Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakın alma ezik derler 5S mi kaldı ya hahah.

Ne saçma bir soru bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

Evet anladim 6S cikinca yanii seneye sorun cikarabilir. Cunku 4S, 5S cikinca sorun cikarmaya basladi yavastan.. En fazla adam akilli 2 senesi var guncelleme olarak bence..

Ne gibi bir sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

Sakın alma ezik derler 5S mi kaldı ya hahah.

Ne saçma bir soru bu.

Arkadaşım neresi saçma. 5s beni performans açısından 2 yıl götürür mü? Problem yaşar mıyım? Bu sorulara cevap arıyorum. Yardımcı olacağına dalga geçiyorsun. Bu telefon ciddi para.
  • Edebiyatci_15 kullanıcısına yanıt
    Kasma, yavaslama her istedigin uygulamayi acmama ve ana ekrana atma gibi sorunlar yeni ios surumleri agir geldigi icin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 4Si 3Senedir kullanan ve 2 sene daha kullanabileceğimi düşünen biri olarak 5S harika bir cihazdır elbette 6 daha iyidir ama 5Ste yapamayıp 6da yapabileceğin bişey yok varsada 1-2 şey en fazla hız konusuna gelirsek IOs 8-9da ikiside taş gibi calısacaktır IOs 10da belki 5Sin performansı düşebilir ama öyle aman aman farklar yok sıradan kullanıcılar için bence içine sinen ve bütçene en uygun olanını al. Teknoloji bu sonu yok çünkü bende 4S i ilk çıktığında aldım nokiadan geçmiştim 5 çıkınca baya üzüldüm eskidi diye cihaz ama sonra anladım Apple cihazlar kolay eskimiyor abimin 5S i var ve benimkine ekstrası biraz oyun performansı biraz sistem performansı farkı var ama onun yapıp benim yapamadığım bi parmak izi birde ağır çekim var ufak tefek şeyler. Uzun lafın kısası bütcen 5S e uygunsa al en az 3-4 sene hatta daha fazla bile kullanırsın şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hilmi fatih

4s ile mutlu mesut yaşayan biri olarak tek anlamadığım 5s hangi ara eskidi. Çok özür dilerim kızacaksınız ama yeni model çıktı diye bir alt model alınmaz demek nasıl bir düşüncedir?

İroni yapmış arkadaş. Eskidiği falan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otavukcuglu

Hocam 4Si 3Senedir kullanan ve 2 sene daha kullanabileceğimi düşünen biri olarak 5S harika bir cihazdır elbette 6 daha iyidir ama 5Ste yapamayıp 6da yapabileceğin bişey yok varsada 1-2 şey en fazla hız konusuna gelirsek IOs 8-9da ikiside taş gibi calısacaktır IOs 10da belki 5Sin performansı düşebilir ama öyle aman aman farklar yok sıradan kullanıcılar için bence içine sinen ve bütçene en uygun olanını al. Teknoloji bu sonu yok çünkü bende 4S i ilk çıktığında aldım nokiadan geçmiştim 5 çıkınca baya üzüldüm eskidi diye cihaz ama sonra anladım Apple cihazlar kolay eskimiyor abimin 5S i var ve benimkine ekstrası biraz oyun performansı biraz sistem performansı farkı var ama onun yapıp benim yapamadığım bi parmak izi birde ağır çekim var ufak tefek şeyler. Uzun lafın kısası bütcen 5S e uygunsa al en az 3-4 sene hatta daha fazla bile kullanırsın şimdiden hayırlı olsun

Eyvallah hocam teşekkür ederim. İçimi rahatlattın. Sağ ol ;)

• iPhone 5s iyi bir telefon seni 3 sene idare eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimy77

iPhone 5s iyi bir telefon seni 3 sene idare eder.

eyvallah
  • Daha öncede söylediğimiz gibi telefonu kullanım amacınız ve tabiki bütçeniz önemli.

Aynı ikilemi bende yaşadım bütçem iphone 6 yada yetiyor ancak arkadaşın iphone 6 sını inceledim benim hoşuma gitmedi iphone çizgisinden uzaklaşılmış htc vari bir telefon olmuş, bükülme muhabbetlerinin doğruluğu yanlışığını bilemiyoruz arkadaşım 1 aydır kullanıyor cebinede koyuyor yamulma gibi birşey görmedim ancak sinek küçük ama mide bulandırır.

