Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

quote:

Orijinalden alıntı: ktklvn.

Sakın alma çok eski cihaz

Kardeşim neye göre eski? Hâlâ 4s alan ve kullanan var. Piyasadaki çoğu telefondan da iyi. Androide para verip sinir krizi de geçirmek istemiyorum.

Senin android dedigin os'yi o cok sevdigin apple taklit etmeye basladi. Bu kadar geri kafali olmayin. Bir seyi ilk ciktiginda elinize aldiginizda 50 yil boyunca degismedigini saniyorsaniz yobazsinizdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyatci_15 kullanıcısına yanıt
    Ne 4si 3gs kullanıyorum bende aradayım 5s mi 6 plus mı diye
  • Yorumlara bakarsak telefonun fiyatlarını adamların yüksek piyasaya sürmeleri çok normal. 2 Sene önce piyasaya sürülmüş bir telefona çok eskidi.. yeni çıkan telefon varken diğerini alma mantığı.. iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

Hep aynı şeyler 5s çıktı 5 hala alınırmı6 çıktı 5s alınırmı hep böyle sürüpgidecek hala 3gs kullanıyorum ios 8 li 4s e 10 basar :)

+1 yalnız değilsin :)
  • Bence alınmaz.
    Yenisi ile arasinda çok çok fark yok, hemde ekranı küçük.
    Ben olsal almışken yenisini alırdım.
    Eger bütceniz yetmiyorsa tabi ki alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğlen oldu bu saatte alımaz akşama doğru almak daha uygun bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kimseyi dinleme. Cihaz kötü değil. Almak istiyorsan al. Şu andaki ÇOĞU cihazdan daha stabil. iOStan dolayı yüksek performans alabiliyorsun

• İphone 6 alamıyorsan. 5S her türlü alınır.
  • Konu başlığı 5S'e yönelik hakaret içeriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 18 Ekim 2014; 12:10:34 >
  • 3GS kullanıyorum memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Konu başlığı 5S'e yönelik hakaret içeriyor.

Katılıyorum. Forum yöneticilerinin gereğini yapacağını düşünüyorum..
  • Bu konu neden popi oldu la ?

• söyle bişey var yeni iphone 5s almış ama 6 çıkınca onu alan diğerini satan insanlar var çok temiz ucuza 2.el iphone 5s bulabilirsen al derim
  • Bence androide geç z2,g3 gibi modelleri düşünebilirsin çok sağlam telefon ikiside

• s ler bence gereksiz 5 al
  • alma bence.

bence bu saatten sonra F/P telefonlar alınır.
  • Yani su soruyu sorup 5s'in alinabilir bi cihaz oldugu hakkinda arguman uretmek ve 6'yi itin g*tune sokmak o kadar sacma ki. Konuyu baslatan da niye baslattigini bilmiyor. Oylesine sormus.

• Hayir anlamadigim mevzu daha iki ay once iPhone 6 cikmadan acilan konularda en az 4 yil idare eder denilen 5s'e hala alinabilir mi sorusunu yoneltmek yada artik alinmaz eski muamelesi yapmak biraz sacma. 8 aydir tas gibi kullaniyorum sadece ios 8 kaynakli birkac sorunum var onlar da pazartesi 8.1 ile cozulecek diye umuyorum. Ha su an alsam sanirim 6 alirim. Almama sebebim sadece buyuk ekran olurdu diye dusunuyorum cunku iPhone'u kucuk ekranli seviyorum. Ama eger seni zorlayacaksa 5s alman daha mantikli en az 3-4 yil sikinti yasamadan kullanirsin.

• Edebiyatci_15 kullanıcısına yanıt
    siz hangi saatte yaşıyorsunuz bilmiyorum ama saat 10-22 arası avmlerden veya internetten her saat alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O.eKy.O kullanıcısına yanıt
    Yaw bi git. Popüler olduğu için alıyormuş. Hiç kendine şu soruyu sordun mu bu telefon niye popüler oldu.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.