Şimdi Ara

Iphone 5s, G3 ve Z2 Tercihi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi 2.el çiziksiz sorunsuz sıfır gibi 5s var. Bunların yanında Z2 ve G3 var. ios ve andorid sorunsalı bu segment telefon ilk defa alacağım daha önce ne android ne ios kullandım ikisindede üst düzey cihazlar stabil oluyor. Sizce hangisi mantıklı daha uzun ömürlü olur?
    cihazda aradıklarım ise;
    - Yüksek oyun performansı
    - İnternette gezinirken kasma, takılma olmaması
    - Hızlı menü geçişleri
    - En önemlisi uzun ömürlü olması en az 2 sene idare etmeliyim

İlgilenenlere cevap atanlara şimdiden teşekkürler.

• Kardeşim standartların arasında -yüksek oyun performansı olmasa direk 5s al derdim ama işte 5sin 4'' lik ekranında malesef oyunlar istenilen zevki vermiyor.Oyun performansı yine üst düzeydir asla takılmaz donmaz ama sanırım 4 '' lik ekranda oyun oynamakta seni bozar.Yok eğer beni bozmaz diyorsan kesinlikle iphone 5s almalısın.değil 2 sene 4 sene bile kullanırsın sıkıntısız.onun dışında 5si küçük ekranından dolayı elersek eğer diğer cihazlardan z2 yi alırdım.gerek sağlamlığı gerek performansı olarak.iyi forumlar
  • Z2 zırh gibi telefon 3310 nun gelişmiş hali bence z2 almalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 uzun omurlu olur
  • z2 ozellıklede batarya performans ve saglamlık bır arada olsun ıstıyorsan
  • cevap verenlere teşekkürler. bir de 5s ve z2 kamera olarak nasıllar karşılaştırınca kullanan var mı her ikisinide canlı şahidi olan kamera performansının?
  • bence 5s ile z3c arasından seçim yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bence 5s ile z3c arasından seçim yapın

hocam z2 ve z3c arasinda belirgin fark yok z3c daha pahali gibiydi o acidan bakmamistim

• noook kullanıcısına yanıt
    Youtubeda karsilastirmalar mevcut apple kalitesi bazi cekimlerde agir basiyor bazilarinda z2 bence 5s al derim uzun kullanicaksan 64bit olsun vb. daha iyi bende cok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrUstndd

Youtubeda karsilastirmalar mevcut apple kalitesi bazi cekimlerde agir basiyor bazilarinda z2 bence 5s al derim uzun kullanicaksan 64bit olsun vb. daha iyi bende cok memnunum

hocam sağol yorumun için video incelemeler pek objektif olmuyor kullanıcılar daha objektif
  • quote:

Orijinalden alıntı: noook

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi 2.el çiziksiz sorunsuz sıfır gibi 5s var. Bunların yanında Z2 ve G3 var. ios ve andorid sorunsalı bu segment telefon ilk defa alacağım daha önce ne android ne ios kullandım ikisindede üst düzey cihazlar stabil oluyor. Sizce hangisi mantıklı daha uzun ömürlü olur?
    cihazda aradıklarım ise;
    - Hızlı menü geçişleri

z2 al,

her sene telefon değiştiren "tiki" bir karakterde değilsen, 7 sene bile seni idare eder....

• quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

quote:

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi 2.el çiziksiz sorunsuz sıfır gibi 5s var. Bunların yanında Z2 ve G3 var. ios ve andorid sorunsalı bu segment telefon ilk defa alacağım daha önce ne android ne ios kullandım ikisindede üst düzey cihazlar stabil oluyor. Sizce hangisi mantıklı daha uzun ömürlü olur?
    cihazda aradıklarım ise;
    - Hızlı menü geçişleri

z2 al,

her sene telefon değiştiren "tiki" bir karakterde değilsen, 7 sene bile seni idare eder....

yok hocam nerde öyle lüx bir kere alayım tam alayım yazık her sene telefona bir dünya para akıtmaya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

quote:

cihazda aradıklarım ise;
    - Hızlı menü geçişleri

z2 al,

yok hocam nerde öyle lüx bir kere alayım tam alayım yazık her sene telefona bir dünya para akıtmaya

o zaman z2 tam sana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Kardeşim standartların arasında -yüksek oyun performansı olmasa direk 5s al derdim ama işte 5sin 4'' lik ekranında malesef oyunlar istenilen zevki vermiyor.Oyun performansı yine üst düzeydir asla takılmaz donmaz ama sanırım 4 '' lik ekranda oyun oynamakta seni bozar.Yok eğer beni bozmaz diyorsan kesinlikle iphone 5s almalısın.değil 2 sene 4 sene bile kullanırsın sıkıntısız.onun dışında 5si küçük ekranından dolayı elersek eğer diğer cihazlardan z2 yi alırdım.gerek sağlamlığı gerek performansı olarak.iyi forumlar

Ne güzel özetlemişsiniz hocam

• Uzun kullanmak istiyorsan tartışmasız 5S al. Ekran boyutu oyunlarda uzer biraz diğer tüm özelliklerde 5S tercih edilir.

• zaten z2'nin 4g olan d6503 modelini alayım dedim ( bu bilgim tam olarak doğru mu bilmiyorum ama ) o da bir dünya para olmuş ülkemize 4g gelecek diye kıymete binmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.