyler , o 11 saatin ucte biri , elime iphoneu aliyimda havam olsun derkenki kullanim , ama harbiden 8 saati full emek , full oyun , full hack , full jailbreak .

simdi son cumlemde anlicaginiza gore iphone 5 im jailbreakli , versiyon 6.1.2 ( 6.1.3u yukleyip aglayanlardan degilim allahtan ) ,

peki bu 8 saati nasil yapiyon bilader ??
    cevabi su : size butun tweaklerimin gosterildigi bi mobilsubstrate ekran goruntusu cektim , bunlar tweaklerim , ( oyle zeppelin , winterboard , erkek adama yakismaz , adamlar yapmis ,1- orjinal temalarini yukleyelim lutfen ++
    2- 3g turkiyenin 1/10 unda net bir sekilde cektigi icin sadece kullandigimizda 3g yi acalim ( kopya, por*o , kiz ekleme vb.. ). ++

3- ekran aydinligi %50 nin altinda oldugu surece sikinti yok qeqe )

4- kendinize iyi bakin ve mail ayarlarini aninda ilet yerine saatte bir kontrol edin , ( hayatimda hic acil mailim gelmedi , her ana gerek yok , cok onemliyse ara biladerim )
    5 - bildirim merkezinden hava durumunu kaldirin beyler , çıkın hava durumunu canli gorun veya ne biliyim haber durumunda gorup heyecanlanin ( her an gormek ne ise yarar sanki havayi koklayan adamiz amk"gazete".. )))

6-fifayi az oynayin , size haftada 72 saat fazla sarj verir yemin ederim ( sarj kilifi reeklami gibi oldu :p )

7- son olarakta iphonunuzu sevin ve hicbirzaman iphone almayip samsung alan (hala cozemedigim ) mantiga ayak uydurmayin .

yardimci olduysam ne mutlu bana
    size hicbir garanti vermiyorum ama kullanim sureniz 8 saatten az ise salin gitsin o iphone 5 i , bozuk cunku kanka :)))

herkese saygilar

iphone 5 sarj potansyeli iphone 5 sarj potansyeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence sen o 10saati telefonla oynayi sarji tam bitirmeden sarj :/98e geldiginde sarjdan cekiyon /100belli

• Onu kapat şunu kıs bunu yapma.Bu telefonla napıcaz peki
  • Telefonun anası belliyorum 24 saat 3g ve wifi açık oyun mesajlaşma ve konuşma gırla gidiyor mutlaka foruma giriyorum min 1 saat şarjım akşam 4 gibi %10 lara falan düşüyor arabada şarja takıyorum 6 gibi çekiyorum aracımın usbsinden şarj olduğu için %70 lere falan geliyo şarj akşam bi mekana gidiyoz orda da biraz cihazı kurcalıyorum 1-2 saat eve geldiğimde %30lara düşmüş oluyo takıyorum şarja yatıyorum sabah kalkıyorum dünün tekrarı :)) bu 5in şarjını bu hale getirenin eli kırılsın lanet olası alet kendine de öyle bağımlı yapıyor ki 1 saat de şarjı vazgeçemiyosun :) ben öyle kısamam hiçbişeyi ne ekran parlaklığını ne de 3g yi ne de başka bişeyi zaten bunları da kullanmayacaksam neden iphone aldım ki?

• Belli ki hiç twitter facebook a falan girip çıkmıyorsunuz hocam sadece oyun oynayarak gunünüz geçiyor sanırsam :) siz bu şekilde 10 saat götürün no problem ama bizde çok iyi kullanıyoruz su aletleri emin olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Uzun -- 18 Mayıs 2013; 3:04:00 >
  • Bir aletin nimetlerini kısarak kullanıcaksam niye kullanayımda :)

Akşama kadar idare ediyor beni, eve geldiğimde 4.30 gibi %70 lerde şarj oluyor çıkıyorum dışarı her gün olmasada dışarıdayken elimde oluyor eve geldiğimde %30 larde oluyor gece şarja takıp sabah alıyorum...

3g açık oluyor, wi-fi evde iken açık oluyor, ekran parlaklığı konusunda fazla yüksek değil %50 nin altında mailleri hemen almıyorum maile ihtiyacım yok... Hava durumu açık 2-3 il kayıtlı cihazımda jailbreak yok, yer bulma servisi açık gps olarakta kullanıyorum...

Beni sabah 7.00 dan akşam 11 e kadar götürüyor ve verdiğim para için 1 gram pişman değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigivan

Bir aletin nimetlerini kısarak kullanıcaksam niye kullanayımda :)

Akşama kadar idare ediyor beni, eve geldiğimde 4.30 gibi %70 lerde şarj oluyor çıkıyorum dışarı her gün olmasada dışarıdayken elimde oluyor eve geldiğimde %30 larde oluyor gece şarja takıp sabah alıyorum...

3g açık oluyor, wi-fi evde iken açık oluyor, ekran parlaklığı konusunda fazla yüksek değil %50 nin altında mailleri hemen almıyorum maile ihtiyacım yok... Hava durumu açık 2-3 il kayıtlı cihazımda jailbreak yok, yer bulma servisi açık gps olarakta kullanıyorum...

Beni sabah 7.00 dan akşam 11 e kadar götürüyor ve verdiğim para için 1 gram pişman değilim.

+1 .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 pro sarj etme sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.