Şimdi Ara

İPHONE 5S 32 GB ÇALINDI YARDIM !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun şu ki telefon BTK tarafından kilitlense de sadece Türkiye sınırları içerisinde TR operatörlerine kilitlenir. Çalan adam bu telefonu bir turiste yada yurt dışına rahatça satar ve ya yurtdışında kullanabilir. O yüzden apple ile temasa geçip (fatura imei bilgileri vs) durumu yazmanız bu ihtimal durumunda bulmanızı çabuklaştırabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coppermine

Sorun şu ki telefon BTK tarafından kilitlense de sadece Türkiye sınırları içerisinde TR operatörlerine kilitlenir. Çalan adam bu telefonu bir turiste yada yurt dışına rahatça satar ve ya yurtdışında kullanabilir. O yüzden apple ile temasa geçip (fatura imei bilgileri vs) durumu yazmanız bu ihtimal durumunda bulmanızı çabuklaştırabilir.

eyw kardesm cevabın için apple iletişime gecicem
  • Arkadaşlar öncelikle şunu bir bilelim, her Iphone sahibi olan kişi babadan zengin, trilyonlarla oynayan insanlar değil.
    Herkesin fikri ayrı olmakla birlikte, insanlar dişinden tırnağından arttırarak da, sadece sevdiği için de böyle bir cihaza bu kadar para verebiliyorlar.
    Ne olursa olsun bu kadar para verilerek, severek alınan bir cihazın çalınması sahibine koyar.
    Tabii ki cana gelmesin, mal her zaman yerine konur, daha çok yeni Iphone'lar göreceğiz fakat lütfen yorum yazan arkadaşlar bunları düşünerek yorum yapsınlar.

Çok geçmiş olsun tekrar, umarım bulunur telefonunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwadorf -- 16 Aralık 2013; 22:17:16 >
  • Mehmet Tek M kullanıcısına yanıt
    Cihazi kullanamazlar kilitliyse heleki parmak izinden sonra restore etselerde fayda etmez ituneste tekrar istiyor sifre eskisine oranla asiri guvenli, imei olayi iphoneda olmuyor zaten, tek care parca parca satmalari kaliyor benimde birkere cihazim calindi adami yakalattik birsekilde fakat cihaz gitmisti artik 1 bucuk sene yedi adam üzmek istemem ama zor cihazin gelmesi adami bulsan bile, senin bi tanidigina satarken filan denk gelirsen ancak oda cok dusuk ihtimal tekrar gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun kardes ins telefonun bulunur

• Biraz düşük olsada umarım bulunur geçmiş olsun sigortasız telefon almamak gerek hiç değilse birazını veriyorlar sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sahibine geçmiş olsun

iyiki çalınmış hava atmasaydın vs. tarzı yazanlara da Allah akıl fikir iş! versin diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

Arkadaşlar öncelikle şunu bir bilelim, her Iphone sahibi olan kişi babadan zengin, trilyonlarla oynayan insanlar değil.
    Herkesin fikri ayrı olmakla birlikte, insanlar dişinden tırnağından arttırarak da, sadece sevdiği için de böyle bir cihaza bu kadar para verebiliyorlar.
    Ne olursa olsun bu kadar para verilerek, severek alınan bir cihazın çalınması sahibine koyar.
    Tabii ki cana gelmesin, mal her zaman yerine konur, daha çok yeni Iphone'lar göreceğiz fakat lütfen yorum yazan arkadaşlar bunları düşünerek yorum yapsınlar.

Çok geçmiş olsun tekrar, umarım bulunur telefonunuz.

saolasn be kardesm inan su dakikadan sonra telefondan cok adamın bulunmasını istiyorum karsı masamda oturuyodu kız arkadası felan bile vardı kameradan inş bişi cıkar diye düşnüyorum 3sn görüntüsü var

• quote:

Orijinalden alıntı: carsii

Cihazi kullanamazlar kilitliyse heleki parmak izinden sonra restore etselerde fayda etmez ituneste tekrar istiyor sifre eskisine oranla asiri guvenli, imei olayi iphoneda olmuyor zaten, tek care parca parca satmalari kaliyor benimde birkere cihazim calindi adami yakalattik birsekilde fakat cihaz gitmisti artik 1 bucuk sene yedi adam üzmek istemem ama zor cihazin gelmesi adami bulsan bile, senin bi tanidigina satarken filan denk gelirsen ancak oda cok dusuk ihtimal tekrar gecmis olsun

kardesm calan adamı bulsam bile yeter cezasız kalmsınlar yeter tek istegm bu :/
  • Mehmet Tek M kullanıcısına yanıt
    Pm atiyorum

• Çok geçmiş olsun Arkadaşım keşke biz Dh üyelerinin ellerinden birşey gelse de Bulabilsek telefonunu..
  • Sigara paketindeki parmak izlerinden bir iş çıkmaz mı? Gerçi cinayet, yaralama vs durumlarda mı parmak izi vs ilgilenirler bilmiyorum. Yoksa isteseler ceketteki saç telinden vs bile adam bulunabilir de kim uğraşacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

masaya koyup hava aticam derdine girersen oyle kalirsin iste kac senelik maasini verdin kim bilir.Su ic su

+1 adam havamı da atayım şöyle dursun falan filan derken çaldırmış ya la bunun üzerine soguk su iyi gider

bu arada alcarzer44 banlanmasaydın iyiydi

terbiyesizlik yapma cocuk !

