Şimdi Ara

Iphone 5s batarya Performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonda ios 8.1.2 var ne yaptıysam pil süresini artıramıyorum ios 8 de almıştım bütün sürümlerde aynı 4 ile 4.30 saat Kullanım alıyorum daha fazlası olmuyor. Kullanım süresini artırmak için bütün söylenilenleri yaptım fayda etmiyor. Forumda bazı arkadaşlar 7.30 hatta 8 saati görüyorlar acaba bataryada mı sıkıntı var bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuyu açarken %4 harcadı hesaplayın işte

• alexdehset kullanıcısına yanıt
    %4 mü abartmış iyice
  • Bende iki gün önce lumia 925'ten 5s'e geçtim. Arka planda açık uygulama bırakmamaya özen göstermeme rağmen şarj gözümün önünde eriyor. 8.1.2 yüklü. Sadece hava durumunun bildirim merkezinde gözükmesi için konum servisleri ve assistive touch açık. Onları kapatarakta denedim ama şarjı sömüren bişey var :(

• quote:

Orijinalden alıntı: alexdehset

Bu konuyu açarken %4 harcadı hesaplayın işte

Aynen bendeki durumda aynı. Şarj feci derecede hızlı tükeniyor. Mesela whatsapptan yazışırken birkaç dakika içinde %5 azaldı. Aynı problemi yaşadığımıza göre sorun donanımsal olabilir mi?

• Raven kullanıcısına yanıt
    ios 8.1.1 den dolayı diyordum hatta bir kaç kişi ios 8.1.2 nin şarj süresi daha iyi deyince hemen güncelledim değişen bir şey olmadı ne konum servisleri açık ne de arka planda uygulama yenile açık bildirimleri bile kapattım tamam telefon böyle de kullanılıyor ancak 7 - 8 saat kullanılan da 5s bizim kullandığımızda.
  • Bende 5 saati gördüm 8.1.1 de 4:30 dan fazla gitmiyor şarj Performansı good çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İphone 4s ios 8.1.2 de wifi kullaniminda 5.30 saat kullanim aliyorum.. 5s'in en az 5.30 saat kullanim vermesi gerekiyor. Pilinizde sorun olabilir

• günde yarım saat kırk beş dk 3g geri kalan wifi ile otomatik parlaklık ve uygulama yenileme kapalı %10 kala 6 saat kullanım alıyorum. 5s 20 günlük cihaz.
  • lionel1 kullanıcısına yanıt
    hemen hemen senle aynı kullanıyorum 3g süresi felan geriye kalan zamanda wifi açık ama 4,5 saatte pil bitiyor. iphone 4 var bir de onunda o kadar uğraşmama rağmen pilini düşüremiyorum gerçekten çok ilginç.
  • 3g sürekli açık, çok yoğun sosyal medya ve safari kullanımıyla 4-4.30 saat arası alıyorum. İlginç olan, bekleme süresinden bağımsız kullanım süresine bağlı oluyor şarj. 5 saat bekleme 4.30 saat kullanım ve 4.15 saat kullanım 20 saat bekleme aldığım oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında idare ediyorum bu şekilde yani alışmıştım ancak forumda bir kaç arkadaş pil sürelerinin fotoğraflarını paylaşmışlardı 7-8 gibi saatleri görünce kafama takıldı yani sonuçta aynı cihazlarda neden bu kadar fark oluyor diye neyse artık idare edelim biraz, daha kötü olursa garantiye veririm artık. Yorum yapan Arkadaşlara teşekkür ederim

• alexdehset kullanıcısına yanıt
    7-8 saat anca iphone 6 ile alıyorum. 5s ile o süreyi alanların gerçekten akıllı telefon kullandığını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psag -- 16 Aralık 2014; 22:35:25 >
  • psag kullanıcısına yanıt
    iphone 6 kullanan birisi olarak sende bunu diyorsan o arkadaşlar pekte inandırıcı gelmemeye başladı. konuya cevap veren 5s kullanan arkadaşlarda benim gibi kullanım süresi aldığına göre diğer arkadaşlar durumu biraz abarttı sanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.