Şimdi Ara

İPHONE 5S 32 GB ÇALINDI YARDIM !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok geçmiş olsun hocam iphone'u bul uygulasından cihaz internete bağlıysa silebilir, kitleyebilir ve kayıp modunda ses çaldırabilorsunuz hatta konum servisleri açıksa cihazın yerini de bulabilirsiniz ki bunları zaten siz biliyorsunuzdur yukarıda arkadaşlar da yazmışlar. cihazı başkasına satar da o kişi cihazı baştan kurmak isterse bunu yapamaz cihaz ellerinde kalır ama jb ile mümkünmü orasını bilmiyorum. beklemek başka çare yok hocam tekrardan çok çok geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun hocam. Umarım cihaz bulunur.

Masaya koyarsan çalınır tabi diyen arkadaşlar. Siz herhalde oturunca geniş rahat oturmuyorsunuz. Bende oturduğum zaman üstümde cebimde ne varsa çıkartırım. Cüzdan, telefon, araba anahtarı. Niye cebimde dursun?
  • Çok kötü bir durum geçmiş olsun umarım en kısa zamanda çözüme kavuşur
  • geçmiş olsun. 9gag özentileri yüzünden kendini troll zanneden denyolar zaten forumlarda bir bakteri bir böcek gibi çoğaldı. keşke o türden dalga geçenleri banlasalarda trollüğün önüne geçseler. her neyse.
    hocam öncelikli olarak apple'a telefonun çalındığını bildir böylece adam telefonun garantisini kullanarak swap başka cihaz almasın. almak istediğinde yakalanmış olur.
    hayatta hiçbirşey için sıkılmaya değmez yapabileceğin şeyleri yapmışsın zaten, yeni bir tane alıp diğeri gelirse hediye edilmiş gibi düşüneceksin.
    telefonu garantiye verdim ve iphone'a o kadar bağlıymışımki çünkü telefonun sadece rehberi yeter...
    ister 300 liraya alır ister 15000 liraya, ama 300liraya alan da 15000 liraya alan da telefonu çalınınca üzülür. kimse buraya yorum yazmak zorunda değil adama hayrınız varsa yazın yoksa egonuzu tatmin etmek için kendinizce alaycı şeyler yazacaksanız gidin kum havuzunda oynayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun... Umarım girişimlerinizden bir sonuç alırsınız..
  • Geçmiş olsun. Yazık olmuş.
    Saçma sapan yorum yapanlar var. Ayıp diyorum başka da bişey demiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam ya, başıma gelmiş gibi üzüldüm gerçekten inş kimsenin başına gelmez böyle bir olay.

Bir an önce bulunur inş. Güzel haberlerini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Tek

quote:

Orijinalden alıntı: malahit

DOSTUM BENİM 5s te bir ay önce çalındı hala ses yok

savcılık felan herahngi bi işlem yaptınmı kardesm :( 1 ay öncede leptop gitti arabadan cıldırıcam

Yaptı kardeşim imei numarasını kapattılar 20 gün sonra başka bir ses yok hanımın iphone5 vardı oda gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcarzer44 çok dikkat çektin,çok farklısın ve herkes sana tavır koyuyor ÇOK KARİZMASIN ŞUAN!! ...

Geçmiş olsun bu arada adaşım
  • geçmiş olsun daha da yeni almış adam :/
  • Geçmiş olsun yazık olmuş telefon organım gibi oldu paso kontrol ediyorum bide kendi paranla almışsan daha çok koyar ama iddaa dan falan geldiyse üzülme gene kazanırsın şampiyonlar ligine kafa patlat 1-2 saat

• Kardeşim geçmiş olsun öncelikle

Arkadaşın arabasının camını patlatıp iphonu çaldılar ve polis felan bulamadı konu kapandı gitti

Soğuk bi su iç sen afiyet olsun
  • kardeş imei değişmez.
    savcılık btk dan senin imei kapattırıyor. yeni sim kartı takılsada çalışmaz oluyor.
    kapatma sonucu yer tespiti de olmuyor diye biliyorum.
    aslında saçmalık ama durum böyle.
    polisler de peşinden koşmuyor..

buyur bu açıklamayı oku

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu; cihazı çalınan, yağmalanan, her ne suretle olursa olsun rızası dışında elinden çıkan veya cihazını kaybeden kişilerin başvurusu üzerine cihazın elektronik haberleşme bağlantısının kesilmesine veya açılmasına yetkili kılınmıştır.
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun çalınan, gasp edilen veya kaybedilen telefonları bulmak ve ilgili kişiye teslim etmek gibi görevleri bulunmamaktadır.

kilitliyorlar kimseye yar olmuyor kısacası.
    geçmiş olsun , icloud olayı da olmuyorsa malesef.

• imei değişmiyo iphone larda

iphone umu bul dan takip edemiyormusun telefonu ?

icloud.com dan telefonu takip edilmiyomu?

ama telefonu restore etse bile.açınca apple id şifresi ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 16 Aralık 2013; 21:05:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

Geçmiş olsun yazık olmuş telefon organım gibi oldu paso kontrol ediyorum bide kendi paranla almışsan daha çok koyar ama iddaa dan falan geldiyse üzülme gene kazanırsın şampiyonlar ligine kafa patlat 1-2 saat

kardeşim be hiç gülecegim yoktu valla güldürdün ALLAH senide güldürsün ligden iddadan anlamam be kardesm emek alın teri :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

telefonu parça parça satabiliyorlar mı?
    Iphone kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla bataryası telefona gömülüdür.
    Gidip batarya alamıyorsun.
    Arka kapağıda çıkmıyor. Kapak değiştirme gibi bir durum da yok.
    Ekranı mı çıkarıp satıyorlar acaba?

kardesm benim satıolar 3bin liralık telefonu bin liraya telefoncuya calıntı oldugu için adamda malzemeleri sökuo elden cıkarıo işte çizik dahi yoktu telefonda 27 gün olmustu ya düşünsene be kardesm ahhh ulan ahhh
  • kardeşlerim o güzel yorumlarınız için teşekkür ederim herkese teker teker eyw sagolsun yarın savcılıga gidicem telefonu kitletmedım icloud hesabı cevrm dısı gozukuyor suan telefonu kapattıgı için hattı iptal ettirdim çünkü
  • Kilitlenen telefonu parçalayıp donanımlarını telefon tamircilerine satarlar.. Nasıl olsa sermayesiz mal..
    Çalınan arabaları bile parçalayıp satıyorlar.. Üzüntü verici bir olay.. Geçmiş olsun..
    Çok zor ama inşallah şansa belki bulunur..

• Başlığı okuduğum an içim cız etti valla geçmiş olsun hocam...

Bence fazla bi umut içinde bulunma gelir telefon diye unut anlıcan kendine zararın olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Loading DH

Başlığı okuduğum an içim cız etti valla geçmiş olsun hocam...

Bence fazla bi umut içinde bulunma gelir telefon diye unut anlıcan kendine zararın olur..

bide bana sor kardesm be
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.