Şimdi Ara

Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
5.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    silikon değil zaten plastik. ilk resimdeki kılıf gibi alt tarafı kapatmıyor. herhangi bi gevşeklik söz konusu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

silikon değil zaten plastik. ilk resimdeki kılıf gibi alt tarafı kapatmıyor. herhangi bi gevşeklik söz konusu değil.

hocam ürün plastikse bende alırım o halde siz nereden alacaksınız ?
  • 4ConseQui 4 kullanıcısına yanıt
    ben aldım zaten:) d&r'da var yukarda link verdim.
  • Muss@ kullanıcısına yanıt
    d%r ı aradım sadece internette var dedi mağazalarda yok dedi. d&r da stok olmadığından tedarikçi onu bulacakta getirecekte o da bize gönderecek derken ohooo bilkomdan alıcam. onda da bi de kargo var 55tl değermi peki ?
  • onrergn kullanıcısına yanıt
    Rengi benim de hoşuma gitti. Ayrıca arkasının şeffaf olması bence süper hem kendi istediğiniz bir resmi koyabiliyorsunuz ya da iphonenun sadeliğini bozmadan gösteren güzel bir kılıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

d%r ı aradım sadece internette var dedi mağazalarda yok dedi. d&r da stok olmadığından tedarikçi onu bulacakta getirecekte o da bize gönderecek derken ohooo bilkomdan alıcam. onda da bi de kargo var 55tl değermi peki ?

istanbulda suadiye, istinye park mağazasında vardı ama şimdi kalmamış olabilir. troyda da var aynısı 55 tl. 55 tl pahalı bence yanında ekran koruyucu da var gerçi.
  • katılıyorum gerçekten çok şık. Eğer alırsanız elinize ulaştığında fotoğraflarını çekip bizimle paylaşın mutlaka
  • İp5 kilif konusu varken bu konu gereksiz olmus. Sonucta ayni kiliflar uyuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrergn

Merhaba arkadaşlar, iPhone 5S aksesuar ve kılıf için açılan konular amacından saptığı için yeni konu açıyorum. 3 farklı renk seçeneği olduğu için herkesin kafasında bir fikir oluşması açısından kendi kullandığınız veya almayı düşündüğünüz kılıfları, aksesuarları bizimle paylaşırsanız sevirinim. Alacak olanların kafasındaki soru işaretlerini giderelim hep birlikte. Şimdiden konunun amacından sapmamasına yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Benim kullandığım cihaz ( 5s Gold ayırtmış olduğum halde silver almak zorunda kaldım. ) silver ve bu renge uyan kılıflar almaya gayret ediyorum. Bir kaç fotoğrafla örneklendiriyim;

Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***)

Sizler de bizimle kılıflarınızı, aksesuarlarınızı paylaşın

Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***)

İlk resimdeki kılıf hoşuma gitti. Kardeşim bu kılıfın alt bölgesi açılıyor herhalde? Resime dikkatli bakınca anladım. Bu kılıfı ayrıntılarmısın lütfen?

• onkuba kullanıcısına yanıt
    daha güncel bir konuya ihtiyaç olduğunu düşündüğüm için açtım. İnsanlar o kadar sayfayı nasıl inceleyecek?
  • onrergn kullanıcısına yanıt
    Lacoste kılıfı nereden aldınız hocam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • paspul001 kullanıcısına yanıt
    Ufak bir cep-shop tan aldım kardeşim. Bu kılıfın taliplisi çok oldu, ben 25 tl ye aldım ama bir toptancı var sürekli görüyorum adamı. Birgün tekrar gördüğümde yanına gidip 10 tane alıcam. Almak isteyen arkadaşlara kargo fiyatı size ait olmak şartı ile aldığım paradan veririm :) toptancı olduğu için muhtemelen 15 lira fiyat çekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrergn

Merhaba arkadaşlar, iPhone 5S aksesuar ve kılıf için açılan konular amacından saptığı için yeni konu açıyorum. 3 farklı renk seçeneği olduğu için herkesin kafasında bir fikir oluşması açısından kendi kullandığınız veya almayı düşündüğünüz kılıfları, aksesuarları bizimle paylaşırsanız sevirinim. Alacak olanların kafasındaki soru işaretlerini giderelim hep birlikte. Şimdiden konunun amacından sapmamasına yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Benim kullandığım cihaz ( 5s Gold ayırtmış olduğum halde silver almak zorunda kaldım. ) silver ve bu renge uyan kılıflar almaya gayret ediyorum. Bir kaç fotoğrafla örneklendiriyim;

Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***)

Sizler de bizimle kılıflarınızı, aksesuarlarınızı paylaşın

Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***)

