Şimdi Ara

iPhone 5 telefonumun ekranı çatladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar mesajda belirttiğim gibi iPhone5 telefonumun yere düşürdüm camı çatladı. Dokunmatiği çalışıyor. Bu ekrandan mıdır filminden midir? Eğer ekrandansa ücreti nedir ucuz yolla nasıl halledebilirim garantiye göndermek şart mıdır?(Onlar çok pahalı yapıyor diye biliyorum) Eğer filmindense onun değişim ücreti nedir? Sorularima acil cevap arıyorum arkadaşlar ilgilenenlere şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: CRIXUS

Evet arkadaşlar mesajda belirttiğim gibi iPhone5 telefonumun yere düşürdüm camı çatladı. Dokunmatiği çalışıyor. Bu ekrandan mıdır filminden midir? Eğer ekrandansa ücreti nedir ucuz yolla nasıl halledebilirim garantiye göndermek şart mıdır?(Onlar çok pahalı yapıyor diye biliyorum) Eğer filmindense onun değişim ücreti nedir? Sorularima acil cevap arıyorum arkadaşlar ilgilenenlere şimdiden teşekkürler

App storeye git deyiştir apple ekran üretmiyor apple store ya çıkma cihazdan yada yan zanayi dakcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRIXUS

eyvallah kardeş.

Ne demek panpa görevimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde apple store neredeymiş sorsaydın hani adres verseydi bu arkadaş birde hemen gider apple store verip değiştirirlerdi, tabi bedavaya değiştireceklerse....

• kaiteli ekranı 140 usd civarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.