Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazı arkadaşlar hâlâ anlamak istemiyor galiba. Yok bu başlık olmamış, yok hakaret, yok başlık açan da ne yaptığını bilmiyor filan. Bir elektronik model çıktığı zaman bir alt model ister istemez "eski"r. Dolayısıyla güncellemeler vs. yeni modele göre gelir. Yeni güncellemeler 5s'i ne derece etkiler bunun hesabındaydım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Ne yapmak istediklerini anlamadığım arkadaşlara da teessüf ederim.

Ha bu arada 5s alınmıştır...
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Hayırlı olsun

Sağ ol kardeşim.
  • selenga_68 S kullanıcısına yanıt
    Ben de 3gs kullanıyorum idare ediyor ama 4s e dediğin gibi basmıyor malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla saat 6.30 acele et kapanmadan teknomarketlere yetiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanatakan2

Ben de 3gs kullanıyorum idare ediyor ama 4s e dediğin gibi basmıyor malesef

ios 8.1 li 4s kullandınmı hocam tam manasıyla rezalet 3gs daha hızlı emin ol
  • Edebiyatci_15 kullanıcısına yanıt
    quote:

Edebiyatci_15 @ 17 Ekim 2014; 21:22:08

Merhaba arkadaşlar. Turkcell faturaya ek (başka türlü almam mümkün değil, peşin para veremeyeceğim çünkü) İ5s almayı düşünüyorum. Androidden sıkıldım. Kasıyor, yavaş vs. 6 da alamam biraz pahalı. Sizce ne yapmalıyım?

Bence android ile devam (s6 falan al) et çünkü android den ios geçmek seni pişman edebilir.
  • Kardeşim İphone 5s seni her yönüyle 2 sene daha götürür. Eğer aklın başka bir telefonda kalmadıysa yapıştır gitsin ;)
  • Konu hortlamış bende birşeyler karalayım. Bende 5s vardı. Kazaya kurban gitti 1-2 gün önce ikinci el iphone 6 veya iphone 5S düşündüm.

İphone 6' yı bir üst versiyonu olacak 6S çıkacak diye vazgeçtim. Çünkü daha önce 5 ve 5S olayında bunu yaşadım. (5S almadığıma pişman oldum.)

ikinci el iphone 5S' ten ikinci el fiyatlarının şu an için gereksiz yüksek olduğunu düşündüğüm için vazgeçtim. Üzerinden 2 yıl geçmiş bir cihazın pil performansı kendi cihazımdan biliyorum berbat oluyor.

Bu yüzden birde pil masrafı yapmak zorundasınız. Tabiiki pilli değiştiriceğim derken 5S gibi hassas bir cihaza zarar vermeniz büyük olasılık özellikle anakartına bir arkadaşımın başına geldi telefonun soketlerini sökerken önce ekranı arıza yaptı onu zar zor uydurdular sonrada sensörleri arızaya geçti.

İkinci el 5 göre 5S daha riskli bir telefon bu yüzden biraz dikkatli olunması lazım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.