Şimdi Ara

İPHONE 5S 32 GB ÇALINDI YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
1
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 27 gün önce aldıgım iphone5sim 15.12.2013 gecesi 03.00 sularında mekanda çaldırdık farkına vardık ama adam taksiye bindi kaçtı ceketi sigarası masadaydı ceketini felan karıtsrdm hiç bisi yok hemen kamera kayıtlarına baktk 3 sn goruntusu war karakola gittik ıme numarasını felan aldılar bilişim suclarını aratıp telefonu kitletttiler ve telefona mesaj gitti telefon kayıp veya calıntııdır teslim ediniz diye. bu adam telefonu bi yere atsa telefona su içicem biliyorum bazı arkadsladan keske kitletmesseydn acıp kullansalardı gibi yorum aldım ankara kızılay telefoncu arkadaslaara bildirdim imei tabi onlarda bütün esnafa bildirdi yani diyecegim su ki bunlar ımei degistireblirmi 2. el tel satan sitelere kadar girdm baktm bana özel olmadıgnı için sonucta benım olup olmadıgnıda bilmıyorum bi yardımcı olun polis bekliyecegiz demekten baska bisi demiyor ne yapabilirim 3.000TL verdim sigorta yaptırmadm sacma sapan su ıc yorumları atmayın lütfen

• İphone'mi bulu denediniz mi ?
  • Telefonun 3G'si açıksa ve iPhone'umu Bul uygulaması varsa, telefonun konumunu bile öğrenebilirdin. Kitlemeseydin tabi. Başka bir seçenek var mı bilmiyorum.
  • Polisten haber bekleyin. Ama adam telefon isinden Anliyorsa coktan ekranini bataryasini felan parcalayip satmistir.
  • kardesm farkına varır varmaz ilk denedigim o oldu zaten telefonu direk kaaptmıs @SheLDooN
  • illk yaptıgım sey o oldu ama telefonu kapatmıs :(((
  • ah be kardesm polis bekle demekten baska bisi demiyour caldırmasaydın mantıgı sahip cıksaydın mantıgı ülkede zaten bunun adam gibi bi cezası yokki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DOSTUM BENİM 5s te bir ay önce çalındı hala ses yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: malahit

DOSTUM BENİM 5s te bir ay önce çalındı hala ses yok

savcılık felan herahngi bi işlem yaptınmı kardesm :( 1 ay öncede leptop gitti arabadan cıldırıcam
  • Gecmis olsun cok üzüldüm fakat yapılacak birşey yok maalesef
  • alcarzer44 kullanıcısına yanıt
    gec dalganı ;) cocuk degılz rahat ol hava atma derdimiz yok skıntılımısn ?
  • Çekilin ben polisim. Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun kardeş üzüldüm valla
    Adam işten anlıyorsa parçalarına ayırır deyilse mesajı gördüyse artık işin ****liğini bir çoğu biliyor adam itunesten yazılım ararken yarıda kesiyor ekranda iTunes USB işareti kalıyor al sana yazılım hatalı iPhone 5s
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphone teknik

Geçmiş olsun kardeş üzüldüm valla
    Adam işten anlıyorsa parçalarına ayırır deyilse mesajı gördüyse artık işin ****liğini bir çoğu biliyor adam itunesten yazılım ararken yarıda kesiyor ekranda iTunes USB işareti kalıyor al sana yazılım hatalı iPhone 5s
    geçmiş olsun hocam. bi bardak soğuk su için üzerine.
  • Hocam geçmiş olsun benim okulda suyum çalınıyorda üzülüyorum bundada var bi hayırlısı de bence :(
  • alcarzer44 sen arızamısın yoksa sübyanmısın git kumda oyna salak salak yorumlar yapıp durma milletin canı burnunda hem seni ilgilendirirmi adam ister masaya koyar ister hava atar gerizekalı başına gelirse anlarsın ne olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkcenter

alcarzer44 sen arızamısın yoksa sübyanmısın git kumda oyna salak salak yorumlar yapıp durma milletin canı burnunda hem seni ilgilendirirmi adam ister masaya koyar ister hava atar gerizekalı başına gelirse anlarsın ne olduğunu

boşver kardesım geçsin dalgasını inş başına gelir dicem demiyorum bile ALLAH bildiği gibi yapsın ne diyim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

sagol be kardesm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Tek

quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

sagol be kardesm

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.Cana gelmesin diyeceksınız bulunmazsa artık başka söylenecek yok kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pocakayte

Geçmiş olsun.Cana gelmesin diyeceksınız bulunmazsa artık başka söylenecek yok kardeşim..

bi umudumuz var kamera kaydı kardesm :/
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.