Şimdi Ara

Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
5.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cendapros

Yo oyle goze batan sekilde bir kalinlastirma soz konusu degil. Ayrica cok klas bir gorunumu var space gray cihazla. Meslegim makine muhendisligi. İsim geregi sahada da bulunmam gerekebiliyor. 2 gun once telefon cebimden dusup beton zemine tam kose kismindan cakildi. Bildigim tum dualari okuyarak telefonu yerden aldim. Ne kilifta ne de telefonda en ufak bir deformasyon yoktu. Yani koruyuculugu da oldukca iyi kilifin. Siyah siparis ederek guzel bir karar vermissiniz bence iyi gunlerde kullanin.

Teşekkür ederim sizde iyi günlerde kullanın.
  • Hocam o saat iPhone ile yan yana hiç olmamış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tercihimi Ozaki'den yana kullandım ve aşağıdaki şeffaf kılıfı aldım. Ankara Cepa D&R'dan 50 tlye aldım acil olduğu için. Aynı AVM'de Lydia'da stok hala mevcut ve fiyat 54.90 tl. Henüz telefona uygulamadım.
  • Telefonun zarifligi bozulmasin diyor ancak kilif kullanmakta istiyorsaniz bumperlari da tavsiye ederim.
    On arka koruyucu ve bumperla iyi bir koruma saglayabilirsiniz

• bende bu kılıfları sipariş ettim.. hem ince hemde telefonun görüntüsü bozmaz diye düşündüm.

http://www.aliexpress.com/snapshot/295247876.html

http://www.aliexpress.com/snapshot/295247885.html
  • ozakinin şeffaf kılıfına alternatif bu ürün de alınabilir bugün D&R'da gördüm epey de ince 0.4 mm.

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Muvit-Crystal-Thin-iPhone-5-Kilifi-Ekran-Koruyucu-Film-Seffaf-//Telefon/Aksesuarlar/iPhone-5-Aksesuarlari/urunno=0000000435959#!DR
  • Arkadaşlar Taksim'de spigen satan bir yer bilen var mı? Ya da olmadı tahtakaleye geçerim, varmıdır pasajda bileniniz var mı?

Teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba.
    Düşünürseniz SGP Linear EX Slim Metal Series bumperımı satıyorum,detay için ilanıma bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_84324334/tm.htm
  • Arkadaslar spigen urun dusunenler elden alisveris icin taksimde sishaneye dogru yururken yeni buyuk turkcell de baya cesit spigen var.

• suadiye ve capitol turkcell'de de spigen kılıflar var.
  • iphone caze bumper temin edebileceğimiz biryer yada sitesinden sipariş veripte herhangi bir sorun yaşayan oldumu ?
  • Fazldan iphone 5s case bej rengi var isteyene verebilirim ücreti karşılığında.
    Edit 75 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaloazabala -- 25 Kasım 2013; 19:45:02 >
  • Bu kılıfı nereden temin edebilirim arkadaslar yardımcı olacak var mı ?
     Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***)
     Iphone 5S Aksesuar ve Kılıf Yorumları (*** ANA KONU ***)

• quote:

Orijinalden alıntı: dnghack

quote:

Orijinalden alıntı: cendapros

Apple'ın kendi uretimi olan deri kiliftan kullaniyorum siyah renk. Aslinda ilk olarak kirmiziyi dusunmustum ama youtube'daki deforme olmus product red kiliflari gorunce siyah almaya karar verdim.

Sonuc olarak siyah efsane durdu space gray cihaza.

+ 1

+1

32 GB Space Grey ve Apple Siyah Kılıf...gerçekten çok şık durdu
  • güzel
  • Arkadaşlar 5s case red kılıfın siparişini 18'inde verdim 20'sinde geldi ve 5. günde deformeler başladı. Halbu ki çokta yakışıyor 5s silver'a. Şimdi ben bu kılıfı siyahıyla değiştirmek istesem değişim yapar mı AOS ? Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: publicenemies48

Arkadaşlar 5s case red kılıfın siparişini 18'inde verdim 20'sinde geldi ve 5. günde deformeler başladı. Halbu ki çokta yakışıyor 5s silver'a. Şimdi ben bu kılıfı siyahıyla değiştirmek istesem değişim yapar mı AOS ? Şimdiden teşekkürler

Yapar, beninkinde bolluk vardi soledim, yenisini yolladilar

• O kadar da forumda applein kilifini alacaksaniz siyah alin diye bagirdim ama tinlayan olmadi.

• Muss@ kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnghack

quote:

Orijinalden alıntı: publicenemies48

Arkadaşlar 5s case red kılıfın siparişini 18'inde verdim 20'sinde geldi ve 5. günde deformeler başladı. Halbu ki çokta yakışıyor 5s silver'a. Şimdi ben bu kılıfı siyahıyla değiştirmek istesem değişim yapar mı AOS ? Şimdiden teşekkürler

Yapar, beninkinde bolluk vardi soledim, yenisini yolladilar

Hocam peki iletişime nasıl geçiyoruz sadece müşteri hizmetleri numarasıyla mı? Ona da galiba sadece sabit hatlardan ulaşılıyor?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.