Bildirim
İphone 5 serisinden hangisi alınmalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Iphone 5 serisinin bataryasi cok kotuymus diyorlar iphone 6 almalisin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2yıldır iPhone 5 kullanıyorum.iOS7 sürümünde hala ve çok memnunum.Ama hangisini almalıyım diye sorarsan tabii ki aralarında en yenisi olanı öneririm iPhone 5s. -
Ben olsam 5 alırım çünkü 5 i 850-900 tlye çok temizini alabiliyosun , 5s için 1400 tlyi gözden çıkarmak lazım temiz bir şey için ee o kadar para vermişkende 1900 tl verir 6 alırım daha iyi o yüzden 5 almak mantıklı. En iyisini soruyosan 5s.quote:
Orijinalden alıntı: number352
2yıldır iPhone 5 kullanıyorum.iOS7 sürümünde hala ve çok memnunum.Ama hangisini almalıyım diye sorarsan tabii ki aralarında en yenisi olanı öneririm iPhone 5s. -
quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
Ben olsam 5 alırım çünkü 5 i 850-900 tlye çok temizini alabiliyosun , 5s için 1400 tlyi gözden çıkarmak lazım temiz bir şey için ee o kadar para vermişkende 1900 tl verir 6 alırım daha iyi o yüzden 5 almak mantıklı. En iyisini soruyosan 5s.
Evet öyle de 5 artık eskiyor. 5S iOS 8 de iPhone 6 dan bir farkı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lg g2'yi kaca satiyosun?
hocam 5c 800 tl ye alınır mı 5s le aynı zamanda çıktı sonuçta bide sarj konusunda daha iyi diyorlar -
5s çok pahalı hocam şarj konusunda nedir öneriniz 5 mi 5c mi iyidir -
aynen 5 mantıklı ama 5c yide şarj konusunda öneriyolar kasa önemli değil kılıfla kullanıcam sonuçta. -
700 tl ye satıyorum -
Bende satiyorumda fiyat öğrenmek istedim
asfjgklg iyi satışlar akşam telefonsuz kalıcam büyük ihtimal satışı gerçekleştircem -
Ne zaman almıstın g2yi
2 sene önce almıştım 15 gün garantisi kaldı -
Şarj olarak 5 ve 5C arasından kesinlikle 5C'yi seçmelisin. 5C'de işlemci frekans hızı biraz düşürülmüş ve yeni iOS sürümlerine uygun planlanmıştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası 5-6 aydır portablecharger kullandığım için şarj konusuna pek takılmıyorum ama portablecharger kullanmadan öncede makul kullanıldığında şarjından memnundum.Eğer 5 bütçeni aşmayacaksa 5 almanı öneririm.Ben gayet memnunum.iPhone 5 kasası efsane kasadır. -
oyunla pek alakam olmadığı için işlemci hızı çok önemli şarj konusu önemli baya 5c yi seçeceğim gibi o zaman -
kılıfla kullanacağım için kasanın pek önemi yok taşınabilir bataryaylada uğraşamam iphone 5 i şarja günde 2 kez takıyoruz diyorlar 5c nin şarjı gayet iyi diyolar. -
quote:
Orijinalden alıntı: musti38
hocam 5c 800 tl ye alınır mı 5s le aynı zamanda çıktı sonuçta bide sarj konusunda daha iyi diyorlar
Çıkış tarihlerine bakma. Donanımsal olarak 5 le aynı güçte. O yüzden 5S dedim. 5 mi 5C mi diye sorarsan 5c derim.
aynen 5 le 5c yi kıyaslamak daha doğru olur hocam
Benzer içerikler
- yurtdışı telefon 3 yıl sonra ne olur
- iphone pil sağlığı 80 altına düşerse garanti
- iphone arayan numara yok bulma
- iphone tek sim çift sim farkı
- telefonum titriyor ama bildirim yok
- iphone kilit modu kullananlar
- iphone 16 en çok tutulan renk
- ios 18.3 ne zaman gelecek
- telefonu webcam olarak kullanma
- iphone"a app store harici uygulama yükleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X