Bildirim
iphone 5 sarja takınca dokunmatik kafayı yiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
cihazı elıne alınca düzeliyormu ?quote:
Orijinalden alıntı: Poseidon
Bu mesaj silindi. -
Bende de var ikisi de orjinal olmak zorunda kardesim -
Arkadaşım sorunun cevabı zaten sorunun içinde. Orijinal ürünler kullanır mısın? Ucuza kaçacağım diye milyarlık telefonu bozmayın.quote:
Orijinalden alıntı: shortcut
Bende de var ikisi de orjinal olmak zorunda kardesim -
Tek bir prizde oluyorsa arıza belli. -
sorun şarj adaptöründe hocam orjinal kullanmıyorsun sanırımquote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
Tek bir prizde oluyorsa arıza belli. -
quote:
Orijinalden alıntı: xxpisiko41xx
sorun şarj adaptöründe hocam orjinal kullanmıyorsun sanırım
Kesinlikle yan sanayi adaptör kullanmayın.
Yan sanayi adaptörler de 5 volt sabit kalmayıp, voltaj dalgalanması yapıyor ve bu adaptörlerde kısa devre koruması da yok. Orjinal adaptör pahallı geliyorsa, usb girişli 5 volt 1 amper orjinal huawei veya samsung adaptörleri de kullanabilirsiniz.. -
hemen o orjinal olmayan kabloyu at ben macbook u mu pert tetttim o şekildequote:
Orijinalden alıntı: fruxquote:
Orijinalden alıntı: xxpisiko41xx
sorun şarj adaptöründe hocam orjinal kullanmıyorsun sanırım
Kesinlikle yan sanayi adaptör kullanmayın.
Yan sanayi adaptörler de 5 volt sabit kalmayıp, voltaj dalgalanması yapıyor ve bu adaptörlerde kısa devre koruması da yok. Orjinal adaptör pahallı geliyorsa, usb girişli 5 volt 1 amper orjinal huawei veya samsung adaptörleri de kullanabilirsiniz..
Alıntıları Göster
-
Orjinalden şaşmayın derim cihazı sorunsuz kullanmak ve ileride daha büyük sorunlarla karşılaşmak istemiyorsanız.quote:
Orijinalden alıntı: bigboss_3x
hemen o orjinal olmayan kabloyu at ben macbook u mu pert tetttim o şekilde
Alıntıları Göster -
Sadece adaptör etkiliyor kablo değil.quote:
Orijinalden alıntı: sirmehmed
Orjinalden şaşmayın derim cihazı sorunsuz kullanmak ve ileride daha büyük sorunlarla karşılaşmak istemiyorsanız.
Alıntıları Göster
Orj kablo - çakma adaptör olmaz
Çakma kablo - orj adp olur
çakma kablo çakma adp hiç olmaz
PC de adaptör görevi gördüğü için ve orjinal sayıldıgı icin PCye bagladigin kablonun onemi yoktur her turlu sorunsuz olur -
adaptörüm orjinal kablom çakmaquote:
Orijinalden alıntı: Zig Zag
Sadece adaptör etkiliyor kablo değil.
Orj kablo - çakma adaptör olmaz
Çakma kablo - orj adp olur
çakma kablo çakma adp hiç olmaz
PC de adaptör görevi gördüğü için ve orjinal sayıldıgı icin PCye bagladigin kablonun onemi yoktur her turlu sorunsuz olur
Alıntıları Göster
sadece tek prizde yapıyor arkadaşlar direk herkes orjinal orjinal demeye başlamış daha önce yapmazdı
bu mereti ben ilk cıktıgı günden beri kullanıyorum çakma kablo diyorsunuz bu telefon aksesuarıyla ugrasanlar da bilir 5$ gelişi olan kabloda var 1$ da normal bi telefoncudan güvenip orjinal kablo almam artık appstoreden alıcam dockumu cok az kullanıyorum ondan kaynaklanamaz adım gibi eminim.
