Şimdi Ara

iPhone 5 ve 6s arasındaki SES farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde hiçbir şekilde içi açılmamış, jailbreak görmemiş birer adet 5 ve 6s mevcut. Birçok farklı uygulamada denemeler yaptım, aynı spotify hesabı üzerinde aynı şarkılarla test ettim. Equalizer ayarları aynı, 6s'de ses limiti yok fakat kulaklığa gelen seste 5 neredeyse 3-4 puan daha yüksek değere sahip. Teknik açıdan nasıl ölçüleceğini bilmiyorum, belki burda da test etme imkanı olan vardır. Müzik dinlemeyi severim ancak o kadar para verip de 3 yıl gerideki cihaza kıyasla daha az ses gelmesi canımı sıkıyor. Acaba bu durumdan muzdarip var mıdır aranızda?

Not: Kulaklıklar da aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossroads -- 14 Şubat 2016; 1:04:44 >

• 5 swap olmustur ya da ABD vb. bir ulkeden gelmedir. Turkiye'ye gelen cihazlar Avrupa ses standardina gore dusuk kulaklik sesi ile geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 14 Şubat 2016; 10:31:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 amerika modelimi acaba ? bende a1428 5 var kulaklık sesi muazzam, avrupa modellerinde biraz kısıtlama var
  • ep630 gibi bir kulaklıkla oldukça yüksek ses alıyorum hatta son 2 seviye oldukça rahatsız edici. (6s)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar 5'i paralel ithalat ürün satan bir firmadan almıştım, şarj adaptörü de üç girişliydi dönüştürücü ile kullanıyordum, sanırım doğru cevap bu, yapacak bir şey yok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crossroads

Evet arkadaşlar 5'i paralel ithalat ürün satan bir firmadan almıştım, şarj adaptörü de üç girişliydi dönüştürücü ile kullanıyordum, sanırım doğru cevap bu, yapacak bir şey yok teşekkür ederim :)

Forumda konu vardı bununla ilgili. Ses 1-2 tık yükseliyor; ancak yine de Amerika vb. ülkelerden gelen ile birebir aynı olmuyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_91485082/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crossroads

Elimde hiçbir şekilde içi açılmamış, jailbreak görmemiş birer adet 5 ve 6s mevcut. Birçok farklı uygulamada denemeler yaptım, aynı spotify hesabı üzerinde aynı şarkılarla test ettim. Equalizer ayarları aynı, 6s'de ses limiti yok fakat kulaklığa gelen seste 5 neredeyse 3-4 puan daha yüksek değere sahip. Teknik açıdan nasıl ölçüleceğini bilmiyorum, belki burda da test etme imkanı olan vardır. Müzik dinlemeyi severim ancak o kadar para verip de 3 yıl gerideki cihaza kıyasla daha az ses gelmesi canımı sıkıyor. Acaba bu durumdan muzdarip var mıdır aranızda?

Not: Kulaklıklar da aynı.

sebebi yeni çıkan cihazlarda dünya standartlarına göre ses şiddeti düşürüldü. jb imknı olugunda arttırabiliyorsun ifile ile dosya sisteminden yükseltilebiliyorz. zamanında konusu geçmişti. şu yıldan sonra üretilen cihazların ses şiddeti düşük falan diye. (tabi kulakıkta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 15 Şubat 2016; 16:44:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.