Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Turkcell faturaya ek (başka türlü almam mümkün değil, peşin para veremeyeceğim çünkü) İ5s almayı düşünüyorum. Androidden sıkıldım. Kasıyor, yavaş vs. 6 da alamam biraz pahalı. Sizce ne yapmalıyım?

• Sakın alma çok eski cihaz
  • 6 varken gerek var mi? Artik alinmaz ama kullananlar kullansin degistirmesine gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktklvn.

Sakın alma çok eski cihaz

Kardeşim neye göre eski? Hâlâ 4s alan ve kullanan var. Piyasadaki çoğu telefondan da iyi. Androide para verip sinir krizi de geçirmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

6 varken gerek var mi? Artik alinmaz ama kullananlar kullansin degistirmesine gerek yok..

6'yı alırsam ekonomik anlamda sıkıntıya girebilirim. O yüzden alamayacağım.
  • Kararını vermişin. Sebeplerinde gayet yerinde kimseye sorma bence al. Bende 5 var. O bile bana yetiyor.
  • Hep aynı şeyler 5s çıktı 5 hala alınırmı6 çıktı 5s alınırmı hep böyle sürüpgidecek hala 3gs kullanıyorum ios 8 li 4s e 10 basar :)
  • Edebiyatci_15 kullanıcısına yanıt
    5s de cok ucuz degil acikcasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

quote:

6 varken gerek var mi? Artik alinmaz ama kullananlar kullansin degistirmesine gerek yok..

6'yı alırsam ekonomik anlamda sıkıntıya girebilirim. O yüzden alamayacağım.

Alıntıları Göster
    4s ile mutlu mesut yaşayan biri olarak tek anlamadığım 5s hangi ara eskidi. Çok özür dilerim kızacaksınız ama yeni model çıktı diye bir alt model alınmaz demek nasıl bir düşüncedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: hilmi fatih

4s ile mutlu mesut yaşayan biri olarak tek anlamadığım 5s hangi ara eskidi. Çok özür dilerim kızacaksınız ama yeni model çıktı diye bir alt model alınmaz demek nasıl bir düşüncedir?

Bence 5S, Apple'ın o sevdiğim tasarımının (kilit tuşunun üstte olması, köşeli tasarım Vs.) Son halkası. Üstelik halen alındığında çok rahat bi şekilde 4 sene kullanılabilecek bir cihaz. Xperia M2 almak zorunda olmasam, kesinlikle iPhone 5S alırdım.
  • Böyle konular açıp,telefonumun değerini düşürüyorsunuz
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Turkcell faturaya ek (başka türlü almam mümkün değil, peşin para veremeyeceğim çünkü) İ5s almayı düşünüyorum. Androidden sıkıldım. Kasıyor, yavaş vs. 6 da alamam biraz pahalı. Sizce ne yapmalıyım?

400tl fark var.
    turkcellde ne kadar fark bilmiyorum.

2 cihazıda inceleyerek al bence.
    hızda ve kamerada çok az bir artuş var. ve kasa ve ekran boyutu var tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmi fatih

Alıntıları Göster
    4s bile bana göre eskimedi. Neden? ios8 desteğini alıyor. 5s ile 6 arasında yaklaşık 50 tl var. (faturaya ek ödemede) ama 24 ayda fark ortaya çıkıyor. 5S 2 yıl rahat götürür beni kanaatindeyim.
  • hilmi fatih kullanıcısına yanıt
    Ben eskidi demiyorum, sadece iphone 6 gibi yeni ve daha iyi bir cihaz varken gidip 5s almak saçma açıkcası.
  • quote:

He burcu kardeş 1400 liraya ikinci el 5S alabilirken 2400 verip 6 almak öğrenci için daha mantıklı değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 17 Ekim 2014; 21:54:03 >
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    O kadar durumu yoksa almasin niye kendini zora sokuyor bir telefon icin? 1400 lira az mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

He burcu kardeş 1400 liraya ikinci el 5S alabilirken 2400 verip 6 almak öğrenci için daha mantıklı değil mi

Alıntıları Göster
    20 gün içerisinde operatörler yeni fiyatlara geçecekler.Beklemeni tavsiye ederim

• quote:

Ben eskidi demiyorum, sadece iphone 6 gibi yeni ve daha iyi bir cihaz varken gidip 5s almak saçma açıkcası.

Arada öyle aman aman bir özellik farkı yok ekran boyutu dışında. Ki ben büyük ekran seven birisi de değilim. İphone'nun 5s köşeli yapısını seviyorum. 6 arasında da azımsanmayacak fiyat farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa0547

20 gün içerisinde operatörler yeni fiyatlara geçecekler.Beklemeni tavsiye ederim

Nereden biliyorsun? Emin misin boşa beklemeyelim :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safa0547

Nereden biliyorsun? Emin misin boşa beklemeyelim :D

Bende bekliyorum, kesin olarak avea ve vodafone u söyleyebilirim ama rekabet piyasasına göre illaki turkcell de de bu düşme yaşanacaktır..

bekleyin bence :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.