Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zülfikarr

5s tasarım açısından dünyadaki en iyi telefon bence, 6 alıcak param olsa bile 5s alırım. tasarımı müthiş, 6 iyi değil

Aynen oylee 5Si buyutup 6 cikarsalardi simdiki halinden daha cok satardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogubeyi41 kullanıcısına yanıt
    Hacı sen bi doktora görün

• beyler uzun uzun anlatılmıs ama sizce ne yapsam daha iyi?

amerikadan iphone getiricem zaten oradan getireceğim için fiyat gayet uygun maddi sıkıntım yok 5s 32gb veya 6 64 gb alıcam

4 inc benım için ideal boy iphone 6 cok buyuk olmus bence tek sıkıntım sarj sorunu batarya performansı olarak benı uzer mı ve uygun fiyata bulmusken ve param da varken 6 almadığıma sızce pişman olurmuyum
  • Bana göre asıl iPhone 6 alımaz. Cebinize koyuyorsunuz bir yere oturuyorsunuz bir bakmışsınız telefon iPhone 6 değil LG G Flex olmuş. iPhone 6 bana göre sorunlu bir telefon (Plus'da dahil). Şuan iPhone 6, iPhone 6+ ve 5S arasından gider 5S alırım. Çok ciddiyim. En azından tasarımı M8'den çalıntı değil ve bükülemiyor. Ama tabi peşin ödeme imkanınız olsa daha iyi olurdu çünkü 1800'lük telefonu 2500'e filan ödetiyorlar. Özet geçersek 5S'in her türlü gideri var. 5S bu sene de 2 sene sonra da alınıp kullanılabilir.
  • Tasarımı m8'in neresine benziyor?

• Utanç verici bir konu olmuş,sorulması bile ayıptır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan'dan aldığım 2 aylık 5s bugün reboot yaptıktan sonra açılmamaya başladı mavi ekran fln beliriyor arada. Yazılımsal olduğunu düşündüm ilk başta restore yapmaya çalıştım ona da yanıt vermedi. Bugün vatan'a bıraktım. 20 gün içinde dönüceklerini söylediler. Telefon değişimi mümkün mü yoksa tamir edip mi yollarlar?
  • Beklemen hata

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl bu saatten sonra alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

Merhaba arkadaşlar. Turkcell faturaya ek (başka türlü almam mümkün değil, peşin para veremeyeceğim çünkü) İ5s almayı düşünüyorum. Androidden sıkıldım. Kasıyor, yavaş vs. 6 da alamam biraz pahalı. Sizce ne yapmalıyım?

kesinlikle bu saatten sonra iphone 5s alınmaz. Mutlaka 6 yada 6 plus al.....
  • Arkadaşlar, iPhone 5S fiyatlarına baktım da, alan artık hobi olsun diye alacaktır. iPhone 5S neredeyse 2000 lira, iPhone 6 2350 lira. Zaten iPhone'lar kazık fiyatlarda bir de böyle olması hiç iyi olmamış. Hatta şunu söyleyebilirim; iPhone 6'nın çıkışı iPhone 5S sahiplerine yaramış. Çok pahalı fiyatlardan satıp üzerine azıcık ekleyerek iPhone 6 alabilecekler.
  • Vallahi dün aldım. 1.360 TL'ye sıfır geldi bir yerden eski yeni bakmadan konduk.
  • Ağzınıza kürekle vurasım geliyor var ya.

