Bildirim
İphone 5c ile iphone 5 arasındaki fark.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
5S 1850 lira :) O paralar ne ayak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 27 Eylül 2014; 2:16:03 > -
"Ayni bokun laciverti" diye bir soz var, iste tipkisinin aynisi yani :) kasa haric fark yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tekno23
İphone 5 1900 ve iphone 5c 1850 . Sizce hangisini almalıyım. Dış görüntüsü önemli değil. İphone 4 var ama mefta oldu. 6 da alacak durum yok. Turkcellden alıcam. Yorumlarınızı beklerim.
Öyle bariz fark yok.İphone 5c'nin batarya süresi biraz daha fazla.Ama iphone 5'e göre %15 daha ağır ve %16 civarı daha kalın.Kişisel düşüncem iphone5 daha güzel duruyor.Ama tabi takdir sizin. -
Pek bir farkları yokda , o paralara 5S alabilirsin
Ben fiyatlarb1 hafta önce baktım. Şimdi düşmüş heralde iphone 6 dan dolayı bakalım 5s alırım belki
Bu saatten sonra iPhone 5 'e 1900 fiyat vermek pek mantıklı değil , 5s daha mantıklı olacaktır.
Üstelik ilerleyen iOS sürümlerinde iphone 5 'in önü karanlıkken :) -
Ben 5c me aşığım . 5 ten üstün bir telefon . Tüm özelliklerini karşılaştır. 5 in 5c den herhangi bir özelliği dahi üstün değil. Tek fark kasa. Polikarbon u tercih ettim çünkü eline alınca anlıcaksın ne demek istediğimi. Çizilmesi imkansız ısınma sorunlaru da metal olmadığı için yok.5 5c ve 5s i son parlaklıkta yan yana koyunca 5c nin daha canlı renk verdiği görüldü inanmayanlar araştırsın. Batarya süresi 5 serisinde en iyisi. 5c sorunları diye araştırırsan bir şey bulman çok nadir. Yeni nesil iosları da rahat kaldırıyor 5 deki gibi sorunları olmuyor. Kasmıyor donmuyor . Beyaz rengi inanılmaz asil görünüyor ne zaman elime alsam tekrar aşık oluyorum ve ben 1500 e aldım . Hayırlı olsun 5c n
O paraya 5s al ne 5 ne 5c
İphone 5 e sakın o parayı verme. O paraya 5s alırsın. 5s alamıyorsan da ondan sonraki en mantıklı seçim 5c almak olacaktır. -
Dün telefoncuya gittim iphone 5 var bende kaça alırsın dedim 750 lira dedi.istediğin kadar getiririm bu fiyata.bu kadar düşermi?doğrumu söylüyorlar acaba
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone otomatik ses kısıyor
- facetime sesli arama yapamıyorum
- iphone elma logosu gelip gidiyor
- iphone 13 mü 15 mi
- şirket üzerine telefon almak
- ios 18 beta yükleme
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- iphone 16 pro max en çok tutulan renk
- iphone 15 arka cam fiyatı
- iphone 13 kılıfı 15 e olur mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X