Bunların dışında şu an lumia 925 kullanıyorum 4.5 inc ekranı var telefon bana büyük geliyor, tek el tek parmak ile rahatça kullanmak istiyorum telefonu, tabletvari bir telefon benim kullanım amacıma uymuyor, iphone 6 yı elime aldım ekran büyük hoş ama çoğu zaman tek parmakla tüm ekrana hakim olunamıyor.

Telefonda film izleme saatlerce oyun oynama gibi amaçlarım yok kullandığım 5-10 uygulamayı stabil çalıştırsın, internet açısından sıkıntı çıkarmasın, başta belirttiğim gibi tek parmakla tüm ekrana hakim olabilmem, rahatça cebime atıp gitmem yeterli.

Bunun dışında kişisel olarak iphone 5s in tasarımı daha bir hoşuma gidiyor o yan çerçevesi, tuşların konumu falan beni daha fazla cezbediyor. Diğer platformlara gelirsek android olan çok çeşit cihazlar var donanımlarıda oldukça güçlü ancak bu donanımların sürekli yükselmesi androidin stabiliteden uzak bir işletim sistemi olduğunun göstergesi, mevcut kaynaklar zamanla yetmiyor haliyle üreticiler işlemciyi rami arttırabildiği kadar artıyor, 3 sene android tecrübem oldu root moot kernel inciğine cıncığına kadar uğraştım ama bir türlü stabilite tutmuyor, o yüzden androidden uzak duruyorum.

Şu an windows phone kullanıyorum, ios kadar stabil bir işletim sistemi lumia 925 in donanımı çok yüksek olmamasına rağmen 1 senedir halen yağ gibi akıyor telefon ancak, o kutucuklar arayüz v.s bunlara alışamadım, bazen kayboluyorum telefonun içinde ne nerde diye.

Bu yüzden iphone 6 bütçem olmasına rağmen 5s 32 gb alma konusunda kararımı verdim.

Sizde kendi kullanım amaçlarınızı ve tabiki bütçenizide göz önüne alarak seçim yapın. Çevremde 4s hatta 3s kullanıpta halinden memnun olan birçok insan var, tabi ara sıra şunun ekranı biraz daha büyük olsaydı diye sersenişte bulunuyorlar ancak yinede bu telefonlar kullanım amaçlarına uygun, ekran konusu haricinde kendileri üzmeyen telefonlar olduğundan üst modele geçmeyi düşünmüyorlar.

İos kaynaklı fazla pil tüketimi, yavaşlık gibi sorunlar yaşayanlar var ancak bu da dediğimiz gibi ios 8 kaynaklı, 7 kullananlar sorun yaşamıyor, pazartesi 8.1 geliyor beta sürüm kullananlar ciddi iyileşme olduğundan bahsediyor, stabil 8.1 versiyon ile bu tür sorunlarında düzeleceğini düşünüyorum.

Özetlersek yeni çıkan daha iyidir onu alalım gibi bir mantık doğru değil.

Büyük ekran telefon kullanmayı sevmeyen biri gitsin iphone 6 plus alsın yeni diye, nasıl kullanacak bu adam telefonu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 17 Ekim 2014; 23:15:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

quote:

Ne saçma bir soru bu.

Arkadaşım neresi saçma. 5s beni performans açısından 2 yıl götürür mü? Problem yaşar mıyım? Bu sorulara cevap arıyorum. Yardımcı olacağına dalga geçiyorsun. Bu telefon ciddi para.

2 yıldan fazla götüreceğine emin olabilirsin dostum. 5S çok güçlü bir cihaz. 4-5 sene bile dayanabilirsin ios 10'dan sonra yükseltmeyi bırakırsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Daha öncede söylediğimiz gibi telefonu kullanım amacınız ve tabiki bütçeniz önemli.

Aynı ikilemi bende yaşadım bütçem iphone 6 yada yetiyor ancak arkadaşın iphone 6 sını inceledim benim hoşuma gitmedi iphone çizgisinden uzaklaşılmış htc vari bir telefon olmuş, bükülme muhabbetlerinin doğruluğu yanlışığını bilemiyoruz arkadaşım 1 aydır kullanıyor cebinede koyuyor yamulma gibi birşey görmedim ancak sinek küçük ama mide bulandırır.

Bunların dışında şu an lumia 925 kullanıyorum 4.5 inc ekranı var telefon bana büyük geliyor, tek el tek parmak ile rahatça kullanmak istiyorum telefonu, tabletvari bir telefon benim kullanım amacıma uymuyor, iphone 6 yı elime aldım ekran büyük hoş ama çoğu zaman tek parmakla tüm ekrana hakim olunamıyor.

