Şimdi Ara

Iphone 5s mi Note 3 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim elimde Iphone 5s var fakat geçen arkadaşımın note 3 telefonunu inceledim,biraz asphalt 8 oynadım.Sonra kendi telefonum ıphone 5s oyuncak gibi gelmeye başladı. Iphone 5sim 64 gb,bir alıcı buldum note 3 fiyatına satacağım eğer note 3e karar verirsem

Note 3 mü 5s mi? Yoksa S5i beklemelimiyim?

• kız arkadaşımda note 3 var. ona da asphalt 8 yükledim denemek için. 5s'de grafikleri daha akıcı buldum kesinlikle. fps sayısı gözle fark edilir derecede 5s'de daha fazla.

gel gelelim koca ekranda oyun oynamak yada internete girmek daha zevk veriyor insana tabi, bu da işin ayrı bir gerçek boyutu
  • oyun oynayacak,film izleyeceksen note 3 al derim büyük ekranlı iyi olur. Ayrıca yanımda taşırım diyorsan ipadde olabilir
  • nasıl ekran istediğin önemli sonuçta ikiside en hızlı cihazlar arasında büyük ekran istiyorsan note küçük olsun benim olsun diyorsan 5s

beklemeninde bi faydası olcağını sanmıyorum tamam yeni çıkan hızlı olacakta her yeni çıkan hızlı olur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 30 Ocak 2014; 17:00:09 >
  • Şuan 5S kullanıyorum. Eğer Android'deki iTunes'la aynı işlevi yapan Google Music TR'de hizmet veriyor olsaydı ve Apple'daki kredi kartsız müzik ve uygulama satın almayı sağlayan hediye kartları, Android tarafında da TR'de satılıyor olsaydı, büyük bir Apple fanı olmama rağmen sırf büyük ekran için kesinlikle Note 3 alırdım. Şuan 5S'in yanında Note 2 de kullanıyorum ve Note 2'de oyun oynarken, internette dolaşırken aldığım zevki 5S'de alamıyorum. Özellikle Note 2'ye kablosuz Logitech F-710 kablosuz gamepad'imi bağladığımda NFS Most Wanted ve Dead Trigger 2 gibi oyunlarda inanılmaz eğlenceli oluyor. iPhone tarafındaki tek eksik ekran boyutunun çok küçük olması ve bataryanın yoğun kullanımda 4-5 saatin üzerinde kullanım değerlerine ulaşamaması. Yalnız batarya sorununu 60 TL'ye Sony'nin 2800 mAh'lik ufak taşınabilir şarj cihazlarından alarak çözdüm ve 1 günü hatta 2 günü bu cihaz sayesinde çok rahat çıkarabiliyorum. Eğer müziklerinizi iTunes'dan satın almayacaksanız iOS'a erken gelen ve özel olarak çıkan uygulamalar dışında pek bir kaybınız olmayacağı için büyük ekran seviyorsanız Note 3 almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

Şuan 5S kullanıyorum. Eğer Android'deki iTunes'la aynı işlevi yapan Google Music TR'de hizmet veriyor olsaydı ve Apple'daki kredi kartsız müzik ve uygulama satın almayı sağlayan hediye kartları, Android tarafında da TR'de satılıyor olsaydı, büyük bir Apple fanı olmama rağmen sırf büyük ekran için kesinlikle Note 3 alırdım. Şuan 5S'in yanında Note 2 de kullanıyorum ve Note 2'de oyun oynarken, internette dolaşırken aldığım zevki 5S'de alamıyorum. Özellikle Note 2'ye kablosuz Logitech F-710 kablosuz gamepad'imi bağladığımda NFS Most Wanted ve Dead Trigger 2 gibi oyunlarda inanılmaz eğlenceli oluyor. iPhone tarafındaki tek eksik ekran boyutunun çok küçük olması ve bataryanın yoğun kullanımda 4-5 saatin üzerinde kullanım değerlerine ulaşamaması. Yalnız batarya sorununu 60 TL'ye Sony'nin 2800 mAh'lik ufak taşınabilir şarj cihazlarından alarak çözdüm ve 1 günü hatta 2 günü bu cihaz sayesinde çok rahat çıkarabiliyorum. Eğer müziklerinizi iTunes'dan satın almayacaksanız iOS'a erken gelen ve özel olarak çıkan uygulamalar dışında pek bir kaybınız olmayacağı için büyük ekran seviyorsanız Note 3 almanızı tavsiye ederim.

Bu sarj aletlerinin herhangi bi zararı var mı...?

• Şimdiye kadar galaxy note,galaxy s2,nexus 4 ve ıphone 5s kullandım.En hızlı,en iyi olan şüphesiz 5s(3gs bile bunlardan daha iyidir)Fakat ekran boyutu küçük ve note 3 de daha çok zevk alacağımı düşünüyorum.Ayrıca daha fazla şarj var.Ama yolda telefon çaldı.Çıkarttın çok kaba duruyor.Bir de yeni model çıkınca biliyorsunuz samsung fiyatları 600-700 lira düşüyor.İkinci el satsan çok ucuza gidiyor.

Az önce internette okudum apple Temmuz ayında 5 inçlik ıphone çıkarmayı planlıyormuş doğrumudur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.