Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hilmi fatih

4s ile mutlu mesut yaşayan biri olarak tek anlamadığım 5s hangi ara eskidi. Çok özür dilerim kızacaksınız ama yeni model çıktı diye bir alt model alınmaz demek nasıl bir düşüncedir?

Ciddi ciddi mutlu mesutu mesut çevik olarak okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktklvn.

Sakın alma çok eski cihaz

Olur mu hiçç çok eskiii, bence o kadar da değil 😄😳😃😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden bu soruyu sormuş olamassın :)) Harbi çok enteresan insanlarsınız 5s neden alınmasın ? 6 çıktı diye herkes onu mu almak zorunda, güzel bir tebessüm ettim sayende :))
  • sabaha karşı iyi alınır. sonra rahat bir uyku çekersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis Suarez

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Kasan android telefonunuz neydi?

samsung diyeceğim ama annem 2 yıldır note 2 kullanıyor hiç kastığını donduğunu görmedim bazı şeylerde iphone 5 den hızlı açılış kapanış hızı note 2 daha hızlı açılıp kapanıyor bazı oyunlarda note 2 daha hızlı açılıyor note 2 böyleyse note 4 yada nexus 6 ne kadar hızlı olur düşünmek bile istemiyorum

Şu kadar söyleyeyim ben Nexus 4 kullanıyorum, bazı yerlerde G3'ten daha stabil çalışıyor hâlâ.
    Android alacaksanız ve iPhone kadar stabil olmasını istiyorsanız kesinlikle Nexus. Yada mümkün olduğunca az yükleme yapılmış, arayüzü başarılı başka bir model.

6 inç fazla büyük olmaz mı peki

Boyutu ip6 plus ile aynı. Ama zaten o da çok büyük dersen bisey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS10 -- 18 Ekim 2014; 18:09:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunteper Canavarı

sabaha karşı iyi alınır. sonra rahat bir uyku çekersin.

• 5s super cihaz ama m8 elmayi soyar baş ucuna koyar

• geç oldu ama ben sana ciddi olarak cevap vereyim.
    5s eskimez. donanım olrakta eski değil zaten çıktığıda çok olmadı. asıl eskimez dememin sebebi şudur ki iphone yeni çıkardığı iki cihaz büyük boyutta.
    alıcı kişinin 5s 6 ve 6+ da dikkat etmesi gereken şey boyuttur. hangi boyut uygun ise onu almalıdır. 5s seni senelerce götürür.
  • Ben donanım forumu almış başını gidiyor diyordum, mobil cihazlar kısmı ondan da karışık. Yahu hocam sonuçta teknoloji hergün gelişiyor, her sene yeni model çıkardıkları için 5s almak veya 6 almak çok fazla birşey değiştirmiyor.Önemli olan sizin işinizi rahatlıkla görecekse ve özellikleri size hitap ediyorsa almanızda sakınca yok.Ben en sonunu alayım deyip bütçe ayırsanız bile son model dediğiniz telefon şimdi nasıl bazıları "eskidi artık alınmaz" diyorsa o zaman da aynı şeyi iphone 6 için diyecekler.Tabii adamlar satış stratejisini o kadar iyi ayarladıkları için, bir önceki jenerasyon kötüdür kısmına kapılıp giden ve aslında firmanın satış stratejisinin kurbanı olan birçok masum ruh var.Ekran büyük olsun gibi bir kaygınız yok ise 5s alıp kullanın.

• Adminlerden rica ediyorum bu konuyu silmesinler ; çünkü ' rezil insan ' tanımını en iyi açıklayan konu bulunuyor karşımızda .
  • O farkı çıkmak elbette kolay değil ancak kasa değiştiği için bence bir şekilde 6 almak daha mantıklı. Çünkü yeni kasa gelince eski kasa ister istemez ikinci el piyasasında değer kaybediyor. Ama performans falan dersen çok büyük bir fark yok. Bu yüzden benim mantığım hem 4-5-6 gibi modelleri almaktan yana. Bunların piyasada 2 yıl borusu öterken "s" serileri kasa değişikli sebebiyle 1 yıl aktif oluyorlar. Ama uzun vadeli kullanacağım dersen bunların çok büyük önemi kalmıyor tabi.
  • Alınır tabiki fiyatı ne kadar bilmiyorum ama , iphone 4s'i 2500 tl'ye almıştım zamanında ve gayet sorunsuz kullanıyorum . 4S bile idare ediyorsa beni , 5s seni baya götürür . .
  • Note 2 kullandım demişsiniz.

Sizin bu yaptığınız tüketim çılgınlığı başka bir şey değil.Kusura bakmayın ama başka diyecek bir şey bulamadım.Bir de parası sizi zorlayacak bu alacağınız telefonun.Çok garip gerçekten.

Note 2 ne ara eskidi yahu?Durumu iyi olmayan biri için ne zaman elzem ihtiyaç oldu iyi bir telefona sahip olmak, ki siz zaten note 2 kullanmışsınız sanırım.
  • iphone 4 bile alınır 1 üst modeli çıktı diye alt modeli alınmaması çok saçma düşünce
  • iphone 5s i eline al klavyesini kullan ve deki bu ekran bu klavye ufak rahat yazamıyorum >>>>>>>>>> o zmana alınmaz

yok ben rahat kullandım ufak gelmedi diyorsan hiç düşünme al ama fiyatı iyi araştır 6 piyasada yayılınca 5s düşer ona göre
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum hocam. Ben spigen neo hybrid metal aldım. Çok memnunum.

• 1 günden az şarj süresi ile mutlu olacaksanız 5S alın hocam. Ama 3-5 gün sonra 1 günü zor çıkardığınız şarjdan yakınacaksanız hiç masraf etmeyin. Bugüne kadar neredeyse bütün iDevice'ları kullandım sayılır ama şarj sıkıntısından özellikle bıkmış durumdayım. Duvara bağlı yaşıyorsunuz resmen.
  • şu an iphone 3gs nin sıfırı olsa, alsanız yine takılma-donma sorunu olmadan 3 sene sorunsuz kullanırsınız. Ram ve sistem canavarı donuk makinalara benzemez iphone

• alınır tabii
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.