Şimdi Ara

Iphone 5S 64 GB ile Iphone 6 16 GB takas yapayım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sizin sayenizde karar verecegim insallah bu takasa
    Cihazım iphone 5S 64 GB uzay grisi ikinci el daha yeni aldım 1350 ye sonra hemen satılığa koydum bi yerinde vuruk var Ufacık 8 aylık cihaz fatura kutu herseyi var.
    Takas yapacagım cihaz 15 gunluk uzay grisi iphone 6 16 GB genpa garantili fatura kutu herseyi var ciziksiz
    Fark olarak 550 TL ye anlastik sizce nasıl zararım yok diye dusunuyorum sizin fikriniz nedir ?
    Herkese tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scelikdemir -- 3 Mart 2015; 22:26:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben yapmazdim acikcasi herseyi ayni olan iki cihaz az daha büyük diye neden alayimki plus olsa tamam derdim ama 6 icin yapma derim elindeki cihaz güzel makine
  • Ben olsam yapmazdım gereksiz elindeki telefon zaten çok güzel.
  • evet 5s güzel cihaz ama 550 TL vermek sizi sıkıntıya sokmayacaksa 6ya geçin. şahsen ben 5si daha cok seviyorum ama sonucta bir üst model6. sizi daha memnun edecektir. ios 9da 5ste takılmalar olabilir yavaştan. ios8de 5 de olduğu gibi:)
  • Iyice kafam karisti 😔

• Para farkı vermeseniz geçin derim ama 5s mukemmel cihaz 64 gb bir de. Telefonunuzdan vazgeçmeyin

• 6+ geçebilirseniz ona geçin yoksa hiç geçmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 12 mini 64 GB
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yuh ama 5s 16 GB olsa 500 lira kabul da 64GB olunca kafa kafaya anca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok 64GB 4 katı kapasite sunuyor 16GB'ın, telefonların arasında boyuttan başka bir fark yok sayılır. iPhone 4S'ten 5'e ya da 5'ten 5S'e geçişte olduğu gibi performansı 2'ye katlamadı Apple 5S'ten 6'ya geçerken ikisininde performansı arasında fark yok denecek kadar az, iOS 9'da da kasmayacak büyük ihtimal 5S çok güçlü bir telefon.

• Geçmeyin arkadaşlarında yazdığı gibi gerek yok..Üste o kadar paraya yazık..64GB karşılığı iPhone6 diye 16 Gb olmammış bence tercih yine sizin..
  • Cihazı kullanacaksanız 16gb baş ağrıtır

• 1350 tl ye 5s almissin 550 daha ödeyerek 15 gunluk iphone 6 alacaksin yani 2500 tl lik cihaza 1900 tl vermis olacaksin.cihazi al ilana koy 2100/2200 gibi satar 200-300 tl yolunu bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 210507

1350 tl ye 5s almissin 550 daha ödeyerek 15 gunluk iphone 6 alacaksin yani 2500 tl lik cihaza 1900 tl vermis olacaksin.cihazi al ilana koy 2100/2200 gibi satar 200-300 tl yolunu bulursun.

Kesinlikle katiliyorum en kötü ihtimal 2000 e satar 100 tl kar eder. Telefon al sat yapan bir dukkana gidip sorun 15 günlük ip6 ya ne verirsiniz diye . Bu bile size bir fikir verir.

• Kesinlikle takas etmeniz daha mantıklı. Fark yok diyenlere inanmayın. Her zaman söylediğim gibi, 5S Kullanıcıları "fark yok" diyerek kendilerini kandırmaya devam ediyorlar. Bu oyuna düşmeyin! 16 gb sizin için yeterliyse kesinlikle çok kârlı bir takas yapmış olursunuz.

• Bazı arkadaşlar 5s i olanın 6 ya parası yetmeyecegini sanıyor.
    Ben ikisini de alabilirken 5s i seçtim. Benim için efsane bir cihaz bu.
    Asıl 6 alanlar o kadar para koydukları için telefona toz kondurmuyolar.
    Eve bir 6 birde 5s geldi. Ben 5s i aldım.
    Gerçekten kalite kokan bir telefon 5s.
    550 lira çok yüksek bi rakam ve elinde 64 gb bir 5s var.
    6 ya aşık olmadıkça bu takası yapandan şüphe ederim ben .
    6+ olsa batarya performansı vs vs nedenlerden yapılır da, 6 nın 5s ten 550 tl yi hakedecek ne farkı var ki?
    Bir saat daha fazla kullanım süresi ve biraz daha büyük ekran boyutu için kesinlikle değmez.
    Elinizdeki 64 gb farkında mısınız bilmiyorum.
    Yapma kardeşim yapma öyle bir hataaa

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

evet 5s güzel cihaz ama 550 TL vermek sizi sıkıntıya sokmayacaksa 6ya geçin. şahsen ben 5si daha cok seviyorum ama sonucta bir üst model6. sizi daha memnun edecektir. ios 9da 5ste takılmalar olabilir yavaştan. ios8de 5 de olduğu gibi:)

5S ileriye dönük bir cihaz, sloganıyla bile daha uzun ömürlü olacağını açıkça belli ediyor. Hardware ve İşlemci mimarisi ile 5S ve 6 arasında performans konusunda fark yok denecek kadar az, bunun herkes farkında zaten ama 5 ile 5S arasında dağlar kadar fark var. 64 GB şuan bulunmayan bir model 5S'te yani elindekinin değerini bilmelisin, zira telefonu satmak istediğinde ikinci el piyasasındaki diğer cihazlardan biraz daha fazla paraya kolaylıkla satabilirsin. Telefonu değiştirmeden önce iPhone 6'nın avantajlarını ve sana getireceği artılarının yanında birde kronik sorunlarını ve dezavantajlarını da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. İlla telefonu değiştirmek istersen S modellerinden şaşma derim, başını ağrıtmaz. Hele ki o fiyat farkı çok değil mi? 64GB iPhone 5S 3200 lira'dan satışa çıkmıştı. yani şuan 32 GB 2250 lira bandındayken 64 GB sıfır bir 5S 2500 liraya rahatlıkla satılabilirdi, tabi piyasada kalmış olsaydı... İkinci elde fiyat cihazın kutusu açıldığı gibi düştüğü için kullanım süresi temiz bakılmadığı sürece otomatik olarak düşmektedir. Yerinde olsam 5S'i 64 GB'ın şuanki fiyatından düşerek hesap çıkarırdım. Ama dediğim gibi illaki telefonu değiştirmek istiyorum diyorsan eğer çıkması beklenen ve sorunlarıyla başını ağrıtmayacak olan bir sonraki S modelini tercih etmen senin yararına olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 4 Mart 2015; 14:43:58 >

• Yerinizde olsaydım düşünmez geçerdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.