Bildirim
iPhone 5s Kılıf Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kesinlikle spada kiliflara bakiniz,hem uygun hemde kaliteli oluyor -
aliexpressden 9 dolara aldım hocam ben iphone 6 gibi görünüyor tüm köşeler oval birleşim yeri belli olmuyor hem ekranı hem kenarları koruyor tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: edimcace
Kesinlikle spada kiliflara bakiniz,hem uygun hemde kaliteli oluyor -
fiyatı düşmüş :Dquote:
Orijinalden alıntı: yostuning
aliexpressden 9 dolara aldım hocam ben iphone 6 gibi görünüyor tüm köşeler oval birleşim yeri belli olmuyor hem ekranı hem kenarları koruyor tavsiye ederim
Alıntıları Göster
altta linkini attım
http://tr.aliexpress.com/item/5S-case-for-iPhone-5-5s-5g-Metal-Back-Cover-Protector/1825146051.html?spm=2114.010208.3.139.wlb3rN&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201644_1_505_506_503_504_301_502_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008_101,searchweb201560_8,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6448&btsid=80aca3b0-5c33-4013-8862-a0990526a3f2
-
Peki urunde kasada cizim problem oluyor mu,bu metal bumberlerde olan bir sorun ?
-
benim aldığım bumperın içerisinde süngerimsi yüzey varquote:
Orijinalden alıntı: edimcace
Peki urunde kasada cizim problem oluyor mu,bu metal bumberlerde olan bir sorun ?
Alıntıları Göster
-
Hatta şöyle deyim 4. kattan düştü telefonum sadece kılıf yamuldu telefonda çizik bile yokquote:
benim aldığım bumperın içerisinde süngerimsi yüzey var
Alıntıları Göster -
çizik olup olmaması iç malzemesiyle ilgili, arkadaşın dediği gibi süngerimsi kaplama varsa takıp çıkartırken çizmezquote:
Hatta şöyle deyim 4. kattan düştü telefonum sadece kılıf yamuldu telefonda çizik bile yok
Alıntıları Göster -
Metal bumper, telefon ve wi-fi çekim kalitesini düşürüyor.quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
çizik olup olmaması iç malzemesiyle ilgili, arkadaşın dediği gibi süngerimsi kaplama varsa takıp çıkartırken çizmez
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Victor Branco
Metal bumper, telefon ve wi-fi çekim kalitesini düşürüyor.
Aynen katılıyorum bende 1-2 ay kullandım onu fark ettim bariz gözle görülür bir wifi çekim sorunu oluyor sonrada çıkarttım kullanmadım. -
en güzeli sert ve şeffaf kılıf -
Sert ve şeffaf kılıf olarak hangi model markayı tavsiye edersiniz.quote:
Orijinalden alıntı: rainmanstern
en güzeli sert ve şeffaf kılıf -
Hocam git bir telefoncuya telefona takarak dene beğendiğini al en babası 10 TL. kılıf mevzusu son bir kaç yılda acayip patladı maliyeti 1 dolar etmeyen kılıfları 60-70 TL satıyorlar.
Size tavsiyem çok ince almayın, yere düştüğünde cihazın kasası ezilir naylon gibi kılıflar var piyasada hiç bulaşmayın. Alacağınız kılıf biraz kalın olsun, telefonun zarafetini biraz da olsa bozuyor ama düşmelerde darbeyi bir nevi emiyor kasa zarar görmüyor. -
Hocam kalitelileri ince olur diye sormuştum. Biraz kalın bakalım ozaman ama sert yumuşak farkedermi.quote:
Orijinalden alıntı: lordinas
Hocam git bir telefoncuya telefona takarak dene beğendiğini al en babası 10 TL. kılıf mevzusu son bir kaç yılda acayip patladı maliyeti 1 dolar etmeyen kılıfları 60-70 TL satıyorlar.
Size tavsiyem çok ince almayın, yere düştüğünde cihazın kasası ezilir naylon gibi kılıflar var piyasada hiç bulaşmayın. Alacağınız kılıf biraz kalın olsun, telefonun zarafetini biraz da olsa bozuyor ama düşmelerde darbeyi bir nevi emiyor kasa zarar görmüyor. -
Spigen Ultra Hybrid tek geçerim. Telefonu yere fırlattım kılıf sayesinde hiçbirşey olmadı ayrıca estetik, cihazın görünüşünü bozmuyor. -
Nerede bulabilirim peki ? 5s için Spigen bulamıyorum -
Hocam bnde 6s plus için sipariş ettim memnunmusunuz acaba görüntüsü çok güzeldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmtca
Hocam bnde 6s plus için sipariş ettim memnunmusunuz acaba görüntüsü çok güzeldi.
Çok memnunum 1 senedir kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mclaren-Honda
Nerede bulabilirim peki ? 5s için Spigen bulamıyorum
Onu bilmiyorum ben 1 sene önce n11 den almıştım. -
1.5 sene önce dr storedan 68 tlye almıştım hocam thule atmos x3 düz siyah modelini kullanıyorum varsa bulabileceğiniz yer denemenizi tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Celestequote:
Orijinalden alıntı: Mclaren-Honda
Nerede bulabilirim peki ? 5s için Spigen bulamıyorum
Onu bilmiyorum ben 1 sene önce n11 den almıştım.
Alıntıları Göster
birazda benim sevdiğim 4 bir tarafını koruyor olmasıydı ve 2 metre yükseklikten düz zemine düşmeye patentli bir özellikleri varMIŞ daha kısmet olmadı düşmesi ama bi kaç videosu falan cezbetmişti beni arada sırada spigen slim armor s ile değişken şekilde kullanıyorum
http://www.amazon.com/Thule-Atmos-iPhone-Case-Packaging/dp/B00IBIH4LQ
http://gsm.tech-maniak.com/20110/review-of-thule-atmos-x3-resistant-case-for-the-iphone-5s/
Benzer içerikler
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- iphone ekranda siyah çizgi
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- swap cihaz nedir
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X