Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halen rahatlıkla alınabilir bencede.Fiyatıda düşmüşken çok ideal olur.Yeni nesilde ekstra çok bir şey yok ekran büyüdü,işlemci yeni eskiside gayet iyidi,ülkemizde olmayan bir ödeme işlevi geldi,barometre geldi yukarıya çıkarsan ne kadar çıktığına bakmak için.Ha birde bükülme özelliği geldi,ama tam ne işe yaradığı meçhul.Oturduğunda kı...nın şeklini alıyormuş.Sanırım buda barometre gibi beden ölçüsüne yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 18 Ekim 2014; 22:59:03 >
  • 6 ile arasında fazla fiyat yoktur kontratlıda. muhtemelen ayda 10-15 tl falan. iyi düşün
  • hilmi fatih kullanıcısına yanıt
    4s halen yetiyor mu ? Ben şarj olayından dolayı saç baş yoluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

Merhaba arkadaşlar. Turkcell faturaya ek (başka türlü almam mümkün değil, peşin para veremeyeceğim çünkü) İ5s almayı düşünüyorum. Androidden sıkıldım. Kasıyor, yavaş vs. 6 da alamam biraz pahalı. Sizce ne yapmalıyım?

4s bile 1 yıl daha çok rahat kullanılabirilir 5s 3 yıl çok rahat kullanılır.Ben avea kullanıyordum vodafoneden iphone 6 plus aldım (yeni hatla birlikte) 64 gb versiyonunu anneme verdim 4s e devam dedim. Ne zamanki 4s ömrünü tamalar o zaman o dandik cihaza geçerim. Yamulan,power tuşu samsung gibi olan bir telefona bir daha geçmem dedim. Belkide seneye 5s alır 2-3 senede onu kullanırım o zaman belki tekrar tek elle kullanılabilecek insancıl cihaz üretirler. Kısacası 5s al 3 sene daha kullan.Ama vodafone'da telefon uygun oluyor.

• Edebiyatci_15 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alabilirsin, halen kullanıyorum ve Apple tasarımda değişikliğe gitmezse 5S kullanmaya devam edeceğim.
  • qlkn Q kullanıcısına yanıt
    İphone 7s yi bekleyeceğim.
  • İphone 6 yeni ve sorunları olabilecek bir cihaz. 6 düşünüyorken 5sin uzay grisini aldım ve çok da memnunum. 6 ya şuan için gerek yok diye düşünüyorum çünkü eğilmesiyle uğraşamam. Kim ne derse desin. Yeni çıkan telefonu alacağız diye bir kaide yok. Şahsi kanaatime göre 5s daha karizmatik duruyor. Apple 6 yı Samsung telefonlarına benzetti diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ktklvn.

Sakın alma çok eski cihaz

Kardeşim neye göre eski? Hâlâ 4s alan ve kullanan var. Piyasadaki çoğu telefondan da iyi. Androide para verip sinir krizi de geçirmek istemiyorum.

Edebiyatçı diye rumuz almış birde hey güzel dünya.
  • iPhone 5s Kullanıcısıyım ilk çıktığı gün aldım yani yaklaşık 10-11 ay oldu alalı. Bende satıp iPhone 6 alayım dedim ama gerçekten iPhone 5s piyasadaki en eşsiz cihazlardan birisi ve vazgeçtim. Herşeyden önce 5s ile 6 arasında performans olarak %15 civarı fark var. İkisinde de 64bit işlemci ve GPU var ikisinde de 1GB ram var. Ekran büyüklüğü dışında bir cazibesi yok. Ama maddi imkanınız varsa tabiki 6 alın ama yetmiyorsa elinizdeki para 5s yetiyorsa 5s alarak hiçbirşey kaybetmemiş olursunuz.
  • berkanenes kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6 almak zorluyorsa sizi gayette alınır.
    Önümüzdeki birkaç sene daha güncel kalacak bir cihazdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s candır paran varsa 6 al yoksa 5s al

• Alınmaz sabah olsun öyle alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technoyun

quote:

Merhaba arkadaşlar. Turkcell faturaya ek (başka türlü almam mümkün değil, peşin para veremeyeceğim çünkü) İ5s almayı düşünüyorum. Androidden sıkıldım. Kasıyor, yavaş vs. 6 da alamam biraz pahalı. Sizce ne yapmalıyım?

4s bile 1 yıl daha çok rahat kullanılabirilir 5s 3 yıl çok rahat kullanılır.Ben avea kullanıyordum vodafoneden iphone 6 plus aldım (yeni hatla birlikte) 64 gb versiyonunu anneme verdim 4s e devam dedim. Ne zamanki 4s ömrünü tamalar o zaman o dandik cihaza geçerim. Yamulan,power tuşu samsung gibi olan bir telefona bir daha geçmem dedim. Belkide seneye 5s alır 2-3 senede onu kullanırım o zaman belki tekrar tek elle kullanılabilecek insancıl cihaz üretirler. Kısacası 5s al 3 sene daha kullan.Ama vodafone'da telefon uygun oluyor.

Aynen öyle 5s al 3sene kullan sonra baska tele geç

• Saat çok geç oldu alınmaz bu saatte sabahı bekle
  • 6 al

• 5s tasarım açısından dünyadaki en iyi telefon bence, 6 alıcak param olsa bile 5s alırım. tasarımı müthiş, 6 iyi değil
  • zülfikarr kullanıcısına yanıt
    6 büyük. 5s kibar.

• Edebiyatci_15 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alınmaz diye düşünmeyin. Apple ın güncelleştirmeleri yüklendiği sürece çoğu Iphone alınır. Arayüz ve uzun ömürlülük açısından 5S gayet iyi. Ayrıca Youtube'dan test ve karşılaştırmaları izlersen kararını daha net verebilirsin.
  • Ben 2000 tl verdikten sonra neden iphone alimki iphone 5 ilk ciktiginda aldim alo alo baska hicbir luksu yok simdi s4 var vuruyorum dibine root vs hor kullaniyorum vuruyorum kirbaci iphone o kadar para verince dikkat etmek kollamak gerekiyor birnevi iphone seni kullaniyor al bir android vur kirbaci :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.