Şimdi Ara

İphone 5s again and again..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Bugün telefonumun home tuşundan gelen çıt sesi yüzünden kafayı yememe ramak kala bazı sorunlar farkettim. Home tuşunun içinde siyah bir leke var ve gözüm hep oraya takılmaya başladı.. Bu çıt sesi aldığımdan beri var ve hiç eksilme olmadı aksine artmaya başladı sinirlenip assative touch açtığım bile olmuştur. Neyse sadete gelelim öncelikle telefonumun sıfırını almak tabiiki bende istiyorum ama bu çok önemli bi kusur değil (telefonumda 3-4 tane darbe var) önceki konumdaki gibi şarjım %60 civarında pat diye kapandı 5-6 kere denememe rağmen açılmadı ve en sonunda açıldı normal haline döndü. Arada bi siyah beyaz ekran hatası verdi ana menüdeyken aşağı çekince siyah beyaz oluyordu ekran ve pikselleşiyordu. Bende telefonumu swaplatmak için yarın Kadıköy Genpaya doğru gitmeyi düşünüyorum swaplatmak için neler yapabilirim arkadaşlar sizlerden yardım bekliyorum. (cihazım iPhone 5s 16gb gümüş grisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem2230 -- 3 Temmuz 2015; 1:22:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.