Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arasira

Adam senelik iki buçuk milyar sigaraya veriyor ama iPhone pahalı diyor. Bence en iyisini yapmışsınız.

Aynen öyle hocam.
  • Burda telefonunun değerini korumaya çalışanlara kanma, ya iphone 6 al ya da note 4 al, 5s devri bitti artık sıfır satılması çok komik oltaya balık olma, bence Galaxy s4 al,

KONU KİLİT.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

quote:

valla 5s alcam diyordum iOS 8 ile 3G kapatilmiyor dogal olarakda sarji iciyor bildigin

napacagimi sasirdim allahtan benim zamanim var ocagin ortasinda ya 5s gol yada 6 alcam

3g nasıl kapatılmaz? Bu gerçekten doğru mu? Saçmalık o zaman...

valla oyle suan 3G kapatimiyor onceden EDGE ile internete girerdik whatsappa o yeterdi...

quote:

quote:

valla 5s alcam diyordum iOS 8 ile 3G kapatilmiyor dogal olarakda sarji iciyor bildigin

napacagimi sasirdim allahtan benim zamanim var ocagin ortasinda ya 5s gol yada 6 alcam

8.1 de kapatılacakmış artık, tabi kapatmadan kasıt 2G-3G arasında geçiş yapılabiliyormuş 2G 3G ye göre çok daha az batarya tüketir.

Lumia 925 ten biliyorum 3g ye aldığımda 1 gün dayanan batarya, 2g de 1.5 güne çıkıyor.

hadi ya ciddi misin hocam var mi kaynak? supermis 2G dedigimiz zaten EDGE eskisi gibi olacak yani? sahsen ben whatsappdayken EDGE ile gezerim neden 3G yi acayim ki bosuna sarj yer

8.1 beta kullanan bir kişi ekran görüntüsünü paylaşmış. Diğer deneyimleride şöyle. 5s imiş telefonu.

https://eksisozluk.com/entry/46175167

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı?

resim icin tesekkurler

bu arada LTE ne oluyordu? 4G mi? yani 2G(edge) 3G ve 4G kullanabilecez bu iPhone u oyle mi?

Evet 4G, ancak destekleyen operatörümüz yok şu an :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/4G

aynen biliyorum (: acaba 4Gde geldiginde telefon daha mi cok sarj yerdi onu merak ediyorum

• İphone 5s kullanıcısıyım sana tavsiyem,Sony Xperia Z3 Compact dururken bu cihazı alma,Şarjı çok az gidiyor,telefonu 3310 gibi kullanıp şarj süresi atanlara inanma.
  • 3 ay önce 1800 tl ye sıfır 5s aldım. bastım jailbreak'ı. ios 7.1.2 yüklü.. canavar gibi telefon. bundan öncede 4s kullanıyordum. telefonu sağa sola korkmadan atabiliyordum. sapa sağlam telefon.. 4 inçlik ve 5s özelliklerinde iphone 4s kasasına sahip bir telefon çıksaydı 3000 tl verir alırdım o kadar seviyordum telefonu ama iphone 6 beklediğim kadar sağlam çıkmadı. çabuk zarar görecek bir yapısı var. inceldikçe kırılma ihtimali artıyor. o yüzden 5s al keyfine bak.
  • Bu saatten sonra alınmaz. Gündüz gözüyle bak yarın sabahı bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

Burda telefonunun değerini korumaya çalışanlara kanma, ya iphone 6 al ya da note 4 al, 5s devri bitti artık sıfır satılması çok komik oltaya balık olma, bence Galaxy s4 al,

KONU KİLİT.

Samsung'tan ve androidden uzak duruyorum kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

İphone 5s kullanıcısıyım sana tavsiyem,Sony Xperia Z3 Compact dururken bu cihazı alma,Şarjı çok az gidiyor,telefonu 3310 gibi kullanıp şarj süresi atanlara inanma.

Android kullanmak istemiyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

3 ay önce 1800 tl ye sıfır 5s aldım. bastım jailbreak'ı. ios 7.1.2 yüklü.. canavar gibi telefon. bundan öncede 4s kullanıyordum. telefonu sağa sola korkmadan atabiliyordum. sapa sağlam telefon.. 4 inçlik ve 5s özelliklerinde iphone 4s kasasına sahip bir telefon çıksaydı 3000 tl verir alırdım o kadar seviyordum telefonu ama iphone 6 beklediğim kadar sağlam çıkmadı. çabuk zarar görecek bir yapısı var. inceldikçe kırılma ihtimali artıyor. o yüzden 5s al keyfine bak.

Öyle yapacağım artık ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Bu saatten sonra alınmaz. Gündüz gözüyle bak yarın sabahı bekle

• ios hiç alma paranla rezil olursun 5s parasına başka bir cihaz al nexus 6 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Butters.

ios hiç alma paranla rezil olursun 5s parasına başka bir cihaz al nexus 6 gibi

Android kullanmak istemiyorum. İOS'un nesi varmış hocam?
  • quote:

Başka telefon önerseniz neysede kalas nexus u ne yapsın arkadaş. LG G3 falan deseniz neyse.
  • Şuan 6 kullanıyorum bundan öncede 5s kullandım. İkiside gayet güzel cihaz. Eğer imkanın varsa 6 al ancak eğer 5s i istiyosanda gerçekden çok güzel bi telefon. 5s alman saçma olmaz bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

quote:

Android kullanmak istemiyorum. İOS'un nesi varmış hocam?

görürsünüz hocam alın siz
  • iki üç gündür bende iphone 5s ve iphone 6 arasında kaldım. Turkcell de fiyat avea ve vodofona göre daha pahalı. Ayrıca senin kredi kartın vs. varsa o puanlara bakacaklar. Yani illa turkcelle bağlı kalma. Banka puanın yeterse avedan da alabilirsin vodofone nu bilmiyorum ama. Bende şu anda Samsung Galaxy S4 Active var. Antutu 5 te 29 000 puan alıyor. Bu zamana kadar neredeyse tıkanma vb. bir durumla karşılaşmadım. Sen ısrarla andorid olmayacak diyorsun ama bu kadar emin olma derim. androidin kullanım kolaylığını bence iphone da bulamazsın
  • Şuan saat biraz geç oldu, zaten açık dükkan da bulamassın. Bence yarın sabah al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s kullaniyorum aralik ayinda 5s e gecicem eski falan degil canavar gibi telefon.O ilk yorum yazanda kafa mavi ekran hatasi vermis

• İOS6 yüklü İphone 4 kullanıcısıyım. İphone5s bal gibide alınır, güzel güzel yıllarca kullanılır.
    Telefonlara servet yatırmayın. İşinizi görsün tamam işte. Facebook 2 saniye erken açılsın diye yüzlerce lira fark vermeye değer mi?

Ayrıca iphone telefonlarının S serisini almak daha mantıklı. Üretim hataları giderilmiş oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 inç cihaza rahat edebileceksen al

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.