Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alma kardeş geçen senenin donanımını kullanıyor alınır mı o ? İp 6 plus almalısın.
  • 5s in tasarimi 6´yi 2ye katlar alinir tabi, elimde iphone 6 plus var ama kullanmiyorum , 5s gold akar
  • bırak fanboyluğu da gerçeği gör adamlar 3 senedir 1 gram ilerleyemedi
  • 4 yıl önce aldığım iphone 4'ümü hala kullanıyorum. Bütçenize en uygun olanını seçin. İki yıl sonra kasacak dört yıl sonra güncelleme gelmeyecek bunların hesabıyla iş yapmak kısıtlı bütçelerde doğru değil. Bir elinden düşmesine bakar bütün bu hesaplar, onda da 5S daha sağlam gibi duruyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem paran yok niye iphone alıyosun.Bizden başka kimse kendisini bu kadar zorlayıp cep telefonu bilgisayar veya araba almıyor.Kendine yeteni alıp idare ediyor.
  • O.eKy.O kullanıcısına yanıt
    Geç bu işleri ya. Ne ilerlemesi bekliyosun daha. İlerlemeye Androidin ihtiyacı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arasira kullanıcısına yanıt
    herkese iphone kullan diyorsun da sen android kullandın mı, kullandıysan da ne kullandın bana bunu söyle
  • 6s performans -> çok pahalı
    6. 5s gibi -> gereksiz pahalı
    5s gerçek iPhone -> ideal; )

Tabii bunlar iPhonelar arasında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    O hatayı hiç yapmadım çok şükür

• Kardes iphone alcaksin diye androidi gömmüşsün kasma vs vs hersey paraya gore gidip 2000 tl androide versen oda kasmaz el insaf

• Arkadaşlar burada iOS Android kavgası yapılıyor fakat her ikisi de Amerikan malı. Bu neyin kafası?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    tamam o zaman sorun çözüldü uzatmaya gerek yok git kaliteli bir android telefon kullan ama samsung sony falan değil, nexus kullan saf android haliyle. zaten kullandıktan sonra fanboyluğu bırakacaksın
    Deneyim ve sezgi gücüm beni androidden uzak tuttu. Onu siz kullanın

• 5 bile alinir ne sacmaliyosunuz siz ?

samsung sony htc lg gibi ünlü markaların çoğu telefonunu deneme fırsatım oldu, iphone 6 yada plus ı deneme şansım olmasa da 5s ve öncesi tüm serileri de denedim. apple ı seçerek bazı haklı olduğun yanlar var, mesela iphone 6 ile aynı donanımda samsung bir cihaz alsan iphone 6 daki performansı vermez, bunun çeşitli sebepleri var ama bi nexus 4 te ki 2012de çıkmış bir cihaz iphone 6 da yaptığın her şeyi yaparsın, gelelim günümüze, iphone 6 fiyatı ile iphone 6 dan çok çok üstün birçok android cihaz var, mesela tasarım mı istiyorsun m8 var, donanım istiyorsun g3 var kamera mı istiyorsun z3 var, yani zaten androidde çok daha üstün cihazlar var. benim de önerim bu tarz kaliteli cihazları bir kasada toplamak ve ortak bir telefon yapmak, bunu da ancak google yapabilir. zaten nexus cihazlara baktığında her türlü güncellemeyi alabiliyorlar, apple iphone 4 ten de güncellemeyi kesti. bir kere de olsa android cihaz kullan derim pişman olacağın bir şey olmaz ama denemezsen kaçıracağın çok şey olur.

• Alınır tabiki neden dersen iphone 6 'dan daha sağlam bir kasaya sahip.

Donanım olarak öyle ahım şahım bir farkları da yok.

+ Tek elle kullanılabiliyor.
    iPhone herşeyiyle çok kaliteli bir telefon bakın mükemmel demiyorum ama telefon tarihinde açık ara en iyi telefon. Bir telefon daha elime aldığımda bana o hissi vermiyorsa ben onu neden kullanayım?

• 2000tl üzerine çıkınca kaliteli androidler var diye yazmış bir arkadaş. işte sorun da tam orada bence. insanlar 2000tl üzerine çıkınca android almaz gider iPhone alır. mesela windows phone'lara bakın adamlar 2000tl üzerinde hiç telefon çıkarmadılar. hedef kitlelerini seçtiler ve orada oynuyorlar şimdilik. ancak android tarafı kendi güçlü olduğu alandan İphone tarafına doğru sıçrama yapmaya çalışıyor. 2000tl altı segmenti windows phone'a terk ediyor yani. şimdi 2000tl altını windows phone hakim olur ve 2000tl üstünde iPhone'u yerinden edemezse önümüzdeki yıllarda android her iki segmentin arasında sıkışmış kimsenin talep etmediği bir ürün olur. şimdi gerçekleri görmek gerekir. yapılan açıklamalara bakarsak olay ortak platforma doğru gidiyor. yani apple da saatten tutun masaüstü bilgisayara kadar bir ortak platform oluşturmaya çalışıyor, microsoft da aynı şekilde her cihazın tek platformda çalışacağı işletim sistemine doğru gidiyor. hatta windows 10 ile bunun gerçekleşeceğini iddia ediyor. hem apple hem de microsoft'un tek platform üzerine oynayacağı cihazlar mevcut. yani saatinden tutun masaüstü bilgisyaar hatta televizyona kadar giden bir yelpaze üzerinde yazılımları çalışıyor. işte google yani android için sorunun başlangıcı burası. sadece telefon familyasında adı bilinen bir işletim sistemi veya ekosistem bu iki dev karşısında ne kadar ayakta durabilir. bence bunun üzerinde düşünmek gerekir. bana göre gelecek apple ve microsoft için devam edecek. android ise bir 10 yıl telefonlarda çok kullanılmış bir işletim sistemi olarak tarihte yerini alacak. tek platforma giden yolda android yolda kalır maalesef.

tamam senin aradığın telefon m8, m8i eline aldığında inan iphone 6 dan daha güzel gelecek, ne yalan söyleyeyim iphon 6 nın tasarımını beğendim ama m8e çok benziyor, yani alüminyum gövde ve m8i andıran tasarım. m8 zaten yılın en iyi telefonu seçildi, tasarımı da donanımı da çok iyi, fiyatı da iphone 6ya yakın. denemeni öneririm
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    İlk söylediğin tercih meselesi, insanlar bir telefonu iyi olduğu için değil popüler olduğu için alıyor(genel anlamda). yazdıkların gerçekten yer yer mantıklı ama gelecekte apple değil android hakim olacak çünkü tek firma çalışmıyorlar, bazen avantaj bazen de dezavantak belki de. android araçlarda bile kullanılıyorsa zaten ne kadar ilerlediği belli
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.