Şimdi Ara

İphone 5c ile iphone 5 arasındaki fark.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5 1900 ve iphone 5c 1850 . Sizce hangisini almalıyım. Dış görüntüsü önemli değil. İphone 4 var ama mefta oldu. 6 da alacak durum yok. Turkcellden alıcam. Yorumlarınızı beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5S 1850 lira :) O paralar ne ayak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 27 Eylül 2014; 2:16:03 >
  • "Ayni bokun laciverti" diye bir soz var, iste tipkisinin aynisi yani :) kasa haric fark yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno23

İphone 5 1900 ve iphone 5c 1850 . Sizce hangisini almalıyım. Dış görüntüsü önemli değil. İphone 4 var ama mefta oldu. 6 da alacak durum yok. Turkcellden alıcam. Yorumlarınızı beklerim.

Öyle bariz fark yok.İphone 5c'nin batarya süresi biraz daha fazla.Ama iphone 5'e göre %15 daha ağır ve %16 civarı daha kalın.Kişisel düşüncem iphone5 daha güzel duruyor.Ama tabi takdir sizin.
  • Pek bir farkları yokda , o paralara 5S alabilirsin

• Ben fiyatlarb1 hafta önce baktım. Şimdi düşmüş heralde iphone 6 dan dolayı bakalım 5s alırım belki

• Bu saatten sonra iPhone 5 'e 1900 fiyat vermek pek mantıklı değil , 5s daha mantıklı olacaktır.
    Üstelik ilerleyen iOS sürümlerinde iphone 5 'in önü karanlıkken :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 5c me aşığım . 5 ten üstün bir telefon . Tüm özelliklerini karşılaştır. 5 in 5c den herhangi bir özelliği dahi üstün değil. Tek fark kasa. Polikarbon u tercih ettim çünkü eline alınca anlıcaksın ne demek istediğimi. Çizilmesi imkansız ısınma sorunlaru da metal olmadığı için yok.5 5c ve 5s i son parlaklıkta yan yana koyunca 5c nin daha canlı renk verdiği görüldü inanmayanlar araştırsın. Batarya süresi 5 serisinde en iyisi. 5c sorunları diye araştırırsan bir şey bulman çok nadir. Yeni nesil iosları da rahat kaldırıyor 5 deki gibi sorunları olmuyor. Kasmıyor donmuyor . Beyaz rengi inanılmaz asil görünüyor ne zaman elime alsam tekrar aşık oluyorum ve ben 1500 e aldım . Hayırlı olsun 5c n

• O paraya 5s al ne 5 ne 5c

• İphone 5 e sakın o parayı verme. O paraya 5s alırsın. 5s alamıyorsan da ondan sonraki en mantıklı seçim 5c almak olacaktır.
  • Dün telefoncuya gittim iphone 5 var bende kaça alırsın dedim 750 lira dedi.istediğin kadar getiririm bu fiyata.bu kadar düşermi?doğrumu söylüyorlar acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.