Şimdi Ara

İPHONE 5S 32 GB ÇALINDI YARDIM !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hellorihz

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Tek

quote:

Orijinalden alıntı: crespo61

Yeni bir iphone 5s alacaklı biri olarak görünce başlığı içim gitti valla. Geçmiş olsun..

kesinlikle full+full kasko yapmanı önerıyorum kardesim benim :)

kasko şirketi varmı öneri olarak? cihaz alındıktan sonra yapılması mümkün mü?

malesf bilmyorum telefonu alırken sormuslardı bana nerden bileblrm calıncagını :(
  • Geçmiş olsun arkadaşım da çok para vermişsin sen 64 olanını o fiyattan satıyorlar en fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkma canını hocam o telefon helal parayla alındıysa her türlü döner dolaşır sana gelir.Forumda daha önce de konu açmıştı birisi Nokia N95'ini çaldırmıştı telefon 2 sene sonra Urfa'da mı nerede bulunmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Sıkma canını hocam o telefon helal parayla alındıysa her türlü döner dolaşır sana gelir.Forumda daha önce de konu açmıştı birisi Nokia N95'ini çaldırmıştı telefon 2 sene sonra Urfa'da mı nerede bulunmuştu.

Kafa super mk. Benim siemens cx70 te motorola l7 de bir yerden ha cikti ha cikicaktir tabi.

• Açılsa bile tek numara ile kullanabilir diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara benimde 120₺ lik nokia telefonum calindi.
    O parayi umursamadim ama sikayette bulunmustum.
    Ama telefonu kitletmemistim. Kullansinlar diye.

1-1,5 ay sonra cagirip telefonu teslim etmislerdi.
    Ama iphone5s in parcasi bile degerli oldugu icin belkide artik cok gectir

• Bu gibi durumlarda telefonunuz iletişimini kapattırmayın...hatta Savcılığa başvurmak için 1-2 ay bekleyin..
    Neden mi, birileri kullansın ki , onları numaraları HTS raporuna düşsün...
    Böylelikle ilk kullanan ve/veya son kullanana ulaşabilin...
    En azından hırsızlık suçundan veya suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi suçundan yargılansınlar...
    Daha sonra kapattırın iletişime...
  • Gecmis olsun bulunmasini bekleme bence bir bardak soguk su ic

• Veriler degerliyse duzenli icloud a yedek aldiracaksin, zaten telefon kendisi yedek aliyor otomatik. Mekandada masaya telefon koymayacaksin gosteris olsun diye. Telefon ufacik bisi zaten note3 degilki bu cebinde tutmayasin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamın 6230 u Gaziantep te çalışmıştı zamanında 1000 tl den yüksek bir fiyat vermiştik (şimdinin 3.000 tl si gibi) Tam bir yıl sonra uydudan Adana da bulundu tarafımıza iade edildi.
  • Geçmiş olsun kardeş umarım bulunur

• Geçmiş olsun.Benimde yazın Barcelona da , sabaha karşı 5 civarında sokakta Iphone 5 im calındı cepten. 10 dakıka sonra farkettim. Polislere bildirince bisikletli sivil polisler düştü peşlerine hırsızın. 45 dakika içinde getirdiler telefonu.Yoksa tatil zehir olacaktı.Telefonu aldıgımda location servis ve iphonemı bul hepsini kapamışlardı. Bulmak istediklerinde buluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Veriler degerliyse duzenli icloud a yedek aldiracaksin, zaten telefon kendisi yedek aliyor otomatik. Mekandada masaya telefon koymayacaksin gosteris olsun diye. Telefon ufacik bisi zaten note3 degilki bu cebinde tutmayasin.

