Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 5 kullaniyorum, inanin bana 5 dahi alinabilir hala daha
  • Kasan android telefonunuz neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • te ALLAH'ım soruya bak.Tabiki alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 5 al dostum hem ucuz hemde iphone 5s den hızlı emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Kasan android telefonunuz neydi?

samsung diyeceğim ama annem 2 yıldır note 2 kullanıyor hiç kastığını donduğunu görmedim bazı şeylerde iphone 5 den hızlı açılış kapanış hızı note 2 daha hızlı açılıp kapanıyor bazı oyunlarda note 2 daha hızlı açılıyor note 2 böyleyse note 4 yada nexus 6 ne kadar hızlı olur düşünmek bile istemiyorum
  • Asıl 6 alınmaz 5s alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

quote:

samsung diyeceğim ama annem 2 yıldır note 2 kullanıyor hiç kastığını donduğunu görmedim bazı şeylerde iphone 5 den hızlı açılış kapanış hızı note 2 daha hızlı açılıp kapanıyor bazı oyunlarda note 2 daha hızlı açılıyor note 2 böyleyse note 4 yada nexus 6 ne kadar hızlı olur düşünmek bile istemiyorum

Şu kadar söyleyeyim ben Nexus 4 kullanıyorum, bazı yerlerde G3'ten daha stabil çalışıyor hâlâ.
    Android alacaksanız ve iPhone kadar stabil olmasını istiyorsanız kesinlikle Nexus. Yada mümkün olduğunca az yükleme yapılmış, arayüzü başarılı başka bir model.

• quote:

quote:

quote:

Şu kadar söyleyeyim ben Nexus 4 kullanıyorum, bazı yerlerde G3'ten daha stabil çalışıyor hâlâ.
    Android alacaksanız ve iPhone kadar stabil olmasını istiyorsanız kesinlikle Nexus. Yada mümkün olduğunca az yükleme yapılmış, arayüzü başarılı başka bir model.

6 inç fazla büyük olmaz mı peki

• Alınmaz diye birşey yok , 5s tasarım olarak bana göre 6dan daha güzel öncelikle.6nın işletim sistemi daha iyi diye biliyorum.İleride çıkacak ios8 bilmemneler için 6 daha uygundur.5s de bir süre sonra kasmaya başlar diye düşünüyorum
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende senin gibi 20 gün önce aldım bundan önce iphone4 kullanıyordum çok memnunum bende 5s'imden.
  • Saat nerdeyse dokuz buçuk olmuş sen 10 da dükkana varsan çoktan kapanır zaten.

• Yok kardeş alınır mı 5s,çok eskidi,hatta 6/6+ da eskidi,ben 7'yi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmett3452

Aynen hocam bende senin gibi 20 gün önce aldım bundan önce iphone4 kullanıyordum çok memnunum bende 5s'imden.

Hayırlı olsun hocam bende çok memnunum şarj haricinde :)

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
    Akıllı telefonların genel sorunu bu pazartesi günü 8.1 güncellemesi ile çok daha muhteşem olacak muhtemelen 5s'ler
  • Kontratlı alma.
    Ama alınır ucuzladı.Yazın almayın deme nedenim aynı paraya 2 haftaya iphone 6 çıkacaktı.Ama zaten ucuzladigindan alinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Nexus 4 çıkınca galiba iphone 4 s çıkmıştı babamda 4s var şuanda baya donuyor birdaha iphone almam diyiyor ya note 4 yada dün nexus 6 yı gösterdim onu alacak

• Samsung'un dandik telefonlarını kullanıp android'e bok atmayın. 2 Samsung kullanan Android gurusu kesiliyor başımıza. Gerçek android deneyimi istiyorsan LG g2-g3 veya Nexus 4 al. Gidiyonuz saçma sapan bloatware yüklenmiş kasıntı telefon alıyonuz sonra android'e laf atıyonuz.
  • Tavsiyem faturana ek elma bir zaman sonra ciddi külfet gibi gelmeye başlıyor. İphone 8 çıktığında sen hala 5 parası ödüyor olacaksın.
  • Tabi ki alınmaz. Almışken herşeyin en iyisi, en yenisi olması lazım. 5S kesmez artık, en son hangisi çıktıysa onu al, herşeyin tam olupta telefonun eski model olmasın.
  • Edebiyatci_15 kullanıcısına yanıt
    İphone 5S tabiki eski değil.Eski yazan arkadaş ironi yapmış.Eğer küçük ekran istiyorsan İphone 5S en iyi cihazlardan biri.Bir de Xperia Z3 Compact var ki kişisel görüşüm olarak daha iyi.O da yakında Türkiye'de satışa sunulur.

5S EN AZ 2yıl seni götürür ancak 16GB alırsan sıkıntı yaşayabilirsin.Tavsiyem 5S 32-64GB veya Z3 Compact alman.(Eğer küçük ekran istiyorsan.)

Z3C'nin baya artısı var 5S'e göre. örneğin;
    +Prize bağlı yaşamak zorunda kalmazsın.
    +Suya-toza dayanıklılık
    +Stereo hoparlör
    +Arttırılabilir hafıza
    gibi.

5S'de de Touch ID var ve 1tık daha stabil.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.