Şimdi Ara

Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
5.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefonu kapatmayan birşey arıyorum, hem o tükenmiş
  • gm için olanından varmıki acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrergn

alt ve üst kısımlar çıkıyor. çıt çıtlı diye tabir etsek yanlış olmaz ince plastikten yapılmış. ön tarafı korumuyor malesef tek eksisi o. ama o kadar inceki hiç kılıf yok gibi. arkadaki gözler yüzünden masaya koyduğunda bir tarafı yukarda kalıyor. Ama çok sempatik. Özellikle kızlar hasta oluyor

Fiyatı ne kadar ve nereden bulabiliriz? Ben böyle çıt çıtlı yani altı yada üstü açılır bi kılıf istiyorum. Kılıfı tak çıkar kolay olmalı vs. Bide farklı şekilleri var mı ?

• Apple'ın kendi uretimi olan deri kiliftan kullaniyorum siyah renk. Aslinda ilk olarak kirmiziyi dusunmustum ama youtube'daki deforme olmus product red kiliflari gorunce siyah almaya karar verdim.

Sonuc olarak siyah efsane durdu space gray cihaza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

quote:

Orijinalden alıntı: karti

http://www.sanalpazar.com/Power-Support-Air-Jacket-Mat-Siyah-Renk-Iphone-55s__isp12120822
    Ben satıyorum

Güzelmiş ama ben şeffaf düşünüyorum

Şeffaf olanıda vardı 2 haftada kendiliğinden kırıldı uğraşmadım attım çöpe

O da mi kirildi ?

Kusura bakma ama artik sorunun urunlerde degil sende oldugunu dusunmeye baslicam. Ya da gercekten fazla talihsizsin..

5S Gold'un soyuldu, orjinal kılıfın deforme oldu, simdi de bu... Ne diyelim gecmis olsun

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Seffaf olanin malzemesi sert plastikti zaten belliydi kirilacagi oyle paramparca olmadi kenarlardan kirildi.

• Muss@ kullanıcısına yanıt
    hocam ebay dan alırken gümrükte sıkıntı olmuyor mu? bi de kargo fiyatı nedir acaba?
  • John -Coffey kullanıcısına yanıt
    ben TİM'den almıştım satış fiyatı 55 tl
  • yok hocam hiçbir problem olmaz direk kapına kadar gelir. 75 euroya kadar vergiden muaf.
    verdiğim linkteki üründe kargo ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 16 Kasım 2013; 19:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cendapros

Apple'ın kendi uretimi olan deri kiliftan kullaniyorum siyah renk. Aslinda ilk olarak kirmiziyi dusunmustum ama youtube'daki deforme olmus product red kiliflari gorunce siyah almaya karar verdim.

+ 1

Artık 150€

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    150 euro olduğuna dair kaynak verir misiniz?
    http://m.airporthaber.com/read.php?id=46857

"Halen kıymeti bin 500 Euro’yu geçmemek şartıyla, posta veya hızlı kargo yoluyla gelen eşyalardan değeri 150 Euro’nun üzerinde olanlardan AB ülkelerinden gelenlere yüzde 18, diğer ülkelerden gelenlere ise yüzde 20 vergi uygulanıyor." @Muss@

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

"Halen kıymeti bin 500 Euro’yu geçmemek şartıyla, posta veya hızlı kargo yoluyla gelen eşyalardan değeri 150 Euro’nun üzerinde olanlardan AB ülkelerinden gelenlere yüzde 18, diğer ülkelerden gelenlere ise yüzde 20 vergi uygulanıyor." @Muss@

her saçma sapan siteye inanmayın. söz konusu 75 euroluk sınır 4458 sayılı gümrük kanunun 45. maddesinde yer alıyor. yapılan değişiklikler şurada görülüyor:

http://www.verginet.net/Sirkuler/2013yili8-Gumruk.pdf

Fakat 45. madde için herhangi bir değişikilik söz konusu değil, dolayısıyla 75 euroluk muafiyet aynen devam etmekte.

• halilakdere kullanıcısına yanıt
    Hocam orjinal kilif ince sanirsam telefonu kaba yapiyormu gayet kibarmi

• quote:

Orijinalden alıntı: cendapros

Apple'ın kendi uretimi olan deri kiliftan kullaniyorum siyah renk. Aslinda ilk olarak kirmiziyi dusunmustum ama youtube'daki deforme olmus product red kiliflari gorunce siyah almaya karar verdim.

Hocam bende sipariş ettim siyah kılıftan. Memnun musunuz telefonu kalınlaştırıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

her saçma sapan siteye inanmayın. söz konusu 75 euroluk sınır 4458 sayılı gümrük kanunun 45. maddesinde yer alıyor. yapılan değişiklikler şurada görülüyor:

http://www.verginet.net/Sirkuler/2013yili8-Gumruk.pdf

Fakat 45. madde için herhangi bir değişikilik söz konusu değil, dolayısıyla 75 euroluk muafiyet aynen devam etmekte.

Emekli Gümrük Müdürü aynı zamanda Kaçakçılık bilirkişisi olan tanıdığım da bu haberi doğruladı.

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    kişinin söylediğine değil kanuna bakmak lazım, şuanda değişiklik yapılan maddeleri açın okuyun. 150 euro oldu diye bir ibare var mı yok mu bakın.

haa keşke 150 euro olsa bunu en çok ben isterim sıkça yurtdışından alışveriş yapan biriyim ama ortada resmi bir yazı yok bu konuya dair.
  • Gümrükte cep telefonu kılıfını pek önemsemiyorlar bence çünkü 3 kere yurtdışından kılıf aldım hiç problem yaşamadım Amerika'dan son aldığım kılıfın 115$ Fiyatı var sorunsuz geldi büyük kutuya koymuşlar hemde.pahalı kılıfların şans işi birazda geçmesi gümrük memurunun keyfine kalmış 75€ sınırı var sonuçta.

• Yo oyle goze batan sekilde bir kalinlastirma soz konusu degil. Ayrica cok klas bir gorunumu var space gray cihazla. Meslegim makine muhendisligi. İsim geregi sahada da bulunmam gerekebiliyor. 2 gun once telefon cebimden dusup beton zemine tam kose kismindan cakildi. Bildigim tum dualari okuyarak telefonu yerden aldim. Ne kilifta ne de telefonda en ufak bir deformasyon yoktu. Yani koruyuculugu da oldukca iyi kilifin. Siyah siparis ederek guzel bir karar vermissiniz bence iyi gunlerde kullanin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.