• quote:

Orijinalden alıntı: J. Marston

Sigara paketindeki parmak izlerinden bir iş çıkmaz mı? Gerçi cinayet, yaralama vs durumlarda mı parmak izi vs ilgilenirler bilmiyorum. Yoksa isteseler ceketteki saç telinden vs bile adam bulunabilir de kim uğraşacak.

ugrasmıyolar be kardesm polislerin tavrını görsen bi
  • cep telefonları büyük, herkes masaya koyuyor.
    çoğu telefon 4.5inc den büyük.
    nereye koyacaksın.

• önceki mesajları okumadım..
    yapacağın tek iş şu..

bir şikayet dilekçesi hazırla..

xxxx Cumhuriyet Başsavcılığına diye

içerik telefonunu nerde ne zaman saat kaçta tarihinde.. çaldırdım de.. imei ni ekle
    çalan kişiden davacı ve şikayetçiyim de..

kimlik fotokopinide ekle şikayet et..

şayet o çalan kişi o telefona hattını bir kere takmış olsun tamamdır..

savcılık BTK´ya yazı yazar..
    imei numarasına takılan hatların ve hat sahiplerinin açık kimlik bilgilerinin tespiti ile bu hatlar ile yapılan aramaları ve arayanları sorar
    BTK de 15-30 gün içinde cevap verir..
    savcılık o telefona ilk takılan hat sahibini şüpheli olarak çağırır şayet telefona hat takılmış ise..
    bu şekilde bulunur o telefon..

telefon bulunmazsa bile çalan kişi veya suç eşyasını satın alan kişi bulunur.. * satın alan kişi de suçludur.

Not: marmaris adliyesi C. Başsavcılığı katibiyim.

saygılar. içini ferah tut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Tek

quote:

Orijinalden alıntı: malahit

DOSTUM BENİM 5s te bir ay önce çalındı hala ses yok

savcılık felan herahngi bi işlem yaptınmı kardesm :( 1 ay öncede leptop gitti arabadan cıldırıcam

Benim ipod classicte 1 yil once calinmisti hala ses yok

• Baska yerden kazanirsin umarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

önceki mesajları okumadım..
    yapacağın tek iş şu..

bir şikayet dilekçesi hazırla..

xxxx Cumhuriyet Başsavcılığına diye

içerik telefonunu nerde ne zaman saat kaçta tarihinde.. çaldırdım de.. imei ni ekle
    çalan kişiden davacı ve şikayetçiyim de..

kimlik fotokopinide ekle şikayet et..

şayet o çalan kişi o telefona hattını bir kere takmış olsun tamamdır..

savcılık BTK´ya yazı yazar..
    imei numarasına takılan hatların ve hat sahiplerinin açık kimlik bilgilerinin tespiti ile bu hatlar ile yapılan aramaları ve arayanları sorar
    BTK de 15-30 gün içinde cevap verir..
    savcılık o telefona ilk takılan hat sahibini şüpheli olarak çağırır şayet telefona hat takılmış ise..
    bu şekilde bulunur o telefon..

telefon bulunmazsa bile çalan kişi veya suç eşyasını satın alan kişi bulunur.. * satın alan kişi de suçludur.

Not: marmaris adliyesi C. Başsavcılığı katibiyim.

saygılar. içini ferah tut.

vallahi içimi ferak tutmaya calısıyorum ama olmuyor ne yalan söyleyim malum ülkemiz adelet meselsi polislerin bile bi ayrı tavır suc bendeymıs gibi davranmalarını geçtim tınlamaz tavırları bile koyuyor insana

• quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Tek

quote:

Orijinalden alıntı: malahit

DOSTUM BENİM 5s te bir ay önce çalındı hala ses yok

savcılık felan herahngi bi işlem yaptınmı kardesm :( 1 ay öncede leptop gitti arabadan cıldırıcam

Benim ipod classicte 1 yil once calinmisti hala ses yok

yukarda yazdığım nedenlerden dolayı

1 aylık bir süre zarfı içerisinde zor..

bu laptop - tablet vb. aletler için 8 yıl .( daimi aramaya alınır. takibi yoksa.

ama telefonlarda illaki bulunur..

1 ayda da bulunur 1 yılda da.. ama bulunur

@Mehmet Tek

dostum.. polisi boşver..
    ilgili savcılığa git direk savcılık kalemiyle muhattap ol..
    polisin yapabileceği bir şey yok..
    adam direk savcıdan emir alıyor.
    savcılığa dosyan intikal etmiş mi ona bak..
    ne bileyim video falan demişsin onu ver savcılığa..
    işin peşini bırakma..
    ama 2 aydan önce de birşey çıkmaz.. eğer yakınlarda değilse şüpheli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfyldz.bjk -- 16 Aralık 2013; 23:09:18 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.