-
düzeliyor hocam prizden kaynaklı sanırım :)
sıkıtnı yok diğer prizlerde -
Çakma kablo ile ve bazı yüzeylerde bu problem oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: TryahyaTr
düzeliyor hocam prizden kaynaklı sanırım :)
sıkıtnı yok diğer prizlerde
Yani kablo çakma, priz aynı, telefonu masanın deri yüzeyine koyunca dokunmatikte problemler olurken, 15-20 cm civardaki başka bir yüzeye koyunca bu problem olmuyor.
Dokunmatiğin problemli olduğu yüzeyde ve aynı prizde, orjinal kablo ile denedim, sıkıntı yok.
Dolayısıyla problemin temel kaynağı çakma lightning kablodur. -
kablo alırız hocam teşekkürler :)quote:
Orijinalden alıntı: Onur__
Çakma kablo ile ve bazı yüzeylerde bu problem oluyor.
Yani kablo çakma, priz aynı, telefonu masanın deri yüzeyine koyunca dokunmatikte problemler olurken, 15-20 cm civardaki başka bir yüzeye koyunca bu problem olmuyor.
Dokunmatiğin problemli olduğu yüzeyde ve aynı prizde, orjinal kablo ile denedim, sıkıntı yok.
Dolayısıyla problemin temel kaynağı çakma lightning kablodur.
Alıntıları Göster -
konuyu hortlattım ama bende de aynı sorun var şarj cihazını değiştirmesem telefona zararı olur mu? çıkış voltaj ve amper değeri yeterli. telefonu şarjdeyken kullanmam sorun değil sadece telefona zararı olur mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Hesher
konuyu hortlattım ama bende de aynı sorun var şarj cihazını değiştirmesem telefona zararı olur mu? çıkış voltaj ve amper değeri yeterli. telefonu şarjdeyken kullanmam sorun değil sadece telefona zararı olur mu?
arkadaşım yan sanayi adaptör yüzünden ipodun anakartını yakmıştı -
quote:
Orijinalden alıntı: spunky24
quote:
konuyu hortlattım ama bende de aynı sorun var şarj cihazını değiştirmesem telefona zararı olur mu? çıkış voltaj ve amper değeri yeterli. telefonu şarjdeyken kullanmam sorun değil sadece telefona zararı olur mu?
arkadaşım yan sanayi adaptör yüzünden ipodun anakartını yakmıştı
voltaj dalgalanmalarını filitre devresiyle giderdim 4 mF ekledim. ancak yine de voltaj çok düşüyor telefona zarar vereceğini sanmam çünkü voltaj yüksek değil düşük. 5,3 voltmetre voltajıyken şarjda bu değer 4,1lere düşüyor. ekranda sağa sola tıklama gitti de şimdi de telefon kilitleniyor. kablo uzunluğundan olabilir mi diye düşünüyorum? sizce? o arkadaşın şarj cihazı muhtemelen yüksek voltaj veriyordur.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: spunky24
quote:
arkadaşım yan sanayi adaptör yüzünden ipodun anakartını yakmıştı
voltaj dalgalanmalarını filitre devresiyle giderdim 4 mF ekledim. ancak yine de voltaj çok düşüyor telefona zarar vereceğini sanmam çünkü voltaj yüksek değil düşük. 5,3 voltmetre voltajıyken şarjda bu değer 4,1lere düşüyor. ekranda sağa sola tıklama gitti de şimdi de telefon kilitleniyor. kablo uzunluğundan olabilir mi diye düşünüyorum? sizce? o arkadaşın şarj cihazı muhtemelen yüksek voltaj veriyordur.
teknik detaylardan anlamıyorum. orjinal kullanın kafanız rahat etsin :)
-
Benim her ikiside orjinal ama yine de oluyor ara sıra -
Iphone orjinal kafa degistir sorun cozulur
Benzer içerikler
- kredi kartı numarası kredi kartı tipiyle eşleşmiyor
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone 6 kamera ters çevirme kapatma
- iphone hoparlör temizleme
- iphone aux bağlanmıyor
- en iyi powerbank
- apple watch 7 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X