Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

Merhaba arkadaşlar. Turkcell faturaya ek (başka türlü almam mümkün değil, peşin para veremeyeceğim çünkü) İ5s almayı düşünüyorum. Androidden sıkıldım. Kasıyor, yavaş vs. 6 da alamam biraz pahalı. Sizce ne yapmalıyım?

saat daha erken acık magaza bulabilirsin

Yeni ergenler ah ah

• quote:

Orijinalden alıntı: ktklvn.

Sakın alma çok eski cihaz

ironiden anlamayan nesle aşina değiliz
  • BurcuHale kullanıcısına yanıt
    İki adet 5S bir adet 6 Plus kullanıyorum birazdan aradaki hız farkını göstermek adına video çekimine başlayacağım. Dediğiniz gibi 1 saniyelik aman aman bir fark yok üstelik 6 plus'ta bazen multitasking'deki uygulamaları kapatırken takılmalar yaşıyorum.
  • Bu saatten sonra alınmaz geç oldu, sabah alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O berbat androidi kullanan biri olarak söylüyorum, keşke 5s alsaydım
  • 5s alınmaz çöp oldu.
    5-10 aya 6s çıkınca 6 da çöp olacak.

kapitalist sistemin kölesi olmak istemiyorsanız , ayfon alınmaz.
  • valla ben 5c kullanıyorum ne kastığını gördüm nede başka bişeyi 2 sene android kullandıktan sonra iphone alınca oh be dedim adamlar harbiden yapmış ekranda yetiyor film izlemiyorum bişey yapmıyorum safari whatsapp belirli uygulamalar bide manuganu tarzında oyunlar oynuyorum o kadar yetiyorda artıyor bile
  • Arkadaşlar iPhone 5S ve iPhone 6 Plus karşılaştırmasını yaptım.
    http://youtu.be/kDZvdqQ7dl0
    Adresinden izleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

Hep aynı şeyler 5s çıktı 5 hala alınırmı6 çıktı 5s alınırmı hep böyle sürüpgidecek hala 3gs kullanıyorum ios 8 li 4s e 10 basar :)

Bende bikaç ay öncesine kadar kullanıyordm taş gibi telefon hala ne kasıyo ne ediyo iphone 4 daha çok kasıyo ondan valla :D kardeşimin telefona ihtiyacı oldugu için ona verip ben 5 aldım 9 çıkana kadar değiştirmem heralde
  • Şuan LG Optimus G kullanıyorum. Pili çok sıkıntılı, kamerası, ses kalitesi ve ekranı kötü.
    Çok düşündüm ve her açıdan baktım, iPhone 5S almaya karar verdim.
    Ancak şuan maddi olarak başka önceliklerim var.
    Mart'ta 5S alsam geç mi kalmış olurum ? 2 sene kullanacağım, kamerası ses kalitesi tasarımı çok güzel, 2 sene rahat idare eder.
    Ama Mart almak için çok mu geç sizce ?
  • 5s değil 5 bile canavar
  • Saat geç oldu. Yarın alırsın
  • 5s'i çıktığı gibi almama rağmen en ufacık bir yavaşlama kasma bile yok

kişisel düşüncem bir iphone'un;
    yaşam süresi o iphone duyrulduktan sonra 6 yıl
    kullanıcı ömrü 5 yıl
    kullanıcı aldıktan sonra 4 yıl
    fakat performanslı kalmasını istiyorsanız 3 yıldır

fakat bir iphone kullanıcısı ve hayranı olarak fiyatların çok yüksek olduğunu söylemeden edemeyeceğim ve bu yüzden genede diğer telefon alternatiflerine hep göz gezdiriyorum, para biriktirebilirsem 3 senede bir yoksa 4 senede bir telefon değiştiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktklvn.

Sakın alma çok eski cihaz

BU NASIL BİR SAÇMA BİR CÜMLEDİR YA 6 ÇIKALI 1 AY BİLE OLMADI . VE 5S HEMEN ÇOOK ESKİ CİHAZ MI OLDU NE KDR SAÇMA YA BENCE KESİNLİKLE 5S ALMALISIN ŞUANDA MESELA Z2 G3 GİBİ TELEFONLARLA SPEED TEST YAPILIYOR VE APPLE IN KENDİ YAPTIĞI UYGULAMALARIN HEPSİNDE DAHA HIZLI AÇILIYOR ( KAMERA FOTOĞRAFLAR AYARLAR REHBER ...VS ) BU UYGULAMALARDA Z2 DEN BİLE DAHA HIZLI YANİ GRAFİK PERFORMANSI İSE ÇOK ÇOK YETERLİ PİYASADAKİ BİRÇOK CİHAZDAN İYİ TEK SIKINTISI 4 İNÇ BOYUTU BİRAZ UFAK VE ŞARJ SIKINTISI ONUN DIŞINDA HİÇBİR PROBLEMİ YOK

• 1 saat sonra alınır
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    GEÇ DEĞİL 5S EN AZ 2 SENE DAHA PERFORMANS ANLAMINDA HİÇ SORUN YAŞAMASSIN KAMERASI GÜZEL SES KALİTESİDE ÇOK İYİ YANİ ALABİLİRSİN BENDE ALICAM 5S
  • Herkezin elinde iphone var nerdeyse farklı olmak için alacaksan alma , ama resim ve video çekimi çok güzel.Geriye kalan şarj, boyutu falan pek tatmin etmez , en küçüklerde kaldı artık :)
  • Siz Nedionuz Yaw Bende BB 9700 Var :D
    Adam İ5 ile İdare Ediyorum Diyor :D
  • Sorulur mu hacı ya al hemen al.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.