Şimdi Ara

Iphone 5s değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    vatandan aldığım 5s in içinden salladığımda bi tıkırtı geliyor ve daha kötüsü kamera kaydında bu ses çok bariz olarak duyuluyor.telefon titreştiğinde de rahatsız edici bir sesle titriyor.
    5 günlük telefonu servise yolladım fakat 1 buçuk hafta sonra sorun yok diye geri yolladılar.ben de tekrar yolladım.
    şimdi beklemedeyim.eğer yine sorun yok derlerse ne yapmalıyım.tekrar ve tekrar yollamamın bir faydası olur mu.sonuçta sorun yok diye rapor veriyorlar.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Bir sorun yokmuş işte hocam. Siz kamera kaydını, telefonu sallayarak mı yapıyorsunuz? Geliyor dediğiniz ses uyutma/uyandırma tuşu olmasın. O zaten sallanıyor. Üretimi öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyuma tuşuna basarak sallayınca da geliyor ses yani tuşlardan kaynaklandığını sanmıyorum.
  • 4. Kezden sinra tuketici hakem heyetine gideceksiniz. Onlar 4-6 ay icinde karar veriyorlar, o cikacak kararla( tabi lehinize olursa) para iadesi alirsiniz. Vatan parayi odememekte diretirse icraya verirsiniz hacze giderler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sorun yok cihazınızda. Bütün cihazlarda var o bir tek sizin telefonunuzda yok hocam. Kamera bölgesine parmak ucuyla vurun tık tık ses gelecektir bir de sağ tarafına vurun oradan gelmeyecektir. Bunu ilk 4Ste duymuştum sonra bütün denediğim cihazlarda olduğunu anlayınca sorun olmadığı kanaatine vardım.
  • teşekkürler cevaplarınız için.yine dönerse geriye sanırım 4 kere yollıcam.etrafımdakilerin telefonunda böyle bir ses yok çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.