Bildirim
İphone 5 üst tuş problemi lütfen yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hic bilgim yok ama bence bulasma hocam.. eger cok kolay birseyse yap ama sahsi fikrim hic ugrasma bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamirciye birsürü para bayılmak da istemiyorum ama bayılacaz herhalde. -
Garantin gider tamamıyla
cihaz yurtdışı -
kardeşim telefonun yurtdışı da olsa garantin olur, iphonelerde 1 sene uluslararası garantin var. verirsen muhtemelen sana yeni bir cihaz vereceklerdir. sen hemen o telefonu garantiye ver -
oda bitti hocam ogaranti bitti 13 ay oldu cihazı alalı -
Youtube'dan bakarak yapan arkadaşlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 12 Şubat 2014; 11:10:16 >
Ayni sorun bende olmustu, once tusun sol kismi zor basiyordu daha sonra hic basmamaya basladi. Teleservice'e verdim 20-30 gun icinde sifir cihaz yollamislardi.
Merhaba, bu link i incele yardımcı olacağını düşünüyorum.
http://www.ifixit.com/Guide/iPhone+5+Power+Button+Replacement/10703 -
uğraşmaya bile değmez -
Bende aynı sorundan müzdaribim ama yapacak bişeyim yok konumu oku istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_87724670/f_//tm.htm#87724670
ve ağrımayan başını ağrıtma o kadar önemli bir problem değil.
not:yaşadım biliyorum kardeşim -
garantileri 2 yıl olsa bende değiştiricem anlamıyorum gözüm gibi bakıyorum telefona üst tuş bozuluyor durduk yerde. 2 kat koruma var çerçeveli spigen kullanıyorum nasıl oluyo bu iş anlamadım -
şu tuşu yaptırıp satıcam bidaha iphone alırsam :)) -
bugün gittim ve eminönünde iyi bir ustaya 50 tl ye yaptırdım üst tuşu :D şimdi ilk iş satacağım telefonu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X