Nerden biliyorsun adamın gösteriş olsun diye masaya koyduğunu telefonunu ! Sanane adamın telefonunu nereye koyduğundan. Cebinde rahat edemiyorsa önündeki masaya koyar telefonunu, gidip adamın masasına mı koyuyor ? Sizin düz ve bir o kadar sacma mantığınıza göre de sokak gördüğünüz her kıza tecavüz müstahak, sonuçta açık giyinmiştir, dekoltesi vardır vs. Aynısı başınıza gelse süt dökmüş kedi gibi dolanırsınız, başkasının basına gelince maşallah aslan kesiliyorsunuz hemen. Dünden beri şu konuya göz atıyorum artık kendimi tutamıcak raddeye geldim yani. Bu kadar mı duyarsız, insanlıgını kaybetmiş kişiler var cevremizde, şaşıyorum doğrusu.

Dostum, telefonun en kısa zamanda inşallah eline geri gecer. Gercekten cok üzüldüm, maddi ve manevi açıdan sıkıcı bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 17 Aralık 2013; 12:08:46 >

• benimde iphone5 im çalındı dostum 3 ay filan oldu ses yok
  • Yemin ediyorum benim telefonum çalınmış gibi üzüldüm.. Geçmiş olsun, inşallah telefonunuz bulunur diyelim fakat gerçekçi konuşmak gerekir ise telefonunuzu polis bulmaz + uğraşmaz. Araba çalınıyor adamlar bin triple yapıyor işlerini. Telefon için ne kadar uğraşırlar bilemiyorum.. Esnaftan başkası yalan şu an sizin için bulursa esnaf bulur. Zira telefonu aktif ettiğinde kilitli bir telefonu hiç bir telefoncu almaz. Yedek parça niyetine 500-600'e satarsa şeref yoksunu belki alırlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baruter2

Bu gibi durumlarda telefonunuz iletişimini kapattırmayın...hatta Savcılığa başvurmak için 1-2 ay bekleyin..
    En azından hırsızlık suçundan veya suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi suçundan yargılansınlar...

Bu işlerin içinde olduğum için bir örnek vereyim:
    Hakim çalıntı telefonu satın alıp kullandı diye hakkında dava açılan sanığa beraat verdi. Adam "Ben seyyar telefoncudan satın aldım, çalıntı olduğunu bilmiyordum" dedi. Hakim de yeterli delil elde edilemediği ve Türkiye' de bu şekilde çalıntı telefonların çok hızlı el değiştirdiği bilindiği için mecburen beraat kararı verdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: baruter2

Bu gibi durumlarda telefonunuz iletişimini kapattırmayın...hatta Savcılığa başvurmak için 1-2 ay bekleyin..

Bu işlerin içinde olduğum için bir örnek vereyim:
    Hakim çalıntı telefonu satın alıp kullandı diye hakkında dava açılan sanığa beraat verdi. Adam "Ben seyyar telefoncudan satın aldım, çalıntı olduğunu bilmiyordum" dedi. Hakim de yeterli delil elde edilemediği ve Türkiye' de bu şekilde çalıntı telefonların çok hızlı el değiştirdiği bilindiği için mecburen beraat kararı verdi.

Ben de bu işlerin içindeyim..
    Maalesef SUÇ EŞYASI OLDUĞUNU BİLMİYORDUM SATIN ALIRKEN demek yeterli kılınıyor...
    Ama hiç yoktan iyidir...en azından hakkında kamu davası açılır..1-2 kere adliye yüzü görür...
    ya şimdi?
    şimdi hiç bişey olmuycak...telefon direk iletişime kapatıldı...Kimse kullanmıyor diye direk takipsizlik verilir...
    yanlış mıyım?

• Mehmet Tek M kullanıcısına yanıt
    dostum inşallah bulunur....istersen sana bir konuda yardımcı olabılırım bir nebze rahatlarsın...subat 9 da usa dan donus yapıcam ıstersen ordan sana ıkıncı el 5s bulabılırsem eger getıreyım...500 dolara bulunuyor...ama ıkıncı el bulamassam 745 dolara sıfır getıreyım vakıtın daha var ınsallah ozmana kadar bulunurda bırdaha cebınden para cıkmaz....
  • benim 2g çalınmıştı 6 ay sonra savcılıktan teslim aldım :) umudunu kaybetme
  • geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.