Şimdi Ara

Iphone 5 wireless hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce kablonetin daha doğrusu uydunetin 50mbit olan tarifesine geçtim. İlk yaptığım testlerden hatta sorun olduğu belliydi ve arıza kaydından (ilk) download hızım normale döndü. Hala upload 4 Mbit olması gerekirken 1.5 Mbit onun için ikinci bir arıza kaydı bırakıcam ancak sorum bu değil.

Yaptığım tüm testlerde bilgisayardan olsun, ipad'den olsun, wireless internet hızım 40Mbit ve civarı çıkarken Iphone 5 speedtest ile yaptığım tüm testlerde çuvallayarak sadece 12Mbitlik bir hız göstermekte. bununla ilgili fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: about blank

Arkadaşlar selam,

2 gün önce kablonetin daha doğrusu uydunetin 50mbit olan tarifesine geçtim. İlk yaptığım testlerden hatta sorun olduğu belliydi ve arıza kaydından (ilk) download hızım normale döndü. Hala upload 4 Mbit olması gerekirken 1.5 Mbit onun için ikinci bir arıza kaydı bırakıcam ancak sorum bu değil.

Yaptığım tüm testlerde bilgisayardan olsun, ipad'den olsun, wireless internet hızım 40Mbit ve civarı çıkarken Iphone 5 speedtest ile yaptığım tüm testlerde çuvallayarak sadece 12Mbitlik bir hız göstermekte. bununla ilgili fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

Herkestende duyduğuma ve kendi ipad imden bildiğime göre iPhone 5in ipad in falan wirelessi sorunluymuş arada çekmiyor biraz uzaktan algılamıyor falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• wifi anteninde bir gevşeklik olabilir yada buna benzer farklı bir sorun. 50mbit vermesi gerekiyor kılıf varsa kılıftan çıkartın ve cihazı hiç ellemeden test yapın ona rağmen 3 5mbit veriyorsa servisine bırakın derim
  • Iphone 5 in wireless i sorunlu falan degil. Bunlara inanmayin. Olay tamamen modem frekansinda bitiyor. Benim 30mbit kablonet tarifem var (tr de yasamiyorum) simdi bu basligi gorunce deneme yapayim dedim ve cikan sonuc 29.47mbit. Yani iphone 5 lerde sorun var gibi bir genelleme dogru degil.

Deidgim gibi modem frekansina bakin. Baska bir arkadasinizin evinde falan test yapin. Iphone 5 lerde genel bir sorun yok ama belki sizin cihazda vardir, bunun cihazdan mi yoksa modemden mi kaynakli oldugunuda ancak baska yerlerde test yaparak anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 18 Temmuz 2013; 14:09:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrı ayrı router'ımda bulunan 2.4 ghz ve 5 ghz kanalların isimlerini değiştirerek 5 ghz olan kanala bağlandığımda sorun çözüldü. İlginize teşekkürler.
  • Rica ederim. Aklinizda suphe kalmadi ne mutlu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

wifi anteninde bir gevşeklik olabilir yada buna benzer farklı bir sorun. 50mbit vermesi gerekiyor kılıf varsa kılıftan çıkartın ve cihazı hiç ellemeden test yapın ona rağmen 3 5mbit veriyorsa servisine bırakın derim

Arkadaşlar hangi programla ölçüyoruz değerleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: about blank

ayrı ayrı router'ımda bulunan 2.4 ghz ve 5 ghz kanalların isimlerini değiştirerek 5 ghz olan kanala bağlandığımda sorun çözüldü. İlginize teşekkürler.

2.4ghz frekansında gürültü çok fazla olduğundan sinyal sorunları yaşanılıyor günümüzde
    5ghz bandını kullanan fazla yok şuano yüzden daha iyi
    routerınızın modeli nedir ?

forumdan goldpunch adlı üyenin hazırladığı test videosunuda koyayım buraya

• Wifi antenlerinde fabrika cikisinda hata olabiliyor ben kendiminkine yeni anten takmistim

• Router markası cisco e4200 firmware olarak da 1.00.05'i kullanıyorum.
    Ancak 2.4 ve 5 Ghz'i ayırdıktan sonra sorun çözüldü. Ben 2 bantı da üst üste kullanıyormuşum.
    Teşekkürler herkese ilgi ve cevapları için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.