Şimdi Ara

iphone 5 şarjı su gibi içmeye başladı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar konu önceden açıldıysa kusura bakmayın ama yakın tarihte benzer bi konu göremediğim için yazayım dedim.
    son zamanlarda (ki bu bi hafta 10 güne denk geliyor) telefonun şarjı aşırı hızlı gitmeye başladı. sabah %100 le çıktığım şarj genelde akşamı hatta geceyi çıkarırken son zamanlarda şarj ikindiyi bile bulmadan tükeniyor. işin ilginci iphone kullanan 3 arkadaşımla daha konuyu konuştum (2 si iphone 5 biri 4s) onlar da ben söyleyince söyleme anını bekliyorlarmış gibi tepki verdi. 4 kişinin aynı anda bu sorunu yaşaması da ilgincime gitti acaba benzer sorun yaşayan arkadaşlar var mı merak ettim ben de. nasıl bi problem olabilir hepimizin operatörleri farklı telefonlardan biri farklı ben ios8 yükledim değişen bişey yok yani şu anda 4 telefonun tek ortak yanı apple ürünü olması. fikri olan , benzer sorunu yaşayan varsa cevaplarnı bekliyorum.

• Ayni durumdayiz kardeşim inan sırf bu yüzden telefonu değiştiricem sende ikindiyi görüyormuş ben öğleni zor görüyorum telefonla devamlı işi olan insan asla ıphone almaz bu gidişle iyice saçmaladı Apple

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Ayni durumdayiz kardeşim inan sırf bu yüzden telefonu değiştiricem sende ikindiyi görüyormuş ben öğleni zor görüyorum telefonla devamlı işi olan insan asla ıphone almaz bu gidişle iyice saçmaladı Apple

peki sürekli olan bi sorun muydu yoksa dediğim gibi son zamanlarda olmaya başlayan bişey mi bu durum ? yani şarj genel olarak sıkıntıydı tabi ama günü çıkarmasına artık razı gelmiştik bu kadarı fazla geldi biraz
  • Akşama kadar şarjım 20-30% kalıyor minimum. Bataryada vs. sıkıntı vardır.
  • benim bataryada inan bir sorun yok kardesim esimdede iphone 5 var aynisi ios 7 olayindan beri telefonlar aptallasti iyice ios 6 kesinlikle böyle bir sorun yoktu
  • benimde ios 8 den sonra çabuk bitiyordu şarj. konum servislerinden hava durumunu kapattım düzelti. eğer açıksa hava durumunun konum servisi kullanamsını kapatın
  • Benim 4s, İos 7.0.4 beta'da aynı problem vardı. İos 7.1.2'ye geçtim bi miktar düzeldi ama yüne hızlı bitiyordu. Gerçi benim pil de iyice pert olmuştu. Sıfır pil taktım şu an en aktif kullanım da bile geceye kadar götürüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ip 5......öğlen bitiyor......(günde 3 şarj)
    ip 6....öğlen 15 gibi.....(günde 2 şarj)
    2 sindede parlaklık 30 civarı.....wifi 1 saat gibi kullanılır...mobil gerekirse açılır...oyun yok
  • ios 8 yukledigimden beri asiri sarj gidiyor ios 8.1 i bekliyorum biran once gelmeli

• 8 de,oyle problem varmis herhal de hemen herkes bu durumdan sikayetci

• Benimde sarjim cabuk bitiyor ios7 kullaniyorum ve bu son 1haftadir boyle normalde telefonu 2gun kullaniyordum(gece kapa, parlaklik kis, interneti kapa vs vs) simdi 1gunde bitiyor

• burayı incelemenizi öneririm.

https://www.apple.com/tr/support/iphone5-battery/

quote:

Apple, iPhone 5 aygıtlarının çok küçük bir kısmında aniden pil ömrünün kısalması veya aygıtın daha sık şarj gerektirmesi sorununun yaşandığını belirlemiştir. Etkilenen iPhone 5 aygıtları Eylül 2012 ile Ocak 2013 arasında satılan ve belirli bir seri numarası aralığı içinde olan aygıtlardır.

iPhone 5 aygıtınızda bu belirtiler bulunuyorsa ve aygıtınız aşağıda belirtilen uygunluk gereksinimlerini karşılıyorsa Apple iPhone 5'inizin pilini ücretsiz olarak değiştirecektir.

• İyiki satip ip5s i moto g almisim tavsiye ederim kesinlikle pisman olmaSiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar aynı sorun benim İphone 5imde de mevcut. Daha önce de doğal olarak çok şarj gidiyordu fakat ios 8 ile inanılmaz düşüyor. %50iyken bian da %45e düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

burayı incelemenizi öneririm.

quote:

Apple, iPhone 5 aygıtlarının çok küçük bir kısmında aniden pil ömrünün kısalması veya aygıtın daha sık şarj gerektirmesi sorununun yaşandığını belirlemiştir. Etkilenen iPhone 5 aygıtları Eylül 2012 ile Ocak 2013 arasında satılan ve belirli bir seri numarası aralığı içinde olan aygıtlardır.

iPhone 5 aygıtınızda bu belirtiler bulunuyorsa ve aygıtınız aşağıda belirtilen uygunluk gereksinimlerini karşılıyorsa Apple iPhone 5'inizin pilini ücretsiz olarak değiştirecektir.

hiç bilmiyordum böyle birşeyi çok ilginç adamlar hatalı seri olduğunu kabul etmişler resmen. Göndereyim de değiştirsinler madem bilgilendirme için çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kafmaf

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

burayı incelemenizi öneririm.

quote:

hiç bilmiyordum böyle birşeyi çok ilginç adamlar hatalı seri olduğunu kabul etmişler resmen. Göndereyim de değiştirsinler madem bilgilendirme için çok teşekkürler.

rica ederim, bende tesadüfen denk geldim demekki sorununun çözüleceği varmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.