Telefonda film izleme saatlerce oyun oynama gibi amaçlarım yok kullandığım 5-10 uygulamayı stabil çalıştırsın, internet açısından sıkıntı çıkarmasın, başta belirttiğim gibi tek parmakla tüm ekrana hakim olabilmem, rahatça cebime atıp gitmem yeterli.

Bunun dışında kişisel olarak iphone 5s in tasarımı daha bir hoşuma gidiyor o yan çerçevesi, tuşların konumu falan beni daha fazla cezbediyor.

Bu yüzden iphone 6 bütçem olmasına rağmen 5s 32 gb alma konusunda kararımı verdim.

Sizde kendi kullanım amaçlarınızı ve tabiki bütçenizide göz önüne alarak seçim yapın. Çevremde 4s hatta 3s kullanıpta halinden memnun olan birçok insan var, tabi ara sıra şunun ekranı biraz daha büyük olsaydı diye sersenişte bulunuyorlar ancak yinede bu telefonlar kullanım amaçlarına uygun, ekran konusu haricinde kendileri üzmeyen telefonlar olduğundan üst modele geçmeyi düşünmüyorlar.

Kardeşim eline sağlık. Üşenmeyip yazmışsın sağ ol. Harfi harfine aynı düşüncelere sahibim. Duygularıma tercüman olmuşsun. Ben de 5s 16 gb da karar kıldım. İnşallah hayırlı olur.

• quote:

quote:

quote:

Ne saçma bir soru bu.

2 yıldan fazla götüreceğine emin olabilirsin dostum. 5S çok güçlü bir cihaz. 4-5 sene bile dayanabilirsin ios 10'dan sonra yükseltmeyi bırakırsan.

Anladım dostum. Çok teşekkür ederim. Sayenizde soru işaretleri kayboluyor ;)

• Tabiki alinir hocam ben gecen ay aldm bana yetiyor artiyor bile

• hangi telefonu kullanıyorsunuz?

• tugays77 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Nereden ve kaça aldınız acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ktklvn.

Sakın alma çok eski cihaz

Kardeşim neye göre eski? Hâlâ 4s alan ve kullanan var. Piyasadaki çoğu telefondan da iyi. Androide para verip sinir krizi de geçirmek istemiyorum.

O zaman git bir 4s al da gör sinir krizi nasıl olurmuş :) 5s e dönersek çok iyi cihaz alınır ama benzer fiyat segmentinde android cihazları öneririm gerçekten çok hoş aletler var piyasada şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Kids

hangi telefonu kullanıyorsunuz?

İnanmayacaksınız şu an bir aydır Nokia 1112 kullanıyorum :) Bütçemde sıkıntı yaşamamak için sigarayı bıraktım. 1 aydır telefon bakıyorum :D Biraz rahatım. Çünkü sigara parasını 5s'e yatıracağım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ktklvn.

Sakın alma çok eski cihaz

Kardeşim neye göre eski? Hâlâ 4s alan ve kullanan var. Piyasadaki çoğu telefondan da iyi. Androide para verip sinir krizi de geçirmek istemiyorum.

O zaman git bir 4s al da gör sinir krizi nasıl olurmuş :) 5s e dönersek çok iyi cihaz alınır ama benzer fiyat segmentinde android cihazları öneririm gerçekten çok hoş aletler var piyasada şuan

Android düşünmüyorum hocam teşekkür ederim.

• Tabii ki tek sorun artık insanalr küçük ekranlardan sıkılıyor .İphone 6 alsam bütcemi zorlaırm diyosunda yerinde olsam iphone 6 alır 6 senede kullanırım ..5s alıp 4 sene kullancasksın sonra bidaha masraf yapcaksın çünkü ekranı küçük gelmeye başlayacak ..bu mantıktanda gidebilirsin..Dişini bi kere sıkarsın uzun zaman kafan rahat olur ..Ha ekran dışında hız performans %25 daha yavaş sadece i5s ..Bunu farketmezsin bile ..Farkedebilmen için iphone 6 kullanman lazım ..Kameraya gelince optik stabilitizasyon ve biraz daha iyi lens dışında hiçbir fark yok kafan rahat olsun alabilirsin bence ..

Bende iphone'e geçmek isteyen biri olarak sölüyorum ve önümüzdeki ay iphone 6 plus alabilirim ..Yani iphone 6 almayı düşünmeme rağmen arada çok çok büyük bi fark olmadığınıda söyleyebilirim ..Dur bi dakka yazı çok uzadı ..Ekranı ilerde küçük geleceğini biliyorsan ama idare ederim diyosan 5s için tereddüt etme

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.