Şimdi Ara

İphone 5 üst tuş problemi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar iphone 5 telefonum var kronik olan üst tuşu arızası bendede oldu elimde aşağıdaki resimde olan parça var sorun buymuş galiba üst tuş zor basıyor bu parçayı ben takabilirmiyim elim bu işlere yatkındır takarsam nasıl takarım yardımcı olabilicek varmı video resimli falan.
     İphone 5 üst tuş problemi lütfen yardım

• Hic bilgim yok ama bence bulasma hocam.. eger cok kolay birseyse yap ama sahsi fikrim hic ugrasma bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamirciye birsürü para bayılmak da istemiyorum ama bayılacaz herhalde.
  • Garantin gider tamamıyla

• cihaz yurtdışı
  • kardeşim telefonun yurtdışı da olsa garantin olur, iphonelerde 1 sene uluslararası garantin var. verirsen muhtemelen sana yeni bir cihaz vereceklerdir. sen hemen o telefonu garantiye ver
  • oda bitti hocam ogaranti bitti 13 ay oldu cihazı alalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Youtube'dan bakarak yapan arkadaşlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 12 Şubat 2014; 11:10:16 >
  • Ayni sorun bende olmustu, once tusun sol kismi zor basiyordu daha sonra hic basmamaya basladi. Teleservice'e verdim 20-30 gun icinde sifir cihaz yollamislardi.

• Merhaba, bu link i incele yardımcı olacağını düşünüyorum.

http://www.ifixit.com/Guide/iPhone+5+Power+Button+Replacement/10703
  • uğraşmaya bile değmez
  • Bende aynı sorundan müzdaribim ama yapacak bişeyim yok konumu oku istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_87724670/f_//tm.htm#87724670

ve ağrımayan başını ağrıtma o kadar önemli bir problem değil.

not:yaşadım biliyorum kardeşim
  • garantileri 2 yıl olsa bende değiştiricem anlamıyorum gözüm gibi bakıyorum telefona üst tuş bozuluyor durduk yerde. 2 kat koruma var çerçeveli spigen kullanıyorum nasıl oluyo bu iş anlamadım
  • şu tuşu yaptırıp satıcam bidaha iphone alırsam :))
  • bugün gittim ve eminönünde iyi bir ustaya 50 tl ye yaptırdım üst tuşu :D şimdi ilk iş satacağım telefonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.