Şimdi Ara

İPHONE 5 'SİM KİLİDİ'Nİ KIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize merhaba. 2 haftaya amerikaya gidiyorum, gitmişken bi iphone 5 de almadan gelmek olmaz tabi Bugün amerikada fiyatları nasıl diye bi sitesinde baktım.http://store.apple.com/us/buy/home/shop_iphone/family/iphone5 Sim kilidi açık olan 649$ kapalı olan 199$. Ben kapalı olanını alıp burada jailbreak yaptıktan sonra sim kilidini açmak istiyorum. İşlemi az çok biliyorum, ama yinede içimde bi kuşku var, buraya getirdiğimde (hattım turkcell) telefonun hattımı görememesi gibi bi sorun çıkar mı? Şimdiden herkese teşekkürler

• Oyle cat diye kiriliyor olsa herkes oyle alir degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SalihGurkan S kullanıcısına yanıt
    ne yalan sölim aynen öle çat gibi de kırılıyor, bir bilginiz varsa paylaşabilirsiniz tabi de, boş yapmayalım
  • Kontrat işini ne yapacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelan44

Hepinize merhaba. 2 haftaya amerikaya gidiyorum, gitmişken bi iphone 5 de almadan gelmek olmaz tabi Bugün amerikada fiyatları nasıl diye bi sitesinde baktım.http://store.apple.com/us/buy/home/shop_iphone/family/iphone5 Sim kilidi açık olan 649$ kapalı olan 199$. Ben kapalı olanını alıp burada jailbreak yaptıktan sonra sim kilidini açmak istiyorum. İşlemi az çok biliyorum, ama yinede içimde bi kuşku var, buraya getirdiğimde (hattım turkcell) telefonun hattımı görememesi gibi bi sorun çıkar mı? Şimdiden herkese teşekkürler

Amerikayı ilk keşfeden olmadığına göre bu binlerce arkadaşımızın aklına gelmiş olmalıdır, değil mi? Kimse bu alışverişi yapamadıysa bir sebebi vardır diye düşünüp, bunu bir opsiyon olarak sunmaman daha mantıklı olurdu. Halen merakın varsa "199$ iphone nasıl alırım" google amca halleder.

Ha bu arada, Turkcell de ayda 100 liraya satıyor. Amerikalı da buradan alsın o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 21 Haziran 2013; 22:16:32 >

• quote:

ne yalan sölim aynen öle çat gibi de kırılıyor, bir bilginiz varsa paylaşabilirsiniz tabi de, boş yapmayalım

Al o zaman alabiliyorsan. Herkese satiyorlar olsa zaten sim-kilitsiz versiyonu olmazdi

• SalihGurkan S kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar demek istediğim şey şu, sim kilidi kırılabiliniyorsa illegal yollarlar da olsa neden 450$ fazladan vereyim ki. Öğrenci olarak gidiyorum belli bi harçlığım var 450$ fark benim için oldukça fazla bir miktar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar demek istediğim şey şu, sim kilidi kırılabiliniyorsa illegal yollarlar da olsa neden 450$ fazladan vereyim ki. Öğrenci olarak gidiyorum belli bi harçlığım var 450$ fark benim için oldukça fazla bir miktar

Halen google'a yazmadın değil mi? 650$'a alanlar çok parası olduğu için almıyorlar. 199$'a alamazsın, neresini anlamıyorsun? Gerçi yine soracaksın niye alamiyorum diye ya.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    oradan alıp türkiyede rahatlıkla kullanan tanıdıklarım var, onlar nasıl kullanabiliyor. Jailbreak-->cydia--> ultrasnow indirerek yapıyolar. sizin demek istediğiniz bana orda 199$lık olanını satamayacakları mı? eğer öyle bir durum varsa söyleyeceğim bir şey yok
  • quote:

oradan alıp türkiyede rahatlıkla kullanan tanıdıklarım var, onlar nasıl kullanabiliyor. Jailbreak-->cydia--> ultrasnow indirerek yapıyolar. sizin demek istediğiniz bana orda 199$lık olanını satamayacakları mı? eğer öyle bir durum varsa söyleyeceğim bir şey yok

Ultrasnow olaylari bitti gitti. Yok artik. Iphone 4 idi onlar. Sen inatla hakkaten google a yazmiyorsun da 199 dolar olan kontratli fiyat, kontrat yapmadan, yani amerikada yasamadan alamazsin

• quote:

Bir Amerikan kimliğiniz, Amerikan ikametgah belgeniz ve düzenli ödediğiniz Amerikan faturalarınızı yanınızda götürürseniz tabiki 199 dolar peşin verip, kontrata göre 12-18-24 ay sabit ücret ödeyip alabilirsiniz. Malesef buradaki insanlar bunları düşünemediği için 700 dolara alıyorlar.
  • LodosFelonica L kullanıcısına yanıt
    lodosfelonica aradığım cevap buydu herhalde ilgin için teşekkürler ikna oldu, tekrar sağol.
  • quote:

lodosfelonica aradığım cevap buydu herhalde ilgin için teşekkürler ikna oldu, tekrar sağol.

İlk zamanlarda, yani bundan 4-5 yıl önce ben de bu tür hayallere kapılmıştım. Tabi bu hayal 20 dakika sonra Google sayesinde yok oldu. O günden beri 700 dolarlık sim kilitsizlerden kullanıyorum.
  • LodosFelonica L kullanıcısına yanıt
    Oradan alınca direk turkcell hattını takıp orda kullanmaya başlayabilirmiyim peki? Böyle bi durum olabilir mi? (amerikada turkcell kullanabilirmiyim ki acaba?)
  • Biz gerizekalıyız bi bu arkadaş akıllı zannedersem çünkü bizim 700-800 dolar verdiğimiz telefonu adam 199 dolara mal edebileceğini düşünüyor,ve edemezsin diyenlerede çıkışıyor.Varsa öyle bir dünya kardeşim İphone 5 i Californiadan aldım 5S'i söylede senin aldığın eyaletten alıp 199 dolara mal edeyim.

• quote:

işte yukarıda sana söyledim, google'a yaz bak ne çıkıyor dedim. Halen cevap arıyorsun. Neyse hayallerini suya düşürdüğümüz için üzgünüz.
  • 2007 bitmemişlerdi 2013 oldu hala bitmediler

• quote:

Nasil cat diye aciliyor? O ultrasnow kac sene onceydi suan iphone 5 ios 6 ile geliyor senin dedigin ios4 zamaniydi. Ayrica kaldiki aldigin telefon ios6.1.3 yani son versiyon gelirse jailbreak bile yapamazsin. Anca gevey alman lazim oda rezillikten baska bise deil ios 7 ile calismicak belki. guncelleyemicen yada yeni gevey almak zorunda kalican. Mms yollayamicaksin bildirimler dogru duzgun gelmicek. Hattin gidip gelicek. Gevey yuzunden sarjin daha cabuk bitecek. Tabi bunlar kontratli cihaz alabilirsen ugrasacagin seyler once alabilmen lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: obattal

2007 bitmemişlerdi 2013 oldu hala bitmediler

+yanyatmissekiz

• quote:

Orijinalden alıntı: obattal

2007 bitmemişlerdi 2013 oldu hala bitmediler

Daha ne denirki....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.