Şimdi Ara

iPhone 5S Gold Bulamıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, iPhone 5s almak istiyorum açıkcası maddi durum ile alakalı birşey değil fakat bir telefona 3000 tl vermek bana baya saçma geliyor çünkü 3.000 liralık bişey kullanmıyorum alo diyorum whatsapptan mesaj atıyorum bunları yapmak için 6 veya 6s almak istemiyorum ayrıca 5s tasarım olarak daha hoşuma gitti özellikle gold rengi fakat gold rengini hiç bir yerde bulamıyorum var mı yardım edebilecek

• Dostum syfyr olarak 5s gold bulmak biraz zor. Çünkü en çok tercih edilen renk oldu?u için stoklary erimi?tir. De?i?im cihazy ?eklinde bulabilirsin. Hani çok temiz olsun dersen.
  • Telefon sektörüyle pek alakalı olmadığım için bilmiyordum bunu hiç bir yerde gold yok silver ve space grey diye geçen renkleri var onlarda hoşuma gitmedi teşekkürler yorumunuz için.
  • Satayım sana
  • Satsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wispe

Telefon sektörüyle pek alakalı olmadığım için bilmiyordum bunu hiç bir yerde gold yok silver ve space grey diye geçen renkleri var onlarda hoşuma gitmedi teşekkürler yorumunuz için.

İstersen ben de satarım dostum 😂😂 annemin telefonu servisten değişip geldi sıfır olarak 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urga kullanıcısına yanıt
    Hocam silver grey modelini sipariş ettim fiyatını uygun bulunca fakat yinede bir fiyat verin pmden ikinci olarak alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gold üretimi durdu kısmetse ben de Space Gray alma eğilimdeyim.

• Hugh Jackman kullanıcısına yanıt
    Hocam golduda bugün elime aldım fakat space grey daha hoş geldi daha erkeksi bence space grey alın gold değilde daha çok şampanya gibi rengi sevmediğim tarafı şu oldu ön tarafı beyaz olduğu için ekranla bütün durmuyor space greyde simsiyah ön taraf
  • Adam gold yok diye aglamis, silver siparisi vermis ama space greyi begenmis. Ne diyo la bu?

• EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    Space grey sipariş ettim silver grey yazmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wispe

Selam arkadaşlar, iPhone 5s almak istiyorum açıkcası maddi durum ile alakalı birşey değil fakat bir telefona 3000 tl vermek bana baya saçma geliyor çünkü 3.000 liralık bişey kullanmıyorum alo diyorum whatsapptan mesaj atıyorum bunları yapmak için 6 veya 6s almak istemiyorum ayrıca 5s tasarım olarak daha hoşuma gitti özellikle gold rengi fakat gold rengini hiç bir yerde bulamıyorum var mı yardım edebilecek

Hepsiburada da var hocam sıfır gold 5s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wispe kullanıcısına yanıt
    Ona verdigin parayla 2016 serisi a5 alirdin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.