Şimdi Ara

İphone 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler şuan iphone 4 kullanıyorum iyi kötü 4 yılı devirdik.bi 5-6 yıl kullanırdımda şu ios 7 anasını ağlattı. baktım 5s fiyat düşmüş ailemle konustum fiyat uygun tamam dediler ama internette baktım telefonlara taksit olmuyomus bizde world kart var acaba taksitle alabilirmiyiz tecrübeli arkadaşlar bi yardım edebilirmi? bu arada müzik kamera instagram face küçük boyutlu oyunlar oynuyorum sizce 5s mi yöneliyim yoksa androide mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok uzun cevap vermişiniz teşekkürler. Evet ailemde Apple markasına sıcak bakıyor.Ama kredi kartlarına taksit oluyomu bilginiz varmı bizde world kart var space grey bi 5s almak istiyorum ama peşin verecek durumumuz yok o yüzden taksitle alıcam ama takdit oluyormu olmuyormu bi tecrübeli biri yokmu koca dhde be arkadas

• Bende Android kullanıyorum 5s alma fikri var teknosa kredi ile veriyor o olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosakredi herhangi bir kefil vs istiyormu?

• Ticari kartlara taksit var...
  • wand kullanıcısına yanıt
    En avansajlısı hangisi hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: üstadreis01

En avansajlısı hangisi hocam.

Avantajdan kastın nedir ? Ticari kartlarda vade farkı olmaz faiz olmaz ! Kredi de ise faiz ödersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wand -- 22 Şubat 2016; 1:15:39 >
  • Küçük çaplı uygulamalar demişsin ama şuan piyasadaki hemen hemen bütün uygulamaları çok rahat çalıştırırsın 5sde. Androide kesinlikle bulaşma derim heleki hali hazırda iphone kullanıyormuşsun. Çoğu iphone kullanıcısının iosdan androide geçme tecrübesi vardır. Ama en fazla 3 ay dayanabiliyorsun inanki. Sadece ekran büyüklüğü senin için problem yaratmayacaksa eğer hocam kesinlikle al derim. İphone 5s beklentilerini çok rahat karşılayabilecek bir telefon. Kredi kartına taksit olayına gelince kanunen artık yapılmıyor diye biliyorum ama belki normal telefon dükkanlarında el altından belki başka bir şey satar gibi taksitlendirme yapabiliyorlardır. Bunda kesin bir bilgim yok sadece mantıl yürütüyorum. Ama taksitlendirme olayında operatörler bütçenize ve ailene mantıklı gelirse eğer onlara bakabilirsin.

• Kredi kartina taksitle telefon alamazsiniz. Yasak.

Ticari kredi kartiniz varsa anca o zaman.

Ya pesin alacaksiniz. Ya operator uzerinden, yada kredi kullanacaksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatanbilgisayar odeabank ile anlaşmalı ben 9 taksit olarak aldım 59tl fazla ödedim bi araştır istersen.
  • sizin evdeki karta taksit olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.