Şimdi Ara

iphone 5 ufak bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pasaport bulamadığımdan dolayı telefonumu kırdırmaya karar verdim , kıbrıstan geldi sadece kayıdı yok.
    geveyle açıyorlarmış ama biraz endişeliyim..
    telefon elimde patlamaz değil mi. bi güncelleme yapamayacağımı biliyorum onun dışında telefon kilitlenir kullanılamaz hale gelir mi...

şimdiden teşekkürler tecrübeli arkadaşlarımdan yorumlarını bekliyorum

• Pasaport kaydı başka gevey başka bir iş için kullanılıyor.gevey herhangi bir operatörden simkilidi varsa bunu başka bir operatörle kullanmak için üretilen birşey,mesela amerikan at&t operatöründen simkilitli bir telefonu turkcell ile kullanmak için gevey kullanabilirsiniz,fakat her halukarda pasaport kaydı yaptırmanız gerekiyor türkiyede telefonu kullanmak için,yurtdışında kullanacaksanız sorun yok.

Pasaport kaydı olmayan telefonu geveyle de kullanamazsın boşuna masraf etme önce kaydını yaptır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce iphone4 gevey ile kullandım telefon kapandımı zor açılıyor sürüm yükseltemiyırsun ben zar zor 1 sene kullandım sonra kapandı telefon daha açılmadı kullanamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geveyin onla alakasi yok geveyli telefonuda kayit ettirmek zorundasin. Arkadas acikca anlatmis zaten

• Daha önce iphone4 gevey ile kullandım telefon kapandımı zor açılıyor sürüm yükseltemiyırsun ben zar zor 1 sene kullandım sonra kapandı telefon daha açılmadı kullanamadım.

• Pasaport kaydı yaptırmaktan başka bi yol yok mu ben bulamıyorum da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.