Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • btk zarar ettiginden ve kullanicilar telf. oylede boylede aldigindan alicilar bu sefer yurtdışından getirdikleri icin btk zarar etmis ekim ayı icerisinde taksit tekrar başlayacakti biran önce baslasa yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih5555 -- 17 Ekim 2014; 23:24:28 >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Ekran benim için sorun değil. Açıkçası büyük ekran da pek sevmiyorum. Cebimde rahat taşımam lazım. 5s benim için daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

Merhaba arkadaşlar. Turkcell faturaya ek (başka türlü almam mümkün değil, peşin para veremeyeceğim çünkü) İ5s almayı düşünüyorum. Androidden sıkıldım. Kasıyor, yavaş vs. 6 da alamam biraz pahalı. Sizce ne yapmalıyım?

alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s Ios 10 alacak ve tarihe adını yazdıracak.

• ah bir de iphone6 da bükülme vs çıkmayaydı fiyatı iyice düşer ve daha güzel alınırdı..
  • Edebiyatci_15 kullanıcısına yanıt
    Aradaki ekran boyutu çok önemli değilse sizin için kesinlikle alınır tabi hocam. 5s den 6 ya geçtim ama şimdi keşke 7 ye kadar bekleseydim 2 sene daha diyorum. Çok iyi cihaz 5s. Hatta tutuş ve dokunuş hissiyatı 6 ya göre çok daha iyiydi bence. Telefon çok aşırı inceldikçe çok da iyi birşey olmuyor bence. Ben hala iphone kullanıyorum hissiyatını yakalayamadım 6 da bazı arkadaşlar kızacak ama :)

O zaman hiç sıkma canını rahat rahat kasmadan takılmadan kullanırsın ..Ha bu arada arkadaşın note 3'ünü okul pantolonuma koydum çok rahatsız vermedi eğer iphone 6 düşünürsen incelemeye gittiğinde izin al bi cebine koy .. En azından dene ondan sonra i5s al ve rahat rahat kullan :) Cihaz içinse sinsin ,ip6 cebimde rahatsız etti ondan almadım dersin kendi kendine böylece i5sle daha mutlu olursun ..İnsan psikolojisi işte ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 17 Ekim 2014; 23:38:42 >
  • 5c bile alınır
  • Adocat kullanıcısına yanıt
    6'nın tutuşu benim de hiç hoşuma gitmedi. Arka plastik cam ve biraz dolgun olması lazım. Case şart

• quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Kids

hangi telefonu kullanıyorsunuz?

İnanmayacaksınız şu an bir aydır Nokia 1112 kullanıyorum :) Bütçemde sıkıntı yaşamamak için sigarayı bıraktım. 1 aydır telefon bakıyorum :D Biraz rahatım. Çünkü sigara parasını 5s'e yatıracağım ;)

üst düzey güzel android telefonlar var onları da alabilirsiniz.

• Teşekkür ederim arkadaşlar. Ekran boyutu önemli değil. 6 ya bakmıştım ama pek beğenmedim. 5s in kasası ve tutuşu hoşuma gidiyor. 5s te karar kıldım ;)
    Telefon pahalı diyenlere güzel bir örnek. Tebrikler.

• Bu saatten sonra alamazsın, her yer kapalı:/

• kartalizma_26 kullanıcısına yanıt
    Bizim orda açık hala telefoncular alabilirr

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

Bu saatten sonra alamazsın, her yer kapalı:/

• Bence iPhone 5S 300-400 lira ucuzlarsa mutlaka alınmalı. Apple'ın güncelleme desteğini biliyoruz; iPhone 4S'e bile iOS 8.0.2 geldi. iPhone 5S uzun bir süre daha eskimeyecektir. Zaten iPhone 5S ile 6 arasında aman aman bir fark yok. Resmen ucuza sıfır iPhone 5S alma dönemi bu zamanlar.
  • Neden böyle dediniz ki? :D
  • 5s alirdim.fiyati da makulsa al kullan derim.ios ayricaliktir.herturlu ihtiyacini takilmadan gorur , bir telefon ile neler yapilabilir ki,f16 ucurmayacaksin sonucta.boyutu da cok iyi nazik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam şaka bir yana, bir 5S kullanıcısı olarak, 6 çıktığında gidip incelemedim bile çünkü tipi hiç hoşuma gitmiyor. 5S in ayrı güzel bir duruşu var, özellik olarak zaten öyle aman aman bir fark yok, bunun için illa gidip 6 yı incelemem gerekmez, o kadar lansman boşunamı yapıldı? Bütçe konusunda da hiç sıkıntım olmamasına rağmen ben 5S den gayet memnunum. Not olarak 2. telefonum 4S ve halen taş gibi çalışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalizma_26 -- 17 Ekim 2014; 23:58:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Bence iPhone 5S 300-400 lira ucuzlarsa mutlaka alınmalı. Apple'ın güncelleme desteğini biliyoruz; iPhone 4S'e bile iOS 8.0.2 geldi. iPhone 5S uzun bir süre daha eskimeyecektir. Zaten iPhone 5S ile 6 arasında aman aman bir fark yok. Resmen ucuza sıfır iPhone 5S alma dönemi bu zamanlar.

Ben de öyle yapacağım hocam. 2. el elektronik cihaz almamaya gayret ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.