Şimdi Ara

İphone 5s Genpa Garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Bundan 2 ay once iphone 5s imi teleservice e verdim. Telimde 5 ay once parmak izi sorunu olmustu. Parmak izi birden bozuldu calismadi. Sonra telimi dusurdum arkada ezik olustu. Teleservice kullanici hatasi dedi yolladi. Simdi kasa alip orjinal taktirip Genpa'ya yollamak istiyorum. Yeni kasayi anlarlarmi? Yoksa degisim olurmu? Arkadasimin basina geldi ekran degistirip yolladi sifiri geldi. Yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bişey değiştirme sen , sonra garanti tamamen gidecek.Apple Store'dan randevu al oraya git uğraşma bu firmalarla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Kardesim oylede kasada baya ezik var yandan tel egri gozkuyo herkes bisi diyor. Sifirini alirsin diyenler var kullanici hatasi olur ucret odersin diyenler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaazyoozz

Kardesim oylede kasada baya ezik var yandan tel egri gozkuyo herkes bisi diyor. Sifirini alirsin diyenler var kullanici hatasi olur ucret odersin diyenler var.

Kasayı değiştirirsen ki orjinal parça satışı yok diye biliyorum , anlamamaları bana çok büyük şans(bence imkansız gerçide) gibi geliyor.Sen bir şansını dene Apple Store ile sonra garanti tamamen giderse pişman olursun

• melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Kasada sorun oldugu icin zaten garantiyle ilgili bi isim kalmiyor hocam onu demek istiyorum. Yani benim butun tuslar calismasa bile suan kullanici hatasi gozukuyor genpa ve teleservice. Apple store ucretli degisim yapar diyorlar.

• quote:

Kasada sorun oldugu icin zaten garantiyle ilgili bi isim kalmiyor hocam onu demek istiyorum. Yani benim butun tuslar calismasa bile suan kullanici hatasi gozukuyor genpa ve teleservice. Apple store ucretli degisim yapar diyorlar.

Valla ben önerimi yaptım , hiç yoktan bir şansınızı deneyin çünkü telefonun düşmüş olması garantiyi tamamen ortadan kaldırmıyor olabilir bir bilgim yok.Sonuçta sizde olduğu gibi düşmeden sorun olmuş olanlar için belki bir çözüm vardır diye dedim

• quote:

Git apple stora anlat. En fazla ücret isterler. Bence orada yaptır telefonculara hiç güvenme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.