Şimdi Ara

iphone 5c - nokia lumia 1020

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5c vs nokia lumia 1020 arasında kaldım , sizce en uzun ömürlü , stabilitesini 1-2 yıl sonra bozmayacak akıllı telefon hangisi sizce? nedenleri ile yazarsanız çok sevinirim

nokia lumia 1020'nin kamerası ve stabilitesi

iphone 5c'nin stabilite ve güvenilir geniş marketi beni cezbediyor :)

günlük kullanımlarım

-bol bol facebook,twitter,instgram ve donanım haber'de gezinirim :)
    -fotoğraf çok çekmem , ama çektiğim zamanda tatmin etmeli
    -bol bol müzik dinlerim
    -azıcıkda oyun oynarım

Not: iphone 6s çıkana kadar kullanıcam , ozamana kadar rahat bir şekilde götürmeli :)

yorum yazan , yazmayan herkese TEŞEKKÜR EDERİM

• oynadığın oyunlar wp platformunda varmı bilmiyorum ama gelişiyor wp mağazası hızla.lumia 1020 çok iyi bence.1020 al
  • 1020yi bir teknoloji markette incele istersen. Arkasındaki kamera çıkıntısından rahatsız olanlar var. Onun haricinden 10 numara telefon sıkıntı yaratmaz uzun süre. Zaten 6s çıkana kadar demişsin. Bence 1020 al kamera niyetine kullanırsın arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

oynadığın oyunlar wp platformunda varmı bilmiyorum ama gelişiyor wp mağazası hızla.lumia 1020 çok iyi bence.1020 al

tek oynadığım oyun smash hit :) lumia 1020'nin herhangi bir kronik sorunu varmı? teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

1020yi bir teknoloji markette incele istersen. Arkasındaki kamera çıkıntısından rahatsız olanlar var. Onun haricinden 10 numara telefon sıkıntı yaratmaz uzun süre. Zaten 6s çıkana kadar demişsin. Bence 1020 al kamera niyetine kullanırsın arada.

1020yi ve iphone 5cyi yaklaşık 30-40dakika inceledim çıkıntısı rahatsız etmedi 1020nin , çok hoş tasarımı var ikisininde :) kararsızım ikiside birbirine yakınlar . teşekkürler
  • Her konuda wp fan boylugu yapsam da IP5C tavsiye ederim ios 8 ile cihazdan tam performans alirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip 5c
  • 1020 al düşünme

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

Her konuda wp fan boylugu yapsam da IP5C tavsiye ederim ios 8 ile cihazdan tam performans alirsiniz

B

Teşekkürler , ios wpden daha iyi sanırım? ikiside stabil ama 5c çoğunluk daha iyi diyor :)
  • neden 5c , neden lumia 1020 :) nedenleri ile belirtirseniz çok memnun olucam beyler , bugün satın alıcam , kararsız kaldım
  • Lumia 1020 daha uzun ömürlü ip6 gelince bir süre 5s unutulacak lumia 1020 nin 2 gb ramı olduğu için daha çok güncel kalır kamerada eziyor zaten wp9 ile de uygulamalar düzeltilecek 1020 almazsan pişman olursun:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her türlü 1020. eğer arkasındaki kamera çıkıntısını da dert etmezsen müthiş telefon. hem kamera olarakda kullanırsın. stabilite sorunun da olmaz. marketide bayağı gelişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

Lumia 1020 daha uzun ömürlü ip6 gelince bir süre 5s unutulacak lumia 1020 nin 2 gb ramı olduğu için daha çok güncel kalır kamerada eziyor zaten wp9 ile de uygulamalar düzeltilecek 1020 almazsan pişman olursun:)

lumia 1020 benimde içime yattı :) teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu100

her türlü 1020. eğer arkasındaki kamera çıkıntısını da dert etmezsen müthiş telefon. hem kamera olarakda kullanırsın. stabilite sorunun da olmaz. marketide bayağı gelişti.

hyr kamera çıkıntısı rahatsız etmiyor beni , teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnmn34

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

Lumia 1020 daha uzun ömürlü ip6 gelince bir süre 5s unutulacak lumia 1020 nin 2 gb ramı olduğu için daha çok güncel kalır kamerada eziyor zaten wp9 ile de uygulamalar düzeltilecek 1020 almazsan pişman olursun:)

lumia 1020 benimde içime yattı :) teşekkürler

Önemli değil:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarimi Hosunuza gidiyorsa l1020 Alin Ben kendi adima konustum l1020 nin donanim ozellilkeri guclu fakat cikintisindan hoslanmadim bir de ios 8 den herkes umutlu 7 yi arada cikarilan bir isletim sistemi olarak dusunuyorlar

• Hocam ip 5c ip5 dengi bir telefon.nasıl 5 çıktığında 4 ile ilgili sorunlar yaşandıysa 6 çıkınca da 5-5c de o kadar olmasa bile sorunlar yaşanabileceğini düşünüyorum ayrıca 1020 kesinlikle stabilitesini bozmayacak kaliteli bir telefon nokia 920 ye 2016 ya kadar yazılım desteği verecek buna ne kadar verir siz hesap edin işte ayrıca yapacağınız şeyler için daha kullanışlı ekranıyla ve diğer herşeyiyle kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.