Şimdi Ara

Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
5.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iPhone 5S aksesuar ve kılıf için açılan konular amacından saptığı için yeni konu açıyorum. 3 farklı renk seçeneği olduğu için herkesin kafasında bir fikir oluşması açısından kendi kullandığınız veya almayı düşündüğünüz kılıfları, aksesuarları bizimle paylaşırsanız sevirinim. Alacak olanların kafasındaki soru işaretlerini giderelim hep birlikte. Şimdiden konunun amacından sapmamasına yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Benim kullandığım cihaz ( 5s Gold ayırtmış olduğum halde silver almak zorunda kaldım. ) silver ve bu renge uyan kılıflar almaya gayret ediyorum. Bir kaç fotoğrafla örneklendiriyim;

Sizler de bizimle kılıflarınızı, aksesuarlarınızı paylaşın

Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrergn -- 14 Kasım 2013; 19:18:22 >

• apple store'den orjinal kılıf...
     Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***)

• halilakdere kullanıcısına yanıt
    Ben de kırmızı renginin siparişini verdim bekliyorum
  • Lacoste silikon kılıf :) kullanım rahatlığı açısında çok güzel. Sanki telefon kılıfsız gibi, hiç rahatsız etmiyor. Kıyafetiniz ile uyumlu almanız daha güzel olacaktır
     Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrergn -- 14 Kasım 2013; 13:54:03 >

•  Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• o saat nedir ya öyle iphone'u da 24k altın kaplat daha uyumlu olur.
  • onrergn kullanıcısına yanıt
    AAA lacoste kılıfmı var. şeffafı falan yokmu acaba şu meretin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muss@ kullanıcısına yanıt
  • Evet gençler telefonum geldi Gold gerçekten şık olmuş bence. şimdi telefon narin duruyor bi 4S değil. almıycam diyordum ama şimdi buna kap kacak bişe almak lazım. şeffaf ve ince ne önerirsiniz ? siz ne aldınız ?
    Hakkaten ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    war of the gold
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

Evet gençler telefonum geldi Gold gerçekten şık olmuş bence. şimdi telefon narin duruyor bi 4S değil. almıycam diyordum ama şimdi buna kap kacak bişe almak lazım. şeffaf ve ince ne önerirsiniz ? siz ne aldınız ?

ben bundan aldım: http://www.dr.com.tr/Elektronik/Ozaki-O!Coat-Crystal-Sert-iPhone-5-Kilifi-Seffaf-//Telefon/Aksesuarlar/iPhone-5-Aksesuarlari/urunno=0000000426842

• ilk başta bende onu düşünüyordum da sonra biri ya spigen için yada onun için demişti hatırlamıyorum ama şişe cam içinde gibi oluyor telefon demişti sonradan vazgeçmiştim. şöyle yan ve önden de bi fotoğraf koyarmısın sana zahmet.
    bir de kenarlar ön tarafa taşıyormu ?
    şişe cam gibi mi ?
    d&r stok tutmuyor kaç günde geldi ?
    arka flaşı engelliyormu ? ( o resmi açamadım icloud yedek yüklüyor neti pert etti de:) )
    telefonu büyütüyormu?
    elde tutuşu nasıl incelikten ödün veriyormu?
    sorularımla baş başa bırakıyorum

edit: ha bir de düşecek olsa koruyacak hissi veriyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 14 Kasım 2013; 16:22:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

ilk başta bende onu düşünüyordum da sonra biri ya spigen için yada onun için demişti hatırlamıyorum ama şişe cam içinde gibi oluyor telefon demişti sonradan vazgeçmiştim. şöyle yan ve önden de bi fotoğraf koyarmısın sana zahmet.
    bir de kenarlar ön tarafa taşıyormu ?
    şişe cam gibi mi ?
    d&r stok tutmuyor kaç günde geldi ?
    arka flaşı engelliyormu ? ( o resmi açamadım icloud yedek yüklüyor neti pert etti de:) )
    telefonu büyütüyormu?
    elde tutuşu nasıl incelikten ödün veriyormu?
    sorularımla baş başa bırakıyorum

edit: ha bir de düşecek olsa koruyacak hissi veriyormu ?

şu konuda @trojannn'ın çektiği bolca foto var aynı kılıf:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=83454361

bu kılıf alabileceğin en hafif ve ince şeffaf kılıf diyebilirim. ön tarafa herhangi bir taşma yapmıyor tabii bu durumda ön tarafı korumuyor.
    flaş kısmında herhangi bir sıkıntı yok tam olarak uyum sağlıyor. çok hafif parlak duruyor ama neredeyse hiç belli olmuyor kılıf. zaten 7 gr. ve 6 mm kalınlığında. eğer telefonu kapatmasın diyorsan bence çok iyi bir kılıf ben memnunum. tek kötü tarafı kolayca kılcal çizikler oluşuyor ama belli olmuyor pek.
    D&R online storeda 42.5 tl ama biraz beklersin, ben beklemek istemediğim için mağazadan aldım ama fiyatı 50 tl.

• Arkadaşlar bu kılıfı almayı düşünyorum ne derseniz sizce iyi mi?

http://www.spigen.com/iphone-5s-5-case-ultra-hybrid.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariallyte -- 14 Kasım 2013; 17:20:39 >

pek detaylı göremedim kılıfınızı ama benin ilk koyduğum fotoğraflardaki şeffaf kılıfla aynı sanırım? Silikon. Fiyatı biraz yüksek geldi bana. Aynısı ise tabi :) farklı bi özelliği yoksa.
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    malesef şeffaf olanı yok. Ön tarafa taşma var çok az da olsa. iPhone 4 kullanırken daha kalitelisini almıştım ama o leke oluyor diye bunu tercih ettim :) Kıyafetlerimle uyumlu aldım ikisinide gayet şık duruyor
  • güzel bir tercih gibi görünüyor hocam. Renk uyumu güzel olmuş gerçekten hakkını vermek lazım. Fiyatıda gayet makul
  • onrergn kullanıcısına yanıt
    Aynı kılıf değil. Bendeki silikon değil ve daha ince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 14 Kasım 2013; 17:34:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bu kılıfın alk sılıkon kısmı kulaklık girişinin orada bulunan slıkon gevşek oldugunu söyluyorlar. değilse sahsen bende almayı düşünüyorum gayet doş bir kılıf
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.