Şimdi Ara

Iphone 5s nereden alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta içerisinde Iphone 5s 16gb alacağım fakat garanti olayı kafamı karıştırıyor.İthalatçi firma, distribütör, apple garantisi vs.
    Kliksa:1979 tl(110 tl chip para veriyor) bana gelişi 1869 tl (ithalatçi garantili)
    Vatan bilgisayar:1999 tl (ithalatçı firma ve apple garantili)
    Apple store:2063 tl havale ile
    Kliksaya mail atarak garantiyi hangi firmanın verdiğini sordum, birden fazla ithalatcı oldugundan söyleyemeyiz, ürünü satın aldığınızda garanti belgesinde belirtilecek diyor.
    O kadar para verince, üründe herhangi bir sıkıntı olması durumunda birde dandik servislerle uğraşmak istemiyorum.
    Sizce Iphone nereden alınır, yukarıda yazdıklarıma ek tavsiye edeceğiniz başka bir yer varsada olur.

• Apple yada Teknosa sitelerden alınan teller senin şansına kalmış ne çıkarsa dersin o yüzden 100 TL fazla olsun iyi olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasa kesinlikle katiliyorum o kadar para vericeksiniz hocam 100 lira fazla olsun iyi olsun derim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple store al
  • Premium Resellerlar (Pupa,Troy vs.) Apple online store ve asıl zorlu center şube açıldıktan sonra müşteri sıkıntısı yaşamaya başladılar doğal olarak. Bunu da nakit yada karttan tek çekim yaparsanız % 6-7 indirimler yaparak kurtarmaya çalışıyorlar. Troy nasıldır bilmiyorum ama ben Pupa'dan alışveriş yaptım. Cihazda sağlam kafam da rahat tavsiye ederim..

• İphone 5s satan yerlerden

• Kesinlikle apple storedan al. Benim durumuma düsme ileride

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Kesinlikle apple storedan al. Benim durumuma düsme ileride

Durumun nedir hocam merak ettim.Bende vatandan almıştım.Apple store dışında alınınca bi sorun mu oluyor ki?Apple store bakıyor diye biliyorum cihazı nerden aldığın fark ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

quote:

Durumun nedir hocam merak ettim.Bende vatandan almıştım.Apple store dışında alınınca bi sorun mu oluyor ki?Apple store bakıyor diye biliyorum cihazı nerden aldığın fark ediyor mu?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92774292&p=1#92774292

• quote:

quote:

quote:

Vatandan aldığım cihazın 2 yıl Apple desteği var gözüküyor ki sitede bunu taahhüt ediyordu.

Iphone 5s nereden alınır
    https://store.donanimhaber.com/2a/54/31/2a543174669bf8676650945a0f6e2835.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrtrkgvn -- 9 Haziran 2014; 11:21:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vatandan aldığım cihazın 2 yıl Apple desteği var gözüküyor ki sitede bunu taahhüt ediyordu.

Iphone 5s nereden alınır
    https://store.donanimhaber.com/2a/54/31/2a543174669bf8676650945a0f6e2835.jpg

Vatan apple garantili satıyor. Ama vatan alınan telefonların bazılarında sorunlar cıkıyormus duydugum kadarıyla. Apple store en iyisi kafanın rahat etmesi için

• bende düşünüyürum genpa garantili alsak uygun olmazmı
    izmirde 1900 telefoncularda var
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    En iyisi Apple Store tabiki ama fiyatı 200 tl daha fazla.200 tl az bi para değil 2000 tl lik cihaz için.Yine Apple garantisini sağladığı için Vatan'dan almak daha avantajlı.Özellikle İstanbulda oturanlar için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrtrkgvn -- 9 Haziran 2014; 13:00:16 >
  • Bende birşey sormak istiyorum, telefonu AVEA'dan alacağım, hattıma faturama ek olarak, aylık 100TL'ye.

Bu telefonu Zorlu'dan alabiliyor muyum peki ? Apple Garantili mi olacak bir bilgisi olan var mı?
  • Vatan internet sitesinde 5s için ''apple garantili + Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır'' ibaresi var, buradaki yetkili ithalatcı ve üretici kim oluyor ve ayrıca ürün servisi başka firmalar tarafındandamı sağlanıyor ?
  • Az önce vatan bilgisayar müşteri hizmetleri ile telefon görüşmesi yaptım.Ellerindeki 5s'lerin serilerine göre servislerinin mobilcom, teleservice ve genpa tarafından yapıldığını söylediler.
  • vatandan genpalı alınır
  • arkadaşlar telefonu taksitle almak için tek yol operatörler mi ve mesela türkcelle 2150 tl diyor nakit olarak telefonu direk dakikasız veya internetsiz alamıyormuyuz sadece kendi faturamıza ek olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARDANADAM34

Premium Resellerlar (Pupa,Troy vs.) Apple online store ve asıl zorlu center şube açıldıktan sonra müşteri sıkıntısı yaşamaya başladılar doğal olarak. Bunu da nakit yada karttan tek çekim yaparsanız % 6-7 indirimler yaparak kurtarmaya çalışıyorlar. Troy nasıldır bilmiyorum ama ben Pupa'dan alışveriş yaptım. Cihazda sağlam kafam da rahat tavsiye ederim..

Troy dan her şeyimi havale fiyatına alıyorum hem arkada teknik servisleri var hem de kargo beklememiş oluyorum.
  • Şapşirik kullanıcısına yanıt
    Hediye çekl ile taksit yapan yerler var hocam bir arastır ben 5s imi 9 taksitle aldım 3 ay önce

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.