Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5simi 30 ağustosta aldım. 2 ay oldu olacak. Şarj konusu dışında bir sıkıntı olmadı. İhtiyaçlarımı karşılıyor. 8.1 ile edge'e geçiş de gelecek pazartesi günü.
    Sonrasında daha iyi şarj süreleri gelecektir.

Genel olarak memnunum. 6nın bükülme muhabbetinden korkuyorsanız 5s alınır tabiki.
  • Alınır da hala daha pahalı bu cihazlar. Bide şarj ekran, tabi kullanıma bağlı çoğunluk adı olduğu ve hava atmak için alıyoruz onun yeri farklı tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5S Tasarımı duruşu çok güzel ben 6'yı beğenmedim turkcellde ikisinide test ettim 5s daha sağlam estetik olarak daha iyi duruyor.
  • Geçen hafta kapalı kutu 2 yıl Genpa garantili iPhone 5s cihazı 1475 TL'den aldım. Şimdi ne gerek var 1000 TL daha verip iPhone 6 almaya
  • şuan 5s 1849 lira ben 1799 lira fiyatını göriyim şu 10 gün içersinde bi de 75 tl kredi kartına puan verirlerse hemen alıcam daha da aşağa inmez diye düşünüyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 18 Ekim 2014; 16:02:32 >
  • Edebiyatci_15 kullanıcısına yanıt
    Kendim iphone 3gs - 4 - 4s - 5 kullandım. Sonrasında Lumia 1520ye geçtim çeşitli sebeplerden dolayı. Eşimde 5s var. Arada alıyorum. Çatır çatır çalışıyor telefon. Hiiiç korkmaya gerek yok. Hala iphone 4'ü bile sorunsuz kullanan bir çok tanıdığım mevcut. Öyle ağırlaşma vs 3-4 büyük güncelleme gelmeden önce olmaz.
  • 2007den 2010 a kadar(2g-3g-iphone4) kullandım ondan sonra android e geçtim ve artık iphone un o paraları haketmediğini düşünüyorum

android kasıyor diye bi genelleme yapmanızda çok saçma olmuş, 13aydır htc one kullanıyorum hata vermeyi bırakın kastığını bile görmedim(uygulamadan atma vs) kasasıda son derece kaliteli soyulmaz rengi atmaz ezilmez vs

o küçüçük batarya ile günü çıkartmaya uğraşmayın,kaliteli bi android ile sınırlarınızı zorlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 18 Ekim 2014; 16:07:54 >
  • Q10 sahibiyim ,yıllardır süren iphone serüveninden sonra şarjıyla ve iphone'da yaptıklarımı o muhteşem klavyesiyle hala yapabilmek paha biçilemez
  • g2,g3 dururken esanamesi okunan cihazlara bak
  • saat kaç ki?
  • sen hiç kendine sordun mu apple ve samsung neden çok satıyor diye, halbuki bu iki markadan çok daha iyi telefon üreten firmalar da var. bir firma bilindik değil ise iyi reklam yapıp popüler olmadığı sürece insanlar o telefonu almakta tereddüt ederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.eKy.O -- 18 Ekim 2014; 16:26:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ririii

şuan 5s 1849 lira ben 1799 lira fiyatını göriyim şu 10 gün içersinde bi de 75 tl kredi kartına puan verirlerse hemen alıcam daha da aşağa inmez diye düşünüyom

http://www.n11.com/apple-iphone5s-16gb-apple-turkiye-garantili-P25758969 1 tane kaldı suan

110 lira indirimi var,cardfinans varsa 110da ondan gelir daha ne.

• 5s yerine 5 almanı tavsiye ederim. arada belirgin bir fark yok, sadece parmak izi okuyucusu var o da bir işe yaramıyor. turkcell yerine apple türkiye sitesinden al bence. illa taksitle alıcam diyorsan sanalpazar gibi sitelerden de alabilirsin daha ucuza.

ayrıca daha da düşer fiyatlar ocağa doğru.
  • Bu saatten sonra iphone alınmaz bence.
  • veliveliveli kullanıcısına yanıt
    5s ile 5 arasında önemli bir işlemci farkı var. Bundan 2-3 sene sonra 5 güncelleme desteği alamazken 5s'in aldığını görünce anlarsınız aradaki farkı. Parmak izi okuyucunun bir işe yaramaması diye birşey de yok ayrıca benim işlerimi çok kolaylaştırıyor. Kilit ekranı, apple store satın almaları ve ios8 ile bankacılık işlemlerimi dahi parmak izimi okutarak kolayca halledebiliyorum.

5s alınır mı sorusuna gelince de kesinlikle alınır. En az 3 sene rahatlıkla kullanabilirsin.
  • Alabilirsin bence. Halen çok iyi bir telefon, bir üst modelin çıkması bu modeli kötüleyemez. Bende geçen sene İp 5S çıktığında gidip vodafone 'dan ip 5 beyaz aldım , gayette güzel kullanıyorum halen. 24 ay daha bitmedi, bitsin ozaman başka bi model alırım.
  • Bos ver iphone'u. Nexus 5 veya 6 al nexus'larda kasma sıkıntısı olmaz. Hatta moto g bile alsan kasma yaşamazsın.
  • iPhone 5s i birak ios 6 li iPhone 4 bile hala alinabilecek telefondur 1200tl nin altindaki dandroidlerin karsisinda..
  • hey allam ya böle bi konu top 5 e girmiş..
  • Edebiyatci_15 kullanıcısına yanıt
    Böyle konulara çok gülüyorum ya. Evet çok eski bi cihaz kesinlikle almamalısın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.