• arasira kullanıcısına yanıt

Gerek çizgileri olsun gerek köşesi olsun bana benzer geliyor. Tabi ki sizin görüşünüz farklı olabilir, saygı duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoodleBell -- 19 Ekim 2014; 22:30:07 >
  • Hocam konunun tamamını okudum öncelikle şunu çok iyi belirteyim iphone 3gs 4 htc one m7 ve note 2 (şu anda ) kullandım o yüzden tarafsızlığıma inanacağınızı düşünüyorum . Öncelikle bazı arkadaşlar çok fazla yazmışlar şunu belirteyim yok 3gs hala taş gibi 4 muhteşem olayı yalan 3gs i ilk aldığımda 4s vardı o zaman jet gibiydi yine kabul ama ne zaman 5 çıktı ios 6 geldi telefon nalları dikti zynga pokerden atıyordu durduk yere hiç unutmam , arkadaşta s2 vardı ski safari açardık telefon başlarken kasım kasım kasılırdı , whatsapp a girerken takılıyor bu bahsettiklerim samsungun rehber geç açılma muhabbeti gibi değil bildiğiniz kasılıyor cihaz ama şunu söylemekte fayda var ben kullanırken üstüne 2 model çıkmıştı ona rağmen taş gibiydi ip 5 le ios 6 geldi mefta oldu cihaz bi arkadaşta 4 var hala ios 7 de o kasılıyor bunu söylememin sebebi 3gsin hala jet gibi çalışıyormuş gibi anlatanlar içindi. Ama şöylede birşey var 3gs çıktığı zamanlar nokianın n97 zamanlarıydı yanlış hatırlamıyorsam şu an n97 mezarında 100. Yılında hala 3gs kullanan insanlar görebilirsiniz yani ne kadar eskisede iphone kullanılıyor diğer cihazlara rağmen ve şu anda kullandığım samsung gibi 6 ayda değil 3 4 yılda miladını dolduruyor. 5s 6 konusunda hocam 6yı elime alana kadar fotoğraflarda bende bu ne ya apple şaşırdı diyordum ama geçenlerde vodafone da 6 space grey gördüm tek kelimeyle harika olmuş ön kısmı , sanki ön kısmın tamamı ekran tuşa basınca tüm ekrana görüntü gelecek gibi duruyor çerçeve görünümünü kaldırmışlar yekpare görünüm muhteşem kavisli halinide sevdim eski 3gs kullanıcısı olarak , el acıtmaz köşeleri, üstüne durumunuz yettiği sürece her zaman son model iyidir "new is always better" sözü boşuna değil sonuçta 5s de 6 da 2000 civarı telefonlar az para değil ben yerinizde olsam 6 alırdım ama durum müsait değilsede 5sin miladının dolmasına rahatlıkla 3 yıl var 4 yıl demiyorum çünkü son sürümde apple ın her dönem gördüğümü gibi kasmaları olacaktır telefonda o zaman o % 15 fark ın ne işe yaradığını göreceğiz ama dediğim gibi 3 sene android tarafının 1 yılda eskiyen telefonlarına bakınca çok çok iyi bir süre 5s de sizi üzmez tabiki ben 5s +ipad mi 6 mı arasında kaldım bu aralar bakalım hayırlısı , umarım yardımcı olabilmişimdir , apple son senesine kadar asla üzmez ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ArkariaN

Hocam konunun tamamını okudum öncelikle şunu çok iyi belirteyim iphone 3gs 4 htc one m7 ve note 2 (şu anda ) kullandım o yüzden tarafsızlığıma inanacağınızı düşünüyorum . Öncelikle bazı arkadaşlar çok fazla yazmışlar şunu belirteyim yok 3gs hala taş gibi 4 muhteşem olayı yalan 3gs i ilk aldığımda 4s vardı o zaman jet gibiydi yine kabul ama ne zaman 5 çıktı ios 6 geldi telefon nalları dikti zynga pokerden atıyordu durduk yere hiç unutmam , arkadaşta s2 vardı ski safari açardık telefon başlarken kasım kasım kasılırdı , whatsapp a girerken takılıyor bu bahsettiklerim samsungun rehber geç açılma muhabbeti gibi değil bildiğiniz kasılıyor cihaz ama şunu söylemekte fayda var ben kullanırken üstüne 2 model çıkmıştı ona rağmen taş gibiydi ip 5 le ios 6 geldi mefta oldu cihaz bi arkadaşta 4 var hala ios 7 de o kasılıyor bunu söylememin sebebi 3gsin hala jet gibi çalışıyormuş gibi anlatanlar içindi. Ama şöylede birşey var 3gs çıktığı zamanlar nokianın n97 zamanlarıydı yanlış hatırlamıyorsam şu an n97 mezarında 100. Yılında hala 3gs kullanan insanlar görebilirsiniz yani ne kadar eskisede iphone kullanılıyor diğer cihazlara rağmen ve şu anda kullandığım samsung gibi 6 ayda değil 3 4 yılda miladını dolduruyor. 5s 6 konusunda hocam 6yı elime alana kadar fotoğraflarda bende bu ne ya apple şaşırdı diyordum ama geçenlerde vodafone da 6 space grey gördüm tek kelimeyle harika olmuş ön kısmı , sanki ön kısmın tamamı ekran tuşa basınca tüm ekrana görüntü gelecek gibi duruyor çerçeve görünümünü kaldırmışlar yekpare görünüm muhteşem kavisli halinide sevdim eski 3gs kullanıcısı olarak , el acıtmaz köşeleri, üstüne durumunuz yettiği sürece her zaman son model iyidir "new is always better" sözü boşuna değil sonuçta 5s de 6 da 2000 civarı telefonlar az para değil ben yerinizde olsam 6 alırdım ama durum müsait değilsede 5sin miladının dolmasına rahatlıkla 3 yıl var 4 yıl demiyorum çünkü son sürümde apple ın her dönem gördüğümü gibi kasmaları olacaktır telefonda o zaman o % 15 fark ın ne işe yaradığını göreceğiz ama dediğim gibi 3 sene android tarafının 1 yılda eskiyen telefonlarına bakınca çok çok iyi bir süre 5s de sizi üzmez tabiki ben 5s +ipad mi 6 mı arasında kaldım bu aralar bakalım hayırlısı , umarım yardımcı olabilmişimdir , apple son senesine kadar asla üzmez ;)

Bence 6+ bekle

• Telefon telefona benzer

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Arkadaşlar, iPhone 5S fiyatlarına baktım da, alan artık hobi olsun diye alacaktır. iPhone 5S neredeyse 2000 lira, iPhone 6 2350 lira. Zaten iPhone'lar kazık fiyatlarda bir de böyle olması hiç iyi olmamış. Hatta şunu söyleyebilirim; iPhone 6'nın çıkışı iPhone 5S sahiplerine yaramış. Çok pahalı fiyatlardan satıp üzerine azıcık ekleyerek iPhone 6 alabilecekler.

5s 1.800 civarında

• quote:

Orijinalden alıntı: dogubeyi41

quote:

Orijinalden alıntı: ArkariaN

Hocam konunun tamamını okudum öncelikle şunu çok iyi belirteyim iphone 3gs 4 htc one m7 ve note 2 (şu anda ) kullandım o yüzden tarafsızlığıma inanacağınızı düşünüyorum . Öncelikle bazı arkadaşlar çok fazla yazmışlar şunu belirteyim yok 3gs hala taş gibi 4 muhteşem olayı yalan 3gs i ilk aldığımda 4s vardı o zaman jet gibiydi yine kabul ama ne zaman 5 çıktı ios 6 geldi telefon nalları dikti zynga pokerden atıyordu durduk yere hiç unutmam , arkadaşta s2 vardı ski safari açardık telefon başlarken kasım kasım kasılırdı , whatsapp a girerken takılıyor bu bahsettiklerim samsungun rehber geç açılma muhabbeti gibi değil bildiğiniz kasılıyor cihaz ama şunu söylemekte fayda var ben kullanırken üstüne 2 model çıkmıştı ona rağmen taş gibiydi ip 5 le ios 6 geldi mefta oldu cihaz bi arkadaşta 4 var hala ios 7 de o kasılıyor bunu söylememin sebebi 3gsin hala jet gibi çalışıyormuş gibi anlatanlar içindi. Ama şöylede birşey var 3gs çıktığı zamanlar nokianın n97 zamanlarıydı yanlış hatırlamıyorsam şu an n97 mezarında 100. Yılında hala 3gs kullanan insanlar görebilirsiniz yani ne kadar eskisede iphone kullanılıyor diğer cihazlara rağmen ve şu anda kullandığım samsung gibi 6 ayda değil 3 4 yılda miladını dolduruyor. 5s 6 konusunda hocam 6yı elime alana kadar fotoğraflarda bende bu ne ya apple şaşırdı diyordum ama geçenlerde vodafone da 6 space grey gördüm tek kelimeyle harika olmuş ön kısmı , sanki ön kısmın tamamı ekran tuşa basınca tüm ekrana görüntü gelecek gibi duruyor çerçeve görünümünü kaldırmışlar yekpare görünüm muhteşem kavisli halinide sevdim eski 3gs kullanıcısı olarak , el acıtmaz köşeleri, üstüne durumunuz yettiği sürece her zaman son model iyidir "new is always better" sözü boşuna değil sonuçta 5s de 6 da 2000 civarı telefonlar az para değil ben yerinizde olsam 6 alırdım ama durum müsait değilsede 5sin miladının dolmasına rahatlıkla 3 yıl var 4 yıl demiyorum çünkü son sürümde apple ın her dönem gördüğümü gibi kasmaları olacaktır telefonda o zaman o % 15 fark ın ne işe yaradığını göreceğiz ama dediğim gibi 3 sene android tarafının 1 yılda eskiyen telefonlarına bakınca çok çok iyi bir süre 5s de sizi üzmez tabiki ben 5s +ipad mi 6 mı arasında kaldım bu aralar bakalım hayırlısı , umarım yardımcı olabilmişimdir , apple son senesine kadar asla üzmez ;)

Bence 6+ bekle

Hocam yok ya note 2yle şu an phablet deneyimi yaşıyorumda şakası bi yana harbiden 4.7 nin veya 5.0 ın üstü hoş değil yani zorluyor insanı her şekilde . İşte 2 cihazı ayrı ayrı kullanmak için 5s + ipad diyorum sonra ikiside 1 senenin cihazları tabiki işimi görür elimde olsalar asla üst modele geçmem ama yeni alacakken son model al diyor bir tarafımda 6 alayım tableti 5 6 ay sonra alırım diyorum bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: semih5555

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Arkadaşlar, iPhone 5S fiyatlarına baktım da, alan artık hobi olsun diye alacaktır. iPhone 5S neredeyse 2000 lira, iPhone 6 2350 lira. Zaten iPhone'lar kazık fiyatlarda bir de böyle olması hiç iyi olmamış. Hatta şunu söyleyebilirim; iPhone 6'nın çıkışı iPhone 5S sahiplerine yaramış. Çok pahalı fiyatlardan satıp üzerine azıcık ekleyerek iPhone 6 alabilecekler.

5s 1.800 civarında

Bu saatten sonra 1400 liraya düşmedikçe iPhone 5S alınmaz. Zaten çok eski teknolojiler içeriyor, 1400 lira bile oldukça fazla yani.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.