Şeffaf olan kılıfı nereden aldınız acaba ne zamandır öyle bir şey arıyorumda?

pahalı da almışsın ama hani gerçekten iyi telefonu kabalaştırmıyor ve dıştan bakınca şişe altı gibi telefonu göstermiyorsa iyi diyorsan alayım. Resimlere baktım ama gerçekte olanla resimdeki hali farklı olabiliyor onun için karar veremedim soruyorum.

edit: arkadaşın paylaştığı resimde yandan çekilmiş halinde telefon cam şişenin içinde gibi duruyor mesela. Bunda böyle bişe yok demi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 14 Kasım 2013; 22:01:06 >
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    50'ye de pahalı ama bundan daha ince ve şeffaf olanı bulamadım. bence şişe gibi durmuyor ama tabiiki hiç kılıf yokmuş gibi de değil. eğer bu da sizi tatmin etmediyse komple jelatin kaplayıp öyle kullanın:)
    kenarlara jelatıin zor da onun için neyse bi alayım beğenmezsem geri iade alan bi firma varsa ona bakacam şimdi
  • Arkadaşlar 2. ve 3. resimlerdeki şeffaf kapağı nerede bulabilirim biliyor musunuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

ilk başta bende onu düşünüyordum da sonra biri ya spigen için yada onun için demişti hatırlamıyorum ama şişe cam içinde gibi oluyor telefon demişti sonradan vazgeçmiştim. şöyle yan ve önden de bi fotoğraf koyarmısın sana zahmet.
    bir de kenarlar ön tarafa taşıyormu ?
    şişe cam gibi mi ?
    d&r stok tutmuyor kaç günde geldi ?
    arka flaşı engelliyormu ? ( o resmi açamadım icloud yedek yüklüyor neti pert etti de:) )
    telefonu büyütüyormu?
    elde tutuşu nasıl incelikten ödün veriyormu?
    sorularımla baş başa bırakıyorum

edit: ha bir de düşecek olsa koruyacak hissi veriyormu ?

şu konuda @trojannn'ın çektiği bolca foto var aynı kılıf:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=83454361

bu kılıf alabileceğin en hafif ve ince şeffaf kılıf diyebilirim. ön tarafa herhangi bir taşma yapmıyor tabii bu durumda ön tarafı korumuyor.
    flaş kısmında herhangi bir sıkıntı yok tam olarak uyum sağlıyor. çok hafif parlak duruyor ama neredeyse hiç belli olmuyor kılıf. zaten 7 gr. ve 6 mm kalınlığında. eğer telefonu kapatmasın diyorsan bence çok iyi bir kılıf ben memnunum. tek kötü tarafı kolayca kılcal çizikler oluşuyor ama belli olmuyor pek.
    D&R online storeda 42.5 tl ama biraz beklersin, ben beklemek istemediğim için mağazadan aldım ama fiyatı 50 tl.

Hocam fotoğraflara baktım. Kılıf gayet güzel ve ince. Güle güle kullanın.

• Şeffaf kılıf için şuan sanırım 2 seçenek var. spigen ve ozaki markaları

http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Case-Ultra-Thin-Air-Crystal-Clear,PR-128.html
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Ozaki-O!Coat-Crystal-Sert-iPhone-5-Kilifi-Seffaf-//Telefon/Aksesuarlar/iPhone-5-Aksesuarlari/urunno=0000000426842

Başka varsa da sanırım tercih edilmiyor bunlar oldukça popüler. Yalnız dikkat edin 2 kılıfında full şeffaf ve yarı şeffaf modeli var. ozaki jelly ve spigen soft clear modelleri tam şeffaf değil buna dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Şeffaf kılıf için şuan sanırım 2 seçenek var. spigen ve ozaki markaları

http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Case-Ultra-Thin-Air-Crystal-Clear,PR-128.html
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Ozaki-O!Coat-Crystal-Sert-iPhone-5-Kilifi-Seffaf-//Telefon/Aksesuarlar/iPhone-5-Aksesuarlari/urunno=0000000426842

Başka varsa da sanırım tercih edilmiyor bunlar oldukça popüler. Yalnız dikkat edin 2 kılıfında full şeffaf ve yarı şeffaf modeli var. ozaki jelly ve spigen soft clear modelleri tam şeffaf değil buna dikkat edin.

Hocam tercihiniz hangisi olurdu ?

Spigen'in kamera çevresinde siyah çerçevesi göz alıyor sanki. Orayı pek beğenmedim. Ozaki de şeffaf olmasına rağmen biraz parlıyor gibi geldi bana. Onunda orası canımı sıktı :/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.