Şimdi Ara

iPhone 5S Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben yaz da yeni telefon almayı düşünüyorum, yazda iPhone 5S fiyatında bir düşme yaşanır mı? Telefonu Haziran-Temmuz gibi alabilirim. ayrıca bu telefona 9 ay taksitle veya 6 ay taksitle alma imkanım var mıdır?

• Fiyat düşez hiç bekleme. Kredi kartı ile taksit yapamıyorsun, ayrıca 1900 lira 5S telefona verilmez, gidip bir iki aylık iPhone 6 al o paraya.
  • ikinci el almak istemiyorum, 2 el piyasası çok karışık anlamıyorum o işlerden.
  • Kardeşim 1900 lira verdiğin bi telefona göre şarj süresini görünce şok olursun. Gerçekten vasat ötesi. He hız ve tasarım&kalite olarak mükemmel. Ama sırf şarj yüzünden alınacak telefon değil. En azından o kadar para verilmez. Ben aldım ama biraz pişman olmadım değil.. Yaza kadar o fiyata s6 düşer diye düşünüyorum. Hiç olmadı Z3' e yönelirsiniz. Ama eylülde 5S 2 telefon geriye düşecek. Yani 2 jenarasyon geride kalacaksınız. Bana kalırsa artık o parayı hakedecek bi telefon değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan Android Telefon'um var bin pişman oldum, iOs bir cihazım olsun istiyorum, yani iphone 6 da olabilir de fiyatlar çok yükseldi, android telefon alıcaksam da zip pirt telefon çıkaran marka da tercih etmem. Android'de tek sevdiğim HTC. Sony zıp pırt 6 ayda bir telefon çıkarmasa alınabilir.
  • NitroN N kullanıcısına yanıt
    Eylül ayında yeni iphone çıkabilir. Bu da fiyatları biraz daha aşağı çekebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül ayını beklemek o zaman en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 5S Pil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroN

Eylül ayını beklemek o zaman en iyisi.

Hocam aceleniz yoksa en doğrusu olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6'nın fiyatı sene sonuna doğru bir sonraki nesil çıktığında bir nebze düşer ama yüksek bir düşüş bekleme. 6 alamam ama illa iPhone olsun diyorsan 5S'in yanına bir powerbank yada bataryalı kılıflardan alır paşa paşa kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 4 Nisan 2015; 16:44:51 >
  • bakalım eylül ayında fiyatlar nasıl olacak iphone 5s daha ucuzlarsa onu alabilirim.
  • 8 ay önce aldım fiyatı düşmeyi bırak yükselmiş.

iphone 5s in 3g ile şarj tüketimi gerçekten çok fazla

ancak ben 2g iaçık 1 gün den fazla kullanabiliyorum. ( 2g ile mesaj dışında iş görmek bazen zahmetli oluyor o zaman mecbur 3g ye geçiyorum tabiki )

neticede 5s hertürlü iş gören güzel bir telefon.

eylülde sıfırı düşer ise bence alabilirsiniz.
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Dolar yükseliyor apple fiyatları artırıyor. Ülkemizde ki durum da malum vergisi şeysi derken telefon 2000 tl den aşşa inmiyor.
  • Kardeş düşeceği falan yok bu cihazın. Ben de beklemekten helak olmuştum. Hatta iPhone 6'da karar kılmış, daha telefonu almadan kılıf falan da almıştım

Ama bir taraftan da 5S için fiyat araştırmam da devam ediyordu. Bugün 1600 liraya jelatini açılmamış 2 yıl genpa garantili bulunca yapıştım.

Teknoloji mağazaları ile Apple Store fiyatları gerçekten çok yüksek. Ben de arkadaşa katılıyorum, 5s için 1900-2 milyar verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Kardeş düşeceği falan yok bu cihazın. Ben de beklemekten helak olmuştum. Hatta iPhone 6'da karar kılmış, daha telefonu almadan kılıf falan da almıştım

Ama bir taraftan da 5S için fiyat araştırmam da devam ediyordu. Bugün 1600 liraya jelatini açılmamış 2 yıl genpa garantili bulunca yapıştım.

Teknoloji mağazaları ile Apple Store fiyatları gerçekten çok yüksek. Ben de arkadaşa katılıyorum, 5s için 1900-2 milyar verilmez.

1600 TL'ye bende öyle bulabilsem yapışırım abi, nerden aldın? İnternet üzerinden ise stokda var ise link atar mısın pmden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroN -- 4 Nisan 2015; 17:31:41 >
  • NitroN N kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim sahibindende buldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.