Bildirim
İphone 5c ile iphone 5 arasındaki fark.
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
5S 1850 lira :) O paralar ne ayak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 27 Eylül 2014; 2:16:03 > -
"Ayni bokun laciverti" diye bir soz var, iste tipkisinin aynisi yani :) kasa haric fark yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tekno23
İphone 5 1900 ve iphone 5c 1850 . Sizce hangisini almalıyım. Dış görüntüsü önemli değil. İphone 4 var ama mefta oldu. 6 da alacak durum yok. Turkcellden alıcam. Yorumlarınızı beklerim.
Öyle bariz fark yok.İphone 5c'nin batarya süresi biraz daha fazla.Ama iphone 5'e göre %15 daha ağır ve %16 civarı daha kalın.Kişisel düşüncem iphone5 daha güzel duruyor.Ama tabi takdir sizin. -
Pek bir farkları yokda , o paralara 5S alabilirsin
Ben fiyatlarb1 hafta önce baktım. Şimdi düşmüş heralde iphone 6 dan dolayı bakalım 5s alırım belki
Bu saatten sonra iPhone 5 'e 1900 fiyat vermek pek mantıklı değil , 5s daha mantıklı olacaktır.
Üstelik ilerleyen iOS sürümlerinde iphone 5 'in önü karanlıkken :) -
Ben 5c me aşığım . 5 ten üstün bir telefon . Tüm özelliklerini karşılaştır. 5 in 5c den herhangi bir özelliği dahi üstün değil. Tek fark kasa. Polikarbon u tercih ettim çünkü eline alınca anlıcaksın ne demek istediğimi. Çizilmesi imkansız ısınma sorunlaru da metal olmadığı için yok.5 5c ve 5s i son parlaklıkta yan yana koyunca 5c nin daha canlı renk verdiği görüldü inanmayanlar araştırsın. Batarya süresi 5 serisinde en iyisi. 5c sorunları diye araştırırsan bir şey bulman çok nadir. Yeni nesil iosları da rahat kaldırıyor 5 deki gibi sorunları olmuyor. Kasmıyor donmuyor . Beyaz rengi inanılmaz asil görünüyor ne zaman elime alsam tekrar aşık oluyorum ve ben 1500 e aldım . Hayırlı olsun 5c n
O paraya 5s al ne 5 ne 5c
İphone 5 e sakın o parayı verme. O paraya 5s alırsın. 5s alamıyorsan da ondan sonraki en mantıklı seçim 5c almak olacaktır. -
Dün telefoncuya gittim iphone 5 var bende kaça alırsın dedim 750 lira dedi.istediğin kadar getiririm bu fiyata.bu kadar düşermi?doğrumu söylüyorlar acaba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X