Şimdi Ara

İphone 5S İçin Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babamın kullandığı iphone 5s de bir çok sorun var en başta hiçbir fiziksel darbe olmamasına rağmen telefonun yamulması ekranın sararması pilin az gitmesi sistemin yavaş çalışması DFU modda yeniden yazılım yüklememe rağmen garantisi varken bir garantiye göstereyim diyorum fakat her zaman olduğu gibi akasya ve zorlu center da sıra yok ben açıkçası cihazın değişim olmasını istiyorum ama diğer onarım servisleri bu konuda sorun çıkarıyor mu ? Lydia mesela veya evime yakın olan WIT servisi buraya götürsem parça değişimi mi yaparlar telefonu değiştirmemek için ? Hangi servisi kullanmalıyım bu durumda ? Bir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Apple a bayağı uzak kaldım.

• cihazın bır kaç yerinden resim çekip eklermisin
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    İphone 5S İçin Garanti

İphone 5S İçin Garanti

İphone 5S İçin Garanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• simkart yuvasının ordan başlayan bir yamukluk var resimden öyle algılanıyor ilk olarak garanti servisine başvurun ilk olarak tabiki kasanın etrafında eziklik yok ise değişim yaparlar diye düşünüyorum ama biraz ucu açık geçmiş olsun pil şişmesi yada yanlış şarj aleti gibi sebeplerde söylenebilir
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Kasanın geri kalanı temiz hocam bir vuruk veya ezik yok bu telefon sürekli Apple’ın kendi şarj aleti ile şarj edildi neden o noktada topu bize atsınlar ki ?

• Atma ihtimalini goz onunde tutun

• Uzman değilim ancak kasanın bu durumda olması normal değil. Acaba cepteyken üzerine falan mı oturuldu ? Muhtemelen kullanıcı hatası diyecekler. Sonucu bildirirseniz bizde bilgilenmiş oluruz..Geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE GARANTİ GÖZÜKMÜYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • f.aktunc kullanıcısına yanıt
    Hayır oturulmadı telefon şarja kullanıldığı için bu durumda olduğunu düşünüyorum şu anda Zorlu Center da bekliyorum gelişmeleri aktarırım

• Telefonu bugün Zorlu Center da değişim yaptırdım sıfır 5S 16 GB Space Gray
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.