Şimdi Ara

iphone 5s 16 gb ekran gömülmesi hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone 5s 16 gb kullanıcısıyım, telefonumun ön taraf sağ üst köşesinde parmağımla bastırdığımda içe doğru (0,5mm) gömülüyor kasada sıkıntı yok ekranda gömülme var. cihazım yaklaşık olarak 1 yıllık , vadafone garantili , cihazımı servise göndereyim mi ?

bu durumla karşılaşan arkadaşlar ve yorumda bulunmak isteyen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

cevaplarınız için şimdiden t.ederim.

• Aynı sorun bendede vardı.Kronik sorun ekranı değiştiriyorlar servisde düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun arz etmiyor değişim gerçekleşmiyecektir büyük ihtimalle
  • ekranı değiştirsinler gıcık oldum bu sese. telefonu kulağıma koyuyorum yine ses geliyor.
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    Pm'e baksana abi

• pm dediğin özel mesaj sanırım. gelen kutusunda herhangi bir şey göremedim
  • Göndericekseniz Vodafone ile falan hiç uğraşmayın ömrünüzden 3-5 yıl eksiliverir.

İstanbul'daysanız Zorlu 'dan randevu alın sorununuzu anlatın ekranı değiştirirler gerçekten çok yardımcı oluyorlar. Zamanında telefonu suya düşürüp Touch ID tuşunun keyfi çalışması, kendi kendine aramalar yapması sebebiyle gitmiştim de onda bile hiçbir sorun çıkarmadan ekran ve ön takım değişimi yapıldı. Kullanıcı hatasıydı
  • Bende de aynı sorun var. Çok takıyodum ilk zamanlar. Hem o hemde home tuşu çıtlıyodu. Bi ara takmadim unuttum bile. Şu an siz söyleyince baktım ikiside kalmamış 😄😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk garantiye ver

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.