Şimdi Ara

İphone 5s içini açtım dokunmatik problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bendee iphone 5s var. Arka kamera baya tozlanmıştı nasıl temizlerim dedim youtube da bi kaç vidyo izledim basit geldi hemen sökmem için gereken tornavida setini aldım. Gayet sıkıntısız açtım temizledim kamerayı sonrada aynı şeklde kapattım fakat ekranın soketlerini takarken zorlandım biraz sert davrandım sorunuz yaptım zannediyordum. Şimdi ekranda bazı yerlerde telefon dik iken ddokuunmatik sorunu var yatayken çok sorun yok ama ondada bazı harfleri çift felan yazıyor bazısını zor alıyor sorun ne olabilir nasıl çözerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dokunmatik soketini iyi kontrol et anakartın üzerindeki soketi ezmiş olabılırsın iyi incele yada ekranın soketini her 2 girişleride kontrol et
  • Soketlerin dişleri çok küçük gözle görmem imkansız gibi birdee hangi sokeet dokunmatiğin ekranın bilmorum siz söyleyebilirmisinizz hangisi hangisinin.

Birde ekranın kapattığımda temas etmesi gereken özel bi yerr varmı ekranı iki köşesindeen bastırınca bazı dokuunamadığım yerlere dokuunabiliyorum ama eski dokuunduklaarım işlemiyor bu sefer de ekran tam oturmamıs olabilirrmi
    Ekranda kücük kücük kare şeklinde telefonun enine şekilde o karelerin oldugu yerler çalışmıyor sadece kareleerin arasında boşluk var oralar çalışıyor dokunmatiğği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantarams -- 17 Haziran 2017; 13:11:34 >
  • İphone 5s içini açtım dokunmatik problemi
  • Ekranı kalddırrdım ben homee buutınbunu söktüm sonra yuıarı kısımda plakayı söktüm 33 tane soket vardı onları söktüm onlardan hangisi burdan bilemeem en alttaki ortadaki üstteki. Mİ

• @kenbu usta'nın işaretlediği, en son sökülen üst soldaki soket oluyